Copiluti de mai-iunie 2005 (43)
Raspunsuri - Pagina 4
Tdi spune:
m-a impins curiozitatea sa fac masuratori de teperatura:
- la soare la sol: 49.5°C
- la soare in aer: 39°C
umiditatea e foarte mare si parca stam si respiram apa fierbinte.![]()
in plus nu se usca rufele...le pun la uscat la soare si raman ude si 2-3 zile
...n-as fi crezut asa ceva in veci dar pe cuvant ca e adevarat.
Album Alyssa
patriciaRO spune:
Laura, da, ne intelegem bine. Adica cand eram si eu mai mica cu ceva anisori, aveam grija de ea, ca deh era micuta si eram ca mama ei...
Maine abia asteptam sa plecam spre DK ca va zic cu mana pe suflet ca nu mai rezist deloc. Nici cu caldura, nici cu diareea copilului. Simit ca mor aici, n-am aer, efectiv. Abia ne asteapta tati! si sunt convinsa ca se schimba treaba imediat acolo. Ma refer la Alex!
Beatrice, mami de
Alex pifos
babygirl spune:
Mai stiti ceva de raluka? Este cumva in vacanta? I-am trimis un sms mai devreme pt ca am nevoie de un notar pana marti ca sa dau o declaratie pt dosarul meu pt Urbanism. N-am indraznit sa o sun.
Tdi spune:
Ciao! azi se anunta cea mai calda zi din perioada asta![]()
vad ca nu prea mai scrie nimieni pe aici, cu mici exceptii...sunteti toate pe la umbra!?![]()
Album Alyssa
blackpanterro spune:
Fetele nu am mai intrat ca am musafiri din Timisoara si ne tinem ocupati :), vine si mama poimaine asa ca foarte rar o sa intru, insa totul bine :)
Tdi, sanatate multa si racoare :)....si la noi e cald dar ploua noaptea si e mai bine ziua. Oricum stiu cum e in Italia, cand am locuit in Gaeta nu ploua 4 luni vara si niste calduri si umiditate......nasol dar frumooooos :)
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
ChrisDun spune:
Caldura mare... si eu stau cu puloverul pe mine
, noroc ca inca nu mi-au inghetat picioarele
Noroc totusi ca nu e umiditate mare afara, ca as fi murit naibii de la usa blocului pana la masina, sau de la masina pana la serviciu. Nici nu vreau sa ma gandesc ce e pe transportul in comun.
Tdi, mai bine scrii pe acilea rezultatele ecografiei, ca, vorba Laurei, am o imaginatie taaare bolnava
Pot sa imi dau cu presupusul? ...ca deja incep sa fac combinatii de n luate cate tz
, iar pe mess nu prea am intrat in ultima vreme, ca sa te pot ruga sa imi scrii acolo... Multa sanatate iti doresc, sa scapi repede de probleme !
Eli, vacanta placuta ! Acum mi-a picat fisa ca ziceai ceva de concediu 
De Ralwca nu stiu nici eu nika, i-am trimis acu' vreo luna un pm, dar vaz ca nu l-a citit nici pana azi... probabil deja s-a sters ...
Bea, drum bun inapoi in Dk! ... si multa sanatate Pifosului !
Fran, e bine Iepuretele ?
Gusta, mey sa stii ca arati bestial, si mai ales te prinde turcoazul ala ceva de speriat ! De fapt, la cum te-ai descris pe-aici, am stat oleaca in dubiu daca tu esti cea din poza cu babaciunile, sau e vreo olandeza sexoasa
...
Mercedes, mi-a zis si mie o colega ca ccc copiii sunt de mai multe soiuri (de cristal, etc.) dar nu mi-a explicat prea clar... Poate ne luminezi si pe noi, pls 
Aveti idee daca se lucreaza pe drumul national Sibiu-Deva-Ilia ? Stiu ca zicea Gabitza ceva de lucrari pe Brasov-Sibiu... nu de alta dar sambata o sa avem treaba pe-acolo, si n-as vrea sa stam la cozi kilometrice... Am descoperit un drum identic la kilometri, dar mai spectaculos (deci mai lent) spre Lugoj: prin Voineasa - Petrosani - Hateg - Caransebes. Probabil pe aici o sa ne intoarcem...
