Mi-a fugit copilul!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris68 spune:

quote:
Originally posted by danis

draga cristina,
la mine inca nu se vede vreo poza, deci mai verifica si tu daca totul e ok... n-as vrea sa crezi ca am incercat sa fac vreun repros, ci numai sa spun ca e ceva in neregula, fie chiar si in mica lui lume, fara ca asta sa insemne neaparat ca familia greseste cu ceva; suntem in continuare langa tine.

Tu sa ma scuzi. Se pare ca in ultima perioada sunt un pic cam dura. Probabil ma lasa nervii. Nu va puteti inchipui ce inseamna... Si ca sa fie tacimul complet, singurele cu care pot discuta sunteti voi. La una din plecarile trecute s-a aflat la serviciu si inca ma priveste lumea de parca as fi ciumata.
PS Intr-adevar, nu incarca poza! O sa o scanez miine din nou si o fac mai mica!
Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryam spune:

Chiar nu stiu ce sa-ti zic , in momentele astea mi-se pare ca nici un cuvant nu e potrivit.Insha ALLAH sa-l gasesti, sa vina acasa sanatos si sa gasesti drumul spre inima lui...Te rog sa ma ierti, semnatura mea este chiar nepotrivita acum, insa ma rog din suflet ca maine sa fie MAI BINE, sa fie CEL MAI BINE!

"ZAMBESTE, MAINE VA FI MAI RAU"
maryam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

cristina, nu trebuie sa scanezi poza din nou, poti sa o micsorezi si dupa scanare (probabil e .jpg); micsoreaz-o proportional ca sa nu se deformeze, astfel va ocupa mai putina memorie, cred ca de aceea nu s-a incarcat de la inceput.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rici35 spune:

Hallo Cristina,

nu imi vine a crede, cind citesc ca la centrele de plasament copii sunt tunsi si rasi in cap.
Care o fii scopul????
Ca sa ii injoseasca, sau ce alt scop?
Nu vreau, si nu am dreptul sa va critic ca parinti, dar cred ca imi pot permite de a va da un sfat.
Un copil de 7 ani si jumatate sa fuga de acasa, si asta nu de prima oara precum scrii, cred ca asta inseamna ca acasa nu este ceva in ordine. De obicei aceasta este ca un strigat de ajutor al copilului.
Si un copil la virsta asta de regula nu fuge pentru ca nu i s-a oferit ceva material, ci pentru ca ii lipseste altceva, si anume dragoasta si orele comune cu parintii. "Sintem super ocupati" asa spui tu. Daca ai un copil, si ai avut asa probleme in trecut, cred ca este foarte normal sa incerci sa fii la fel de ocupat, dar sa schimbi prioritatile, de la servici, cariera, sau eu stiu ce, sa le indrepti spre copil. El nu are nevoie de cadouri, de pariti ce fac cariera, ci are nevoie de dragostea de mama si de tata.
Si eu am copil de 7 ani. Dar noi stim in orice moment unde ne este copilul.
O singura data, am fost la niste tarani cu copii de la gradinita, si cu copilul de 7 ani si copilul si prietena lui de scoala si s-a pierdut acolo. L-am cautat disperati, am alarmat politia, pompierii, salvarea, (la noi exista un sistem foarte avansat in astfel de cazuri) si la 5 minute de la alarmare iata, veneau ca doi porumbei de pe un deal.
Cind a venit politia bineinteles ca am spus ca au plecat, si cumva dadeam vina pe el. Imediat mi-a fost explicat ca exista un singur vinovat in cazul asta. Parintii. Si au avut dreptate!
La fel ca si la voi, nu este nimeni altul de vina, numai voi ca parinti.

Cind scrii ca la sfatul lui Alexandru de 7 ani ati renuntat la Dra. ce avea grija de el, ma intreb, copilul de 7 ani va da sfaturi??? Si inca in astfel de decizii???? Oare nu a fost mai ieftin si mai comod de a renunta la Dra aceea? Alta Dra nu se putea gasi??? Ati lasat copilul dupa masa asa simplu in cartier??? Sa se descurce singur??? Aici ati fii fost tarsi la raspundere de catre "Jugendamt". Poate v-ar fii luat copilul si l-ar fii dat altei familii, nu asa de "super ocupate". Asta pina cind ati fii avut voi timp de copilul vostru.

