Stelute de ianuarie - februarie 2007 (41)
Raspunsuri - Pagina 9
dianamizzi spune:
neata fetelor.
MULTUMESC MULT DE URARI! doamne , nici nu ma asteptam de dimineata sa vad atatia la multi ani.
LA MULTI ANI RAMONA ! si MAMA CATALINEI ! ia uite cineva nascut in aceeasi zi cu mine.
fetelor, am reusit sa ma dau jos din pat.... am avut crampe toata noaptea, mai rau de la 4 jumate. ma ia asa cateva secunde tare apoi ma lasa. am pus un supozitor cu ceva si m-a mai lasat durerea oleaca. m-au lasat singura in casa , le-am zis sa iasa afara sa stau linistita. nici pe thea nu puteam sa o tin in brate. sunt asa slabita. da ma fac eu bine. am reusit sa mananc o banana. o sa treaca maine incolo.... azi noapte am avut si frisoane, azi vad ca ma ia cu calduri. aoleu ce naspa sa fii bolnav. ![]()
mai citesc sa vad ce ati mai facut.
LIUDA SI MESSA - fata se vede ca voi ati fost pe la conferinte cu doctorul lui ANIS si noua nu ne-ati zis...
ANIS - ce ma bucur de ce zici... spor la gatit, ca se vede ca iti place sa pui suflet in tot ce faci. ferice de fetele tale cu asa mamica. auzi, si cum faci sufleul ala? eu dupa retete ... 
thea mananca ciorba la pranz, ii place numai de gaina, gasca , curcan. simpla de legume in nici un caz. ii dau doar zeama si legumele alea tocate asa mic. carne nu inca.
dimineata fructe.
NADIUTAPM - un mare pupic la fete si imi cer scuze pentru joi... nu am mai apucat sa te sun ca atunci era thea bolnava. am mai zis eu , cu rosu in gat, cu febra...
vorba lu maica-mea , la noi.,.... cand fu tica , cand fu tache....
ylilimic spune:
liuda - nu ca nu am avea noi pentru ce sa fim ingrijorate dar parca nu se compara cu povestea lui kay o mamica de mai-iunie 2007; iti redau cateva spicuiri:
A fost dorinta prietenei mele Kay sa deschid acest subiect...sa scriu despre lacrimile care-i curg pe obraji cand isi priveste copila cum se chinuie ...O cheama Sonia si are doar cateva zile .S-a nascut cu inima pe partea dreapta si are grave malformatii...printre altele ,prietena mea mi-a zis ca medicii trebuie sa-i recostruiasca artera pulmonara...va dati seama ce inseamna asta pentru un copil atat de mic?Sonia(Sosonica)a avut la nastere 2,200Kg...iar in sufletul parintilor ea cantareste cat tot Universul...Am putea fi oricare dintre noi in locul scumpei mele prietene...Si-a dorit acest copil,sarcina a fost monitorizata de doctori pe care i-a crezut ca fiind cei mai buni...Amarnic s-a inselat!Si acum regreta.Ma suna din spital si ma roaga sa scriu pe forum,sa va feriti de doctorul Iosup...sa nu mai treaca nici un copil prin ce trece micuta ei acum...Cum a putut acest doctor sa nu vada asemenea malformatii grave(nici macar faptul ca are inima pe dreapta???...)Kaaay este o mamica de nota 10...a fost la doctor de cate ori a chemat-o ,chiar mai des...Ultimele saptamani de sarcina le-a petrecut in spital pentru ca avea probleme cu tensiunea...a dorit acest copil din tot sufletul,asa cum ni l-am dorit fiecare din noi...Forumul nu mai e la fel fara ea...ne lipseste tuturor candoarea ei,felul in care avea mereu o vorba de alinare atunci cand ii era cuiva greu...Kay este prietena mea,chiar daca nu ne-am vazut niciodata!Trece prin momente grele acum!Rugati-va pentru Sonia!...
am revenit. cu si mai putine sperante. e sfasietor sa vad cum o doare orice atingere. si cand ii schimb pampersul o doare. si daca ar plange, ar fi mai usor de suportat decat strigatul asta mut. e ca si cand ar plange, dar nu are glas pt ca are tubul care ii ventileaza plamanii si nu mai are glas. am iesit 30 min sa mananc si cand m-am intors respira extrem de prost, cu valori ale monitorului foarte proaste si am incercat sa-i schimb pampersul... inutil sa va zic ca m-a apucat plansul(pt prima data) cand am vazut cum deschide gurita a plans cand i-am atins piciorusul pe care au incercat sa-i puna cateterul... ma doare sufletul si simt ca impietresc... e ceva ciudat in mine... pana acum n-am plans, pt cva aveam o infima speranta... acum nu mai am nimic. absolut nimic. sta pe masa radianta, iar cu fire iesind din ea, cu un tub in gat, cu un ac in subclaviculara, cu sonda pe nas pana in stomac, n-a mai mancat de ieri de la 9 dimineata, misca buzitele ca atunci cand cerea laptic, ii e foame... imi vine sa plang cat n-am lans in 4 saptamani de cand stiu ca e bolnava... pana acum am crezut in sansa noastra, am crezut in minuni... acum mi-au spus ca poate sa moara oricand, sa ma astept la asta. eu am intrebat, nu vreau sa ma ia prin surprindere. are o infectie la stomac... nu stiu de la ce... ii sterilizam absolut orice. daca puteam, si aerul l-as fi sterilizat. a scazut in greutate, are 2330... sunt atat de incoerenta, iertati-ma. am ajuns la un grad de disperare atat de mare incat sunt geloasa cand vad un copil putin mai bine aici in spital, revoltata cand vad bebelusi de care parintii n-au grija si carora le dau apa de la fantana sau lapte de vaca si se imbolnavesc ...
