Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (16)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Multumesc mult de tot pentru gandurile bune. Cred si eu ca ingerasii copiilor mei au fost acolo in momentul acela.

Raul e binisor. Are mai multe hematoame unul urat la gat pentru care a trebuit sa-l pazim noaptea sa nu-i obstructioneze caile respiratorii in caz
ul in care se mai inflama. A avut frisoane noaptea din cauza socului. A fost mult prea mult pentru el accidentul, apoi drumul cu ambulanta cu guler pentru gat, legat pe o targa cu multe curele (pentru coloana), ecografii, radiografii, luat sange, perfuzii, antitetanos.

Giulia ....nu stiu inca mare lucru. Am fost la neuropsihiatrie infantila, a vazut-o un dr. Reflexele sunt ok, doar ca nu vrea sa-si ridice capul si plange cand o iau in brate. M-a chemat dimineata sa o adoarma sa-i faca radiografie si electroencefalograma. Pt ca sa n-o radieze cu radiografia am fost cu ea si i-am facut ecografie transfontaliera care a iesit ok, dar nu stiu daca dr de maine o sa o accepte in loc de radiografie. Draga de ea e chiar veseluta daca nu o luam sus si daca nu ii miscam zona umerilor.

Maine o sa stiu mai multe. Sper sa fie vesti bune!
Nu stiu cat de coerenta am fost...parca traiesc un vis urat.

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Slideshow http://www232.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=76030397#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

Kitty, tinem pumnii in continuare. O sa vezi ca totul o sa fie bine. Ingerasii vegheaza asupra copiilor. si fii tare.

Ane & Raul - 17 martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

kitty multa sannatate, s-ar putea ca din cauza centurilor de la scaunel in momentul impactului sa se fi ranit, din soc, si sa o doara umeri exact unde a fost centura, bafta maine la dr

kmy cerealele sunt bebelac cereale de orez, singurele de orez simplu care le-am gasit sa scrie pe cutie de la 4 luni, am mai gasit orez cu morcov si mar, orez cu caisa, cu banana, cu diverse si lapte, sau cu porumb , pe restul firmelor scrie 6 luni la orezul simplu
eu ii fac asa dimineata , adica in jur de 10 nu la prima masa, 1 mar copt, cu 1 cupa de orez, 1 de lapte sau 2 daca marul e mai mare, si un pic de apa , mixate la blender dupa cantitatea pe care o accepta, in marea majoritate a cazurilo jumatate din cat iese papa in continuare laptic
am mai incercat, nectarina cu mar copt,caisa cu mar copt, mar crud, suc de morcov si mar ,suc de morcov simplu, morcov fiert, si morcov cu pastarnac si telina, vestita "supa" dar varianta de supa sau morcov fiert nu ii place asa ca deocamdata am ramas pe varianta de mar copt, nu vreau sa o fortez, facem o pauza si testam dupa din nou, o sa vreau sa incerc dovlecel, si telina simpla, sa vedem ce zice

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Kitty multa sanatate la copilasi

ar mai fi si -Cereale-fara-lapte---Fulgi-de-orez--Milupa bio ....cautati asta pe net si le gasiti ca nu ma lasa sa pun link...cica reclama

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

ricefloken sau cam asa le zice din cate stiu eu la cei de la milupa, intradevar sunt si aceia dar atentie mare caci constipa rau, alea erau singurele cu care il puneam pe picioare pe fimiu cand avea diaree asa ca nu stiu ce sa spun, mi se par foarte puternice si in plus sunt cam mari ca fulgi,

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

noi am luat cereale de orez simplu de la topfer.

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Buna! Nici puiul meu azi nu a papat bine deloc.Nu ii place caldura deloc. Razatoare eu am luat din piata Rahova, din piata Nicu Scorpion.

Mihaita 31 Martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Buna seara la stup!

Azi a fost o zi cu multe vesti proaste, m-am cam intors pe dos.
Kitty, m-a intristat ce ti s-a intamplat tie dar bine ca nu a fost mai grav. Tin si eu pumnii sa va fie tot mai bine de acum.
iuliana_2007, bine ai venit! Sa-ti traiasca Maya!
Mihael@, citit povestea, e frumoasa si mi-a amintit de nasterea Mayei, care a fost, ca si la tine, pe cat de usoara putea fi o nastere naturala.
Ane, sa-ti traiasca Raul, sa fie sanatos!
Iesitul afara e o problema si la noi. Aseara am iesit la 8.30 si am stat pana pe la 10, dar i-am dat programul peste cap fetitei pentru ca abia a adormit aproape de 12. Astazi nu am iesit seara, am avut musafiri, dar maine nu stiu ce sa fac.
Maya de cateva zile doarme mult dimineata si foarte putin dupa 3-4 dupa-amiaza. Bineinteles ca seara dupa baita avem putin spectacol, ca ea doar de oboseala plange. De mancat nu stiu cat, insa sunt mese destul de dese, mai ales spre seara. Maine facem 4 luni si cred ca nu a luat mai mult de 650 de grame luna asta.
Cu diversificarea mai astept o luna, cel putin.

Voi ati inceput sa ridicati o treapta la carut? Puneti bebelusii sa stea in fundulet? Sotul o mai ridica si pare sa-i placa, dar nu stiu cat de bine este pentru ea. Eu il cert ca e prea devreme.

arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Paxela care constipa tare, astea milupa in special sau aste de orez in general? ca nu am inteles prea bine

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

arissa,, eu n-am ridicat inca treapta la carut dar in fundulet am inceput s-o pun... dupa ce am facut radiografia la coloana am prins curaj... bine, nu chiar in funduletz ci rezemata de o perna pt. ca oricum daca o las mai jos se chinuie non-stop sa se ridice, zici ca face abdomene...

riloasa, scuza-ma daca gresesc, tu spuneai la un moment dat de dermatita atopica? stefania are pielea pe piept si burtica foarte aspra, ca o hartie si au inceput sa-i apara iar cosulete ca la 2 luni... dr. a zis ca sunt de la caldura iar pt. pielea uscata mi-a zis s-o dau in continuare cu crema sebamed... nu stiu ce sa fac, crema nu mai are nici un efect si nici nu am un dermatolog mai ca lumea la care sa merg... spune-mi te rog tu ce folosesti si cum arata piele afectata?

sherbi, sunteti toti foarte frumosi

Astazi am iesit de la 9 la 10 dar era deja prea cald, maine incerc sa ies dupa prima masa de la 7.

Mihaela cu Stefania (19.03.2007)

poze Stefania

povestea nasterii

Mergi la inceput