Copiluti de mai-iunie 2005 (43)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Hello,
Monicica nu te-a uitat nimeni, acum doua zile ma gandeam la voi. Drum bun spre tara si vreme faina la mare.
Bea, e posibil sa fie si de la caldura, ma gandesc ca poate d-aia si-a revenit si a mea din constipatie dupa doua luni.
Monu, sa iti fie de bine, pui poze cand poti. DE ce nu ai luat de aici vaccinul? Poate ai zis dar la cat de activa am fost in ultima vreme mi-o fi scapat. Si iti spun di nou ca noi astia din Bucuresti suntem invatati cu ritmul asta nebunsec de viata. La mine totusi e pe dos, la mosie ma simt bine desi nu am apa curenta, cablu tv si internet, imi place linistea si are si garga spatiu de joaca mare. Fac si treaba e adevarat dar pentru ca nu pot sta degeaba si nu mi-ar mai trebui nimic.

Noi azi am plecat inainte de ora 8 intr-o vizita ca tati are de lucru si am mers fara masina. si la 11 eram acasa inapoi. Maine o sa mergem la bunica la curte si trebuie sa ii luam alta piscinuta ca ce am avut am lasat-o la mosie. Am vazut una faina la Adina intr-o poza da la mare, de unde o fi luat-o? A noastra nu era asa adanca, aia mi s-a grozava.

Pozele mele si www.dropshots.com/curlycloreta" target="_blank"> filmulete vechi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciao! suntem aici cu limba scoasa de cald sperand la o ploaie ca sa ne mai racorim! nu stiu ce m-a apucat dar ma simt rau, ametesc, ma dor toate cele si mi-e greata de mor.
Cuscra, prezent in schema!...cum puteam noi sa lipsim?!...si Aly plange in somn si ma striga de zor, mai da picioare la patut sau se apara disperata cu mainile de ceva ce probabil viseaza...o fi varsta. sper sa nu semene cu mine care toata copilaria am suferit de cosmare pe care nici in ziua de azi nu le pot uita!
Beatrice, imi pare rau de ce ati patit...da' scria clar in legea aia si de cazul vostru (rezidenti afara)? mi se pare aiurea. eu era sa patesc la fel cand am plecat cu Aly din RO, ea are pasaport italian dar e trecuta si in al meu romanesc iar la control se certau politaii intre ei daca imi trebuie sau nu procura...stiam clar ca nu imi trebuie, tatal nefiind cetatean roman n-are nevoie sa-l "tuteleze" statul roman eventual cu niste bete in roate, plus ca in pasaport am cerut sa fie scris ca pitik sa poata calatori cu noi impreuna sau separat, asa nu mai avem probleme. cu Alex trebuie sa ai rabdare pana se reface flora intestinala, poate dura si o luna-doua, poti sa-l ajuti cu o cura usoara de fermenti lactici (1 doza/zi) timp de 1 saptamana si multe lichide.
OlgaM, sa stii ca am fost tare daramata dupa ce am aflat rezultatele la eco, am plans si m-am crizat toata ziua apoi m-am impacat cu ideea si aste e, merg mai departe...daca pot sa fac o gluma proasta, ce mai conteaza acolo 2-3 bube in plus la ce colectie am?! in fine, din proprie experienta iti spun ca se poate trai si fara sanatate!

revin mai tarziu ca urla pitika de-mi sparge urechile.

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Buna fetele! Am citit din urma sa vad ce ati mai facut saptamana asta. M-am bucurat mult sa o vad pe Gusta iar activa
Noi am venit dupa prinz de la Sibiu, am despachetat, pus la spalat, maine de dimineata impachetam si o luam din loc spre Constanta pentru inca o saptamana.
Am facut sute de poze, fac o selectie si pun pe net sa va arat si voua, superbe locuri pe la Sibiu si imprejurimi.
Andrei a fost super rasfatat, ca de obicei cand e in vacanta cu amandoi, dar una peste alta a fost OK cu el.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

ca sa fie treaba oabla a venit exudatul. sa mor de inima. are e-coli in gat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! alexia ma refer. stau pe klacid si luni vad antibiograma si apoi repet exudatul. na ca nu gasesc stalpul sa ma dau cu capul de el!

, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Se putea cuscra?