Sa va zic despre Emi: de doua zile a convins-o soacra-mea sa faca la olita, si chiar se executa mititica: daca ii vine se duce la olita, isi da singura chilotii jos, si se aseaza
... Numai ca treaba nu functioneaza cand e cu noi
: a fost ieri taica-su cu ea in parc, a intrebat-o daca vrea pisu, copilul raspunde "nu", si la nici 30 de secunde isi da drumul pe ea
...
Ieri a fost Sfantul Emilian - si i-am luat cadou - nu ca n-ar primi tone de "cadouri" de la soacra-mea
, dar ca sa marchez momentul: am gasit la TCM niste sandalute usoare, care se preteaza de minune la mersul pe plaja - si a fost tare incantata, si le-a pus singura
Cica mai sunt inca alte doua zile cand se serbeaza Sf. Emilian, e musai sa aleg una sau o pot serba in fiecare din ele ? ![]()
Mercedes spune:
ChrisDun- uite gasesti pe linkul asta in josul paginii http://www.infoterapii.ro/copiii%20indigo.html
si aici se mai discuta
forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=95925&whichpage=14
babygirl spune:
Eli, concediu placut!
fran, sanatate Patriciei!
EU NU MAI REZIST CU CALDURILE ASTEA! Imi vine sa-mi fac bagajele si sa ma mut definitiv la Cluj. Ziceau la stiri ca peste 5 ani vor fi chiar si 7 grade in plus. Pai murim cu totii pana ne acomodam. O sa umblam in cearceafuri in curand. N-am mai scos copilul in parc de zile bune. Deja m-am si saturat de Booboo. Mergem seara de seara ca sa mai alerge si ea fara sa transpire siroaie-siroaie. Maine mergem la Bran, la Vila Alisa. Sa vezi nebunie pana ajungem acolo la cat este de aglomerat drumul.
Ema este bine. Foarte vesela si tonica, exuberanta chiar. S-a acomodat tare bine aici si cand ii povestesc ca ne vom apuca de renovat noul apartament si ca va avea camera ei din nou imi raspunde foarte ferm ca ea ramane aici, ca nu se mai muta.
In rest chiar e bine. E mult mai linistita si mai ascultatoare, dar cu la fel de multa energie. Ar manca toata ziua cereale cu lapte, am scapat de pampers(mai punem daor la Booboo si in vizite protocolare) Mai avem accidente, dar trecem peste ele cu seninatate si rabdare. Cu aprobarile pt renovare suntem pe final, asa ca azi am vorbit cu echipa de la "Misiunea Casa" care ne va renova apartamentul ca sa incepem de la 1 august. In sept. ne mutam. Am reusit in final sa vindem si Fordul..si cam atat despre noi.
Monu, pe unde sunteti, cum sunteti? Ce ati hotarat pana la urma?
poze
loreen spune:
Buna ziua,
Vai ce bine-i acasa...m-am congelat de frig...sunt 18 grade la mine-n casa si acuma mi-am dat seama ce nebuna sunt,dar nu mai puteam...ieri mi s-a facut rau la servici de la tensiune,azi ne-a dat drumul la 12...la mine in birou erau 36 de grade...
Este inacceptabil ...si ma uit la televizor la mete cand arata la Cta maxim 32 de grade...unde naiba le-or masura frate gradele alea?!
Fetele le tin in casa,cel putin pe aia mica...Bianca a mai misunat pe ici pe colo...
Gabi am spicuit si eu linkul ala...hmmm...de unde-ti veni ideea sa o incadrezi pe Bianca intr-una din categorii?!
Andra pe cand finalul...vad ca spui ca-l astepti pe Horia...ai stabilit ceva,banuiesti sau doar astepti...sa nu cumva sa nu anunti ...
Tdi asa-i si aici ...si eu stau cu boarfele pe sarma ude de 2 zile...si sunt camasi ar fi trebuit sa se usuce spontan
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
loreen spune:
Adina si cat va costa ,asa orientativ, reamenajarea,mai als ca dureaza extrem de putin?!
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"