nu mai plecam la cluj maine. nu mai virati bani. daca a dat cineva, ii voi returna de indata ce ajung acasa.
mi-e dor de ochii ei mari si veseli, de plansul ei asa frumos, de gangureli, de degetelul mare pe care si-l sugea de 1 saptamana, sa ma tina de deget cand mananca...
e foarte, foarte dureros sa astepti sa-ti moara copilul.
imi vine sa plang sio cand ma gandesc ca n-o sa mai fie si ea o capsunica-n scutecele... vrem si noi aici la voi, vrem si noi s traim...
iertati-ma
Nu mai stiu nimic de Kay...Ieri seara am primit un ultim mesaj de la ea...imi spunea ca nu poate vorbi de durere...Nu mai stiu ce sa cred;am mai sunat-o de cel putin 10 ori.Nu mai raspunde nici la telefon ,nici la mesaje(nici scrise,nici vocale)mi-e teama sa n-o supar,fiind prea insistenta ,asa ca o sa astept un semn de la ea.Mi-e draga tare Sonia!Nu stiu de ce,ma gandesc foarte mult la acest copilas ce nu a avut timp nici sa greseasca in fata lui D-zeu...M-am atasat de ea inca mult inainte de a-i vedea pozele,inca de cand era la mami in burtica.Acum o iubesc si mai mult...si as vrea sa pot crede in ceva bun...dar mi-am pierdut credinta!Si acum il consider pe D-zeu nedrept.Tocmai eu,care am deschis acest subiect!Nu stiu ce sa zic:Doamne iarta-ma,ca nu mai cred in tine?!Nu stiu ce sa cred...nu stiu cum sa-i interpretez tacerea...ca nu mai mi s-a intamplat pana acum sa nu dea nici un semn.Cred ca stiti sa cititi dincolo de cuvinte...si stiti de ce ma tem...Am in minte zeci de scenarii urate...si mi-e ciuda ca orasele sunt asa departe...altfel,as fi facut tot posibilul sa fiu acolo...unde poate as fi putut sa-i fiu alaturi.nu sunt nici puternica,nici sadica...dar inteleg pe deplin suferinta lor...Era sa-mi pierd fetita nascuta perfect sanatoasa,la 12 ore de la nastere...si au fost zile intregi in care nu mi se spunea daca va trai.Si totusi moartea a trecut pe langa noi...si azi e bine...Acelasi lucru i-l doresc Soniei!Sa aiba putere....multa de tot!
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=75663790" target="_blank">colectia de stelute 2 sau www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=311b8bfd46865c52b577a6" target="_blank"> sau "large collection"
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete cu noi
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
Liuda spune:
si eu ma vait pe diversificare? doamne acum vad ca sant o sclifosita si am probleme minore cu o fetita sanatoasa dar nemancacioasa.. nu am cuvinte... nu stiu nici ce sa scriu... doar sa ma rog!
lili mersi ca nu stiam! nu prea am bantuit pe forum ca asta ica nu prea ma lasa! Dumnezeu sa le fie aproape... doamne sa nu se vada in timpul sarcinei ca nu e de bine? la ce mai dam bani pe ecografii? acum sa cred ca puteam si eu sa fac acele 3 dumuri la Bucuresti de pomana la aparate sofisticate si costisitoare si controale peste controale aici la dr. mea!
in alta ordine de idei nasa fetei e gravida, cu tratament a ramas ca nu ovula, dr. nu zice nimic, sa nu o sperie, dar mi-a zis ca ca anul asta nu s-a intamplat niciodata - se opresc in evolutie sarcinile, sant o groaza daca inainte se intampla odata la saptamana la un dr. acum sant 2-3 sarcini oprite la fiecare dr. pe saptamana. nu stiu ce sa creada decat ca e de la calduri... de asta asteapta sa vada ca creste embrionul la nasa noastra!