Monu imi pare foarte rau. Sanatate Alexiei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Primul album de poze din concediu, prin Sibiu si imprejurimi
aici

Restul de maine incolo, mai am de pe Transfagarasan, de la Gura Raului, Dumbrava Sibiului, Ocna Sibiului, Manastirea Cozia si de unde am stat, la Pensiunea Mai. Si de la Sighisoara. Si de la Paltinis :)) O sa va tot arat poze saptamana viitoare. Sper sa aiba conexiune buna la cumnatul meu la Constanta.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Olga-noi nu avem cosmaruri, cel putin asa cred, asa ca nu stiu ce sa zic.

gusta-am tot vrut sa-ti zic si uite ca tocmai pe tine te-am uitat. Aratai super in poze, nici nu as fi crezut ca erai doar la cateva zile de le operatie.

Beatrice-habar nu aveam ca nu poti scoate copilul din tara fara acordul barbatului. Cred ca as fi facut o criza de nervi acolo. Nu ne-am confruntat niciodata cu diaree, asa ca nu stiu ce sfat sa-ti dau pentru Alex.

monu-imi pare rau ca nu te simti bine acolo si te inteleg perfect ca ai nevoie de o pauza. Si eu am nevoie de una si am doar un copil.

Am vorbit vineri dimineata cu Nelia si erau inca la mare, azi s-au intors si marti pleaca iar. Nu erau prea bine. Facusera toate trei o toxinfectie alimentara sau viroza la stomac, inca nu-si daduse seama ce era.

Cam atat deocamdata. Nu stiu daca mai apuc sa scriu pana plec. Va pup pe toate!

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Salutici la fete

Asta este cu astia. In lege scrie ca nu ai voie sa-l scoti din tara fara acordul parintilor indiferent ca suntem noi sau nu rezidenti in DK. Doar daca Alex avea pasaport danez atunci se schimba treaba.

Aseara am fost la un gratarel cu DODE, Loreen tu il stii.. Super fain. Pe la Corbu, pe plaja. La 12 noaptea ne-am intors. A fost ceva de ultima ora. In 3 minute ne-am trezit in masina in drum spre plaja!

Azi dimineata, ne-am dus nitelusi la plaja apoi la biserica cu Alex sa-l impartasim si acuma doarme bustean.

Mai pe seara iesim cu socrii mei si maine dimineata la Bucuresti!

Gabitz, superbe pozele! Este un oras tare frumos Sibiul si curat vad eu. Tu arati excelenttttt!

Cateva poze din Mamaia, selectiuni: POZELE NOASTRE

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Mai pe unde sunteti? Nimeni ? eu ma duc la nani ca maine o luam spre Bucuresti la prima ora!

va pupacesc

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Lucas,Gabitza, bine ati revenit!

Clara, despre piscina verde de la mare intrebi? D-acolo am luat-o . Ti-o dau daca vrei.. Noi aici n-avem curte.

Monule, a sesizat vreun doctor, din cei multi la care ati fost, sensibilitatea Alexiei? Nu exista medicamente pt cresterea imunitatii ca sa mai scapati macar din cand in cand de antibiotice?

Tdi, iti dai seama ca impartasesc totul cu voi la capitolul asta. Abia astept sa va prezint noua camera a papadiei mai ales. Abia astept sa incepem lucrarile. Stiu ca va fi un august fierbinte, dar abia astept sa alergam dupa gresie, faianta, mobila, etc. Vom avea o casa alb/rosu, alb/verde.

Ne-am intors si noi in seara asta de la Bran, unde am stat la Vila Alisa. A fost suuuuper!!! Am avut parte de 3 zile pline, distractie cat cuprinde, mancare buna si ospitalitate. Fara sa stiu ne-am imprietenit taman cu proprietarii care erau si ei cu copiii si care ne-au facut un program pe cinste. Ema s-a simtit cel mai bine alergand dupa gaini, curcani, cocosi, caini si pisici in curtea aceea mare, Mihai s-a simtit bine la noul club pe care si l-au deschis la Wolf (pare-se ca tot a lor este) , iar eu m-am simtit si mai bine cand l-am batut la darts.Descarc imediat niste poza si vi le arat. Apropos de Alisa, cine mai merge in august la intalnirea de la Bran?

Mergi la inceput