Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (16)
Raspunsuri - Pagina 20
sherbi spune:
fetelor, va dau de "treaba"...daca aveti chef, bineinteles.
LA MUNTE, apoi LA MARE si sa va arat si TORTUL de botez.
al meu jeleste de zor.
Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)
ioanaradu spune:
marta acu' de-o fi sa semene cu mine, va manca ciorba de 2 ori pe an. ma mai consolez si eu cu gandul ca in sarcina am mancat ciorba aproape zi de zi, parca o luasem razna, nu ma interesa nimic de mancare, deact CIORBA. poate ramane cu obiceiul din bucrtica. sora'mea ... ca si fata alexiei3, pana pe la 1 an si ceva numai lapte in mucilagiu, apoi pana pe la vreo 5 ani cu slujbe manca si ea cate ceva, de era si rahitica. acum ... baga sora'mea de toate, in special mancare gatita, ciorba e pe primul loc. vad eu ce-o mi-o rezerva viitorul.
mami de Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
ioanaradu spune:
sherbi eu aveam de lucru ceva pt sot, da' poate sa astepte ... ma bag la vizionat poz(n)e. ce face david? matei m-a jelit vreo 2 ore, da' la un moment dat nu l-am mai bagat in seama, ca oricum nu avea efect orice i-as fi facut. acum s-a culcat.
edit: vazut ... placut! chiar f tare!
mami de Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
roxygeo spune:
Kitty Multa sanatate tie si familiei, si multa putere sa treceti peste aceasta grea incercare
...asta e si stresul meu, d`aia am cumparat scoica dinainte de a se naste bebelina...si aku sunt stresata ca sta cam fix in ea si il bat pe sot la cap sa mergem sa cumparam scaun de masina...tot din acelasi considerent n-am avut curajul sa plec singura cu bebelina sau cu altcineva, numai cu tati la volan si asa fac ca leu cind vad ca merge prea aproape de cite unu...sau ca se apropie careva de noi, mai ales pe partea unde sta bebe....ca in ziua de azi pot sa fiu eu mama lu regulamentaru` cind merg pe sosea si vine un bou si ma buseste....uf ce m-am suparat
Iuliana Bine ai venit!
va las ca mai am treaba si sper sa plec si io odata acasa....
roxanici spune:
quote:
Originally posted by sherbi
TORTUL de botez.
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
kmi78 spune:
Tare scump e Davidutu', multe pupe de la Timi!
Kmi & Timeea - 4 martie 2007
ALBUMUL MEU
TIMEEA
BOTEZ
sherbi spune:
pupici multi si de la david pt timi. pai la cheile gradistei am fost. super frumos p-acolo.
ROXANA- zi-mi si mie faci colectie de personaje din desenele winnie the pooh? am vazut tigrisorul. eu nu gasesc nicicum pe dl.cangur. stii ceva, pe unde e???
Elena.2006 spune:
Kitty multa sanatate la toata familia, sa fie totul ok cu Giulia si sa nu mai aveti parte de asa ceva!
Iuliana bine ai venit printre noi!
La Multi ani sarbatorilor de astazi!
Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)Poze Adita
roxanici spune:
quote:
Originally posted by sherbi
ROXANA- zi-mi si mie faci colectie de personaje din desenele winnie the pooh? am vazut tigrisorul. eu nu gasesc nicicum pe dl.cangur. stii ceva, pe unde e???
nu fac colectie, tigrul l-a primit raresu. Daca vad pe canguru' iti zic. Dar am vazut muuulte gentute cu Minnie
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)