Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (16)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

ei bine, v-am ajuns din urma!

KITTY- imi pare tare rau ca treci prin asa ceva. iti doresc multa sanatate tie si familiei tale. sa stii ca e foarte probabil sa o doara osutele de la umeri pe giulia pt. ca si eu am trecut printr-un accident acum 3 ani si noroc cu centura de siguranta...ca zburam de nu ma vedeam. si m-a durut capul pieptului vreo 2 saptamani din cauza centurii. lasa ca o sa fie bine. de la mine si david!
multa sanatate lui raul, ca el e mai rau micutzu.

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)

Mergi la inceput

multam fete pt. aprecieri. ma umflati, ce sa mai...saru-mana, la mai mare .
mai am 7kg de dat jos. hai sa zicem ca n-ar fi tare mult, dar m-am latit in solduri, valeuuuu...parca-s femeie, io care ma cred inca pustoaica.

david e bine sanatos. ma lupt cu el de azi sa-i dau formula ca m-am bagat pe niscaiva antibiotice. facut una bucata nevralgie. bineinteles ca nu pupa schimbarea si urla ca tras pe roata...asa ca bagam tztatze cu gust de antibiotic.

io ma gandeam ca-l intarc pe la 6 luni sa fug pe campii cu sotul, ca mi-a ajuns cat am frecat canapeaua, dar cred ca tre sa iau si motzu cu noi, ca deh...ne-am smecherit.
ma bucur ca v-au placut pozele si sper ca am facut pofta la cele care stau pe ganduri daca sa plece ori ba.

ar trebui sa raspund pe ici pe colo, dar credeti-ma ca azi am citit 2 capitole si sunt cu creierul vraiste. mi-aduc eu aminte ce si cum.

pup toti copiii, dar si mamicile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

Sanatate multa Kitty la puiutii tai, sa va faceti cu totii bine! si o noapte linistita, bafta maine la control!

Paxela ce multe chestii mananca deja Delia, suc de fructe ii mai dai, cat? eu o sapt intreaga i-am dat mar apoi urmatoarea mar+morcov ca nu l-a vrut simplu, sapt viitoare cred ca nectarina, si iaca au trecut doua sapt si am inceput la patru luni; deci pe langa suc de fructe tu bagi si piure de fructe? parca i-as da si eu ceva mai consistent sa mai puna putin pe ea , azi deabia a mancat 500ml de lapte + 40 de suc

Kmi & Timeea - 4 martie 2007
ALBUMUL MEU
TIMEEA
BOTEZ

Mergi la inceput

numai e nimerica sa ma conversez si eu?

auzi, roxi? ca tu esti buna la toate...de ce eu nu am toate emoticoanele??? scire smilies in stanga si am vreo 30-40 de bucati, dar nu pe toate. nimik altceva, gen sa dau click sa "view all smilies" bla bla

de maine pun si eu la albume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamana123 spune:

am terminat si noi trebile pe acasa, am reusit sa citesc ce-ati scris si raspund si io scurt.

kitty, imi pare tare rau de ce vi s-a intamplat! sper sa nu fie nik cu beba si durerea sa fie de la centuri, cum au zis si fetele! pt voi!

sherbi, cat de slaba erai, nene, de zici ca mai ai 7 kile-n plus? frumoase poze...vreau si io acasa! pardon, adica nu vreau, ca am vazut azi la tv ce s-a intamplat la dragii nostri vecini, care ne iubesc mult si nu vor sa ne streseze sa ne anunte ca le-au explodat neshte vagoane. care n-aveau decat neshte fosforutz in ele!!!!

am fraierit-o pe maria si s-a culcat fara urlete.

somn usor
fug

pupe,

ana, mama Mariucai (11.03.2007)
http://b1.lilypie.com/eEDwp2.png

Mergi la inceput

mi-am adus aminte, roxana. mersi de pont. eu colectez Minnie din toate colturile lumii, asa ca am delegat-o pe nasa sa-mi stranga ea papusi, ca tot e insotitoare de bord.
pupici lu rares pe cheliutza!

Mergi la inceput

pai eu cu 50 de kg cochetez de cand am terminat liceul. suferisi dupa fostu preten si pierdut 3 kg in facultate si mai suferisi o data dupa sotz ca ne cetaram si mai pierdui 3 kg. recuperat repede la impacare si asta a fost. acum ma intrec in burti cu sotzu. evident ca nu castig. daca m-ar auzi.hihihihi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Sherbi in ce statiune ai fost la mare si unde ai stat?

Mergi la inceput

da, stiu, da n-am somn. va dau de lecturat pt. maine dimineata, la cele matinale, ca eu sigur prind pranzu cu perna pe ochi.

mai fetelor eu cred ca sunt cea mai denaturata mama dintre toate. eu nu stiu de cate ori mananca david pe zi, cat nici atat, cand doarme, cand se trezeste, de cate ori face kk si alte alea. il scot cand imi vine mie afara, nu respect nicio ora, nimic. cand se culca seara??? pai cine a tinut cont? credeti ca sunt de dat la stirile de la ora 5? nici nu stiu cati pampersi ii dau pe zi. ma uit, constat ce-i de constatat si purced. o fi bine, o fi rau???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns absoluta spune:

Nu stiu daca esti de dat la stiri la ora 5, dar eu sun imediat la Protectia copilului

Mergi la inceput