Va doresc din suflet sa va gasiti cit mai repede copilul, si mai mult va doresc si voua, dar mai ales copilului sa reusiti sa va schimbati voi ca parinti, si sa va concentrati prioritatile asupra copilului, si nu asupra lucrurilor care le descrii tu ca "foarte ocupati".

Cu drag Richard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alssa spune:

Nu stiu pe cine-mi vine sa bat, dar daca se simte acea persoana, mi-e de-ajuns si nu ma mai pronunt. Fix de asta avea sarmana mama nevoie acum: fix de asta !

Alssa si Clara (7 luni)

PS: In centre se tund la zero din motive de igiena.
Imi vine sa mor cind vad ca unii dintre cei de afara cred ca romanii nu sint buni, exclusiv, decit la matratat copii !
AAAH !

http://trinity.bucharest.roedu.net/cgi-bin/photo/index.cgi
---Multe poze !:)---

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ili spune:

Draga Chris68 si sotul tau ,stiu prin ce treceti.si fiul meu mai mare cu ani in urma avea acest obicei de a fugi de acasa ,desi suntem o familie organizata ,vedea un film sau citea ceva si pleca de acasa ca sa ajunga in jungla sau in Africa.
O data 1 luna de zile era disparut.Noi ne-am dus la medic ,si am facut tratament ,ca sa nu ne bolunzim (am ajuns sa iau 21 de calmante pe zi).Atunci colega mea m-a dus la biserica .am platit slujbe,toate colegele mele impreuna cu noi au tinut post ,si la al treilea marti de post copilul a venit acasa.Si mie mi-a fost frica ca am sa pierd slujba,si acasa mai aveam copii de crescut.
Dupa ultima plecare m-am ocupat mai mult de el si am explicat ca oriunde vrea sa mearga eu am sa las ,numai sa stim ca unde este.Am cerut ajutorul pshiatrului si profesorilor.
Au trecut multi ani de atunci ,el a devenit medic ,lucreaza la pshiatrie,si ma intraba cum am putut trece peste problemele create de el.....
Va doresc putere sa treceti peste aceasta situatie,Domnul sa va ajuta,
ili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala spune:

cristina imi pare sincer rau ca treceti prin asa ceva; sper din toata inima ca toate problemele voastre sa se rezolve cat mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris68 spune:

Am reusit sa revin cu greu in forum. Incerc, pe cit posibil, dupa cum v-am spus, sa nu las sa se cunoasca nimic la serviciu, oricit de greu mi-ar fi. Nu am nici o veste noua, am inceput in schimb sa imi mobilizez prietenii si rudele si sa ii trimit cu poze pe drum. Ma doare inima de fiecare data cind vad cite-un mic zdrentaros la semafoare, gindindu-ma ca poate, undeva este si zdrentarosul meu.
Am pus in sfirsit si poza pe forum.
Multumesc pentru gindurile bune si pentru imbarbatarile primite.
Cit despre cei care pot ridica piatra...mai vorbim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Cristina draga - suntem cu inima alaturi de tine. Speram din tot sufletul sa iti gasesti cit mai curind copilasul. Iar cind il gasesti - ai mare grija sa reluati comunicarea calm si prietenos. Poate va faceti ceva timp si programati o saptamana de vacanta - cu familia - undeva -pentru a incerca o apropiere si o comunicare 'in alt decor'. Uneori acest lucru este benefic.
Eu as zice sa faci niste hartii tiparite - cu poza lui si sa le-o dai copiilor strazii... cine stie ...poate l-au vazut.

mult succes si te rugam sa ne tii la curent!

Pentru parinti... despre copii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubi spune:

multa bafta Cristina! sa-l gasesti sanatos si cat mai repede!

Richard, cred ca puteai sa mai astepti cu "sfatul" tau, macar pana cand Alexandru era acasa!

numai bine la toata lumea!

cora

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=bubi

Mergi la inceput