Mi-a fugit copilul!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

Copiii cauta companie, poate pot sa iti spuna despre el copiii strazii din apropiere. Ei se cunosc, se aduna in gasca, discuta cu ei. Stiu ca cei care fug de acasa au predilectie pentru gari, poate chiar incearca sa plece undeva cu trenul. Sigur politia stie mai bine, dar daca il cauti, incearca si acolo. Multa putere si ma rog sa il gasesti.

D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Este trist ce se intampla. Sa te ajute Dumnezeu sa-ti gasesti copilul sanatos si sa nu se mai intample asa ceva !

Nina & Nina-Cristina (1 an si 5 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaR spune:

Ma voi ruga si eu pentru voi. Imi pare rau de ce se intampla. Sa te ajute Dumnezeu sa il regasesti nu numei fizic ci si sufleteste.

DanaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

Doamne ajuta sa-l gasesti teafar si sanatos !
am vazut de ieri subiectul, dar pur si simplu mi-era greu sa scriu ceva ...
azi, citind si celelalte mesaje, ma gandesc ca poate este ceva in neregula in familia voastra sau poate cu copilul; nu-ti spun asta nici ca sa critic, nici ca sa-ti cer explicatii; poate nu ni le datorezi, poate nu vrei si nu ai timp sa le dai acum; dar daca este ceva in neregula, acolo este explicatia, iar daca micutul Alexandru a fugit si nu a fost luat de altcineva, acest ceva te poate ajuta sa iti dai seama unde s-ar fi putut duce, si asa sa-l gasesti ... poate fi o idee sa intrebi si pe la spitale (pentru a exclude posibilitatea unui accident)
Ne rugam pentru voi,
Daniela si Anda (1 an si 2 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris68 spune:

am vazut de ieri subiectul, dar pur si simplu mi-era greu sa scriu ceva ...[/quote]
Nu stiu daca se poate spune ca ar fi ceva in neregula cu noi sau cu el. Gindeste-te ca suntem amindoi niste oameni normali, educati si super ocupati. Din aceasta cauza, pentru primul semestru la scoala, a venit o dra care sa stea cu Alex. Pe urma, am decis - la sugestia lui Alexandru - ca nu mai este nevoie (oricum, din punct de vedere al lectiilor, eram complet nemultumita!).
Alexandru este un copil suficient de inchis in sine. Nu am reusit nici macar cu ajutorul psihologului sa intelegem de ce anume ar avea nevoie, ce anume ii place, cum am putea sa ajungem mai usor la el. Si, credeti-ma, am incercat. Acum, recunosc, de cind au inceput plecarile, nici macar nu am mai indraznit sa ii facem vreo observatie mai dura, de teama sa nu plece din nou. Nu stiu de ce a inceput sa plece, nu ne-a explicat niciodata. Se inchidea in el sau dadea exact acele raspunsuri pe care stia ca le asteptam. De fiecare data cind a fost gasit, fusese luat de pe strada (inclusiv in Ploiesti si Slobozia) fie de catre politie fie de diverse persoane. Nu a fost abuzat, nimic... Si de fiecare data a promis ca nu mai pleaca, desi nu i-a displacut nici la centrele de plasament, ca erau copii multi si nu faceau scoala. La ultima plecare, a dovedit ca ii plac unde se afla pentru ca nu si-a dat numele real si a trintit niste povesti ingrozitoare despre parintii lui care au decedat, de nici cei de la centru nu stiau ce sa mai creada. Dumnezeule, daca nu ar putea, daca nu l-ar duce capul, daca s-ar fi nascut mai stiu eu cum, daca nu am fi incercat sa ii oferim tot ce puteam, atunci as intelege. Dar asa? DE CE? Doar pentru ca este liber? Si totusi ma intreb din ce in ce mai des, vazind cazuri de copii disparuti de ani de acasa si care acum sint gasiti in cine stie ce colturi de tara, cum o sa fac sa il gasesc. Intreb de citeva ori pe zi la politie, la persoane urmarite la directia de protectia copilului, la spitale, la centre de plasament, de au ajuns sa se sature.
Multumesc pentru rugaciuni si sper sa ne ajute Dumnezeu sa fie totul bine.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danis

Doamne ajuta sa-l gasesti teafar si sanatos !
am vazut de ieri subiectul, dar pur si simplu mi-era greu sa scriu ceva .............
Ne rugam pentru voi,
Daniela si Anda (1 an si 2 luni)

