Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (16)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

deci am bagat un somn langa matei, de-ala de copil mic, cred ca nu m-am mai simtit asa de cand dormeam la mama acasa.

kmi78, marta merci de urari, oricum voi avea net si acolo asa ca dau de veste cand ajung si oricum mai intru.

roxygeo daca n-aveti timp de cautat prin oras baga un ochi la comenzi online si comanda scaunel de masina. eu asa am facut aseara, ca sotu' zicea ca azi, ca maine ... si nu mai ajungeam nici cand sa luam si eu plecam cu copilul chinuit in cosulet, care nici nu se fixa bine. si-acuma parca mi se zbarleste paru' pe mine, ca daca dai drumu' la tv vezi sigur 1-2 accidente. Doamne fereste si apara pe toata lumea!!

kitty ce faceti?

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilidana spune:

Sherbi,ati facut multe poze la cetatea Rasnov,cred ca v-a placut mult,ca sa nu mai vorbim de Cheile Grdistei,unde este SUPERB!
Asa m-ai "rascolit" cu pozele astea.....noi mergeam asa des pe acolo,chiar si numai pentru o masa de duminica,o iesire scurta,fiind asa aproape(Brasov).
Dar acum,"dar acum s-a ispravit,zise micul greierus,ridicand un piciorus...",hai ca am luat-o razna,dar la anul ma revansez si stau 2 luni in Brasov,poate-mi trece dorul,of,of,of.

Fetelor,nu va speriati,ma simt bine,doar trec prin "criza acomodarii"...

Asa...si ce TORT albastru,probabil foarte gustos!Dar eu raman cu privitul,ca sunt la dieta .

Mai am o remarca si am fugit:sunteti niste frumosi,toti trei,iar tu cum reusesti sa arati asa bine?,care e reteta?

lilidana & David Gabriel 11.03.2007 si Karina 23.03.2001

cat de mare e David
albume foto
David 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

martutzace sa zic.....
Ana are un singur scaun pe zi,,destul de tare. Se screme saracuta o mai ajut eu ii imping putin piciorusele pe burtica.Are 6kg si 62 de cm la 2 luni si 3saptamani.Eu ma gandeam sa incep de la 3 luni cu suculet(NU STIU CU CE SA INCEP) asa poate o mai ajut cu scaunul sa nu mai fie constipata.O sa intreb si medicul dar stiti voi cu medicii astia cum sta treaba!
Multumesc oricum pentru amabilitatea de a-mi raspunde

PS. Razatoare de sticla sunt in Navodari pe toate drumurile!
Florin-a si Ana-Maria(26.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

quote:
Originally posted by sherbi

fetelor, va dau de "treaba"...daca aveti chef, bineinteles.

LA MUNTE, apoi LA MARE si sa va arat si TORTUL de botez.

al meu jeleste de zor.

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)

un sigur cuvant pt toate pozele......SUPERBE.......

Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007

Luna 5

Luna 4
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Criss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

KMI mersic de raspuns.....

AM intreb si la farmacie si a zis ca se da ceva preparat in farmacie dar treb reteta de la dr...deci sapt viit cand ajung in TM.
fetele...

Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007

Luna 5

Luna 4
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Criss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

cum au mancat copiii vostri azi pe caldura? a mea numai 300 ml pana acum; noi nu depasim niciodata 600 ml
iar maine e si mai cald...

Kmi & Timeea - 4 martie 2007
ALBUMUL MEU
TIMEEA
BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

sherby superbe poze, ai o comoara de baiat sa il pui in rama de dulce ce e, iar tu...... no comment... esti sigura ca ai nascut?, arati super

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

si noi 5oo ml .ieri la ora asta aveam 7oo ml. Caldurile ne omoara!!!
kmi superbe pozele,,,mai ales cea cu bambi si cu iepurasul.Cum le-ai facut sau unde??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

masa la noi 380 plus jumate de mar copt cu cereale...

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

quote:
Originally posted by florin-a

si noi 5oo ml .ieri la ora asta aveam 7oo ml. Caldurile ne omoara!!!
kmi superbe pozele,,,mai ales cea cu bambi si cu iepurasul.Cum le-ai facut sau unde??

Pozele acelea sunt prelucrate de tipa care a pozat la botez, au ei programe speciale;

Paxela , de care sunt cerealele ce le-ai amestecat cu marul copt; ce i-ai mai dat pana acum de papa?

Kmi & Timeea - 4 martie 2007
ALBUMUL MEU
TIMEEA
BOTEZ

Mergi la inceput