Nu stiu daca se poate spune ca ar fi ceva in neregula cu noi sau cu el. Gindeste-te ca suntem amindoi niste oameni normali, educati si super ocupati. Din aceasta cauza, pentru primul semestru la scoala, a venit o dra care sa stea cu Alex. Pe urma, am decis - la sugestia lui Alexandru - ca nu mai este nevoie (oricum, din punct de vedere al lectiilor, eram complet nemultumita!).
Alexandru este un copil suficient de inchis in sine. Nu am reusit nici macar cu ajutorul psihologului sa intelegem de ce anume ar avea nevoie, ce anume ii place, cum am putea sa ajungem mai usor la el. Si, credeti-ma, am incercat. Acum, recunosc, de cind au inceput plecarile, nici macar nu am mai indraznit sa ii facem vreo observatie mai dura, de teama sa nu plece din nou. Nu stiu de ce a inceput sa plece, nu ne-a explicat niciodata. Se inchidea in el sau dadea exact acele raspunsuri pe care stia ca le asteptam. De fiecare data cind a fost gasit, fusese luat de pe strada (inclusiv in Ploiesti si Slobozia) fie de catre politie fie de diverse persoane. Nu a fost abuzat, nimic... Si de fiecare data a promis ca nu mai pleaca, desi nu i-a displacut nici la centrele de plasament, ca erau copii multi si nu faceau scoala. La ultima plecare, a dovedit ca ii plac unde se afla pentru ca nu si-a dat numele real si a trintit niste povesti ingrozitoare despre parintii lui care au decedat, de nici cei de la centru nu stiau ce sa mai creada. Dumnezeule, daca nu ar putea, daca nu l-ar duce capul, daca s-ar fi nascut mai stiu eu cum, daca nu am fi incercat sa ii oferim tot ce puteam, atunci as intelege. Dar asa? DE CE? Doar pentru ca este liber? Si totusi ma intreb din ce in ce mai des, vazind cazuri de copii disparuti de ani de acasa si care acum sint gasiti in cine stie ce colturi de tara, cum o sa fac sa il gasesc. Intreb de citeva ori pe zi la politie, la persoane urmarite la directia de protectia copilului, la spitale, la centre de plasament, de au ajuns sa se sature.
Multumesc pentru rugaciuni si sper sa ne ajute Dumnezeu sa fie totul bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andapanda spune:

Cristina, incearca sa faci si niste anunturi cu poza cu tot, trage la xerox citeva sute (eu stiu?!) si roaga prieteni sa le distribuie trecatorilor de prin zonele unde banuiesti ca sint sansele mai mari sa fie...centrul acela de plasament, vecinatatea imediata a cartierului tau, depoul unde se string soferii de autobuze etc. care trec prin cartierul tau,piete, gara etc. Daca a ajuns si la slobozia etc. e posibil sa fi fost atras si acum catre un loc indepartat...exista o afectiune psihica care se numeste dromomanie...dar asta e o problema pentru mai tirziu. Daca nu ai pe cine sa rogi sa imparta fluturasii, ma ofer voluntar.
Doamne Ajuta! ai sa vezi ca totul o sa fie bine.
panda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina spune:

Cristina,

Ajuta-ne sa te-ajutam! Posteaza poza copilului undeva!
Ma gandesc ca toate mergem prin parcuri, locuri aglomerate, locuri in care ar putea sa fie...
Regret cosmarul prin care treci si iti doresc din toata inima sa iti gasesti baietelul.

Suntem alaturi de tine si am vrea sa te putem ajuta.

Florina & bb Tudor (1 an si 2 luni)

[

Mergi la inceput

Am updatat pagina personala. Sa tineti cont ca asa arata la 01 Octombrie 2002. In general daca ajung la centrele de plasament sunt tunsi (rasi in cap).
Multumesc din nou pentru ajutor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

draga cristina,
la mine inca nu se vede vreo poza, deci mai verifica si tu daca totul e ok... n-as vrea sa crezi ca am incercat sa fac vreun repros, ci numai sa spun ca e ceva in neregula, fie chiar si in mica lui lume, fara ca asta sa insemne neaparat ca familia greseste cu ceva; suntem in continuare langa tine.

Mergi la inceput