Domane ajuta si ne rugam pentru Sonia
sraluca spune:
LAURA uite pozele promise:
www.flickr.com/photos/8940993@N07/815888003/" target="_blank">BACANTA
ylilimic spune:
ia sa vedeti voi aici www.youtube.com/watch?v=bSGUJAQUrZ4" target="_blank">reactia lui Adam la piersica din import
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=75663790" target="_blank">colectia de stelute 2 sau www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=311b8bfd46865c52b577a6" target="_blank"> sau "large collection"
Luca Matei - 05.11.2004
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete cu noi
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
ylilimic spune:
heeeeeeiiiiiiii! toata lumea e la plaja? chiar nu mai scrie nimeni ceva pe aici?
heloooo! echoooooo!
Luca Matei - 05.11.2004
delfinuta spune:
Buna ziua la mamici si bebici!
In rpimul rand, ma bucur sa vad ca au incetat "certurile", iar Lolekai ii inteleg pe deplin ingrijorarea. Asa cum spunea si Liuda, fiecare e liber sa-si creasca copilul asa cum crede de cuviinta, intram aici doar ca sa facem schimb de pareri si idei, iar mai departe facem asa cum simtim ca e mai bine..
In alta ordine de idei, citind ce probleme cu mancarica au/ au avut alte fete cu puii lor - Liuda, Messa, Loleka, etc - eu ar cam trebui sa tac din gura si sa merg pe burta...deci, tin sa ma laud ca erik incepe sa se obisnuiasa ca noul meniu de fructe si legume. Lili dupa ce am vazut filmuletzul cu Adam mancand piersicutza, ma gandesc ca al meu nu stie sa deschida gurita..eu de-abia ma chinui sa-i indes piureul..
Laura ionescu sar'mana pt sfat si info. Asa este cum zici, acesti caini sunt deosebit de imprevizibili, de aceea am si ezitat inca de la inceput sa-i intalnim. Problema cea mai grava este ca nu pot risca, atata timp cat o "neacceptare" ne-ar putea costa TOTUL. Cum ammai spus, situatia este deosebit de dificila, cu atat mai mult cu cat Nike este si el copilul nostru si il iubim nespus de mult.
Povestea lui Kay este infioratoare, nu pot decat sa 
La multi ani!!!

tuturor sarbatoritilor
Irina si Erik
Catalina spune:
Lili nu am putut citi mai departe de inceput. Pur si simplu nu mai pot vedea astfel de povesti, stiu ca sunt egoista si ca in lumea astea sunt multi, multi oameni amarati dar ce sa fac daca sunt o pishechioasa pe mine ... Ieri am fost intr-un adevarat delir gandind cat de multa fericire mi-a dat mie Dumnezeu cu un copil minunat, o casa care e a mea si am tot ce imi trebuie in ea, cu un tati iar minunat si care ma iubeste si un ditamai fameleonu' care sta si in cap pentru noi, plus forumu'. Daca ma mai plang de ceva ma iau singura la alergat cu vatraiu'. Multumim ca ne mai reamintesti sa nu o luam pe aratura cu plangerile.
Raluca, haide fato, cum sa ma supar pe tine. Lasa ca poate mata esti mai in putere nervoasa ca mine. :)
Diana, iti multumesc de urarile facute mamei. A fost frumos la ea. Pana la urma i-am luat o bluza de vara mai eleganta si oja la culoare si mamaita (adica mama ei) i-a luat spray de plaja Garnier (adica tot io da' i l-a dat ea). Si flori. Nu e ce imi doream dar e ce am putut face. Mai important e ca am fost cu ea si ne-am sarbatorit frumos. Desi nici unul din fratii mei nu a fost acolo, si unii nici nu si-au amintit sa sune macar, a fost casa plina, unchi, matusi, bunici, cuscrii si vecini. :) Cum ziceam, ditamai fameleonu'.
Nu prea suna bine Diana ce descrii tu ca simptome. Suna a o toxiinfectie nasoala. NU am retinut daca esti in Romania sau afara dar vroiam sa te intreb daca ai incercat biseptol. Mai ales daca te-ai stricat la stomac. Sau Colebil. APoi chiar vreo doua zile sa mananci mai de regim asa, pana iti revii (legume fierte, carnita fiarta de pui, ceai de sunatoare si menta daca ai pb cu stomacul). SANATATE MAXIMA!!!
V-am zis ca ne-a placut mult mult Iaurt Zdravan? Azi incercam cu vreo 6 lg. Pupici multi
Liuda spune:
deci plecam afara
na, sa va zic ca sant numai purici... dimineata a mancat 100 de lapte! la 13-14 m-am apucat de hranit avand un arsenal pe langa mine cana cu fructe, cana cu cereale, cana cu fructe, cana cu iaurt si suc - am zis ca ceva ceva tot o sa-i placa si mananca... de unde ca m-a chinuit in draci... de am inebunit si m-am ales decat cu sucul supt - 120 ml. Asa ca ne-am culcat cu burta pliiinaa de suc! Acum la 17 a mancat 180 de lapte! O gramada, deci pana diseara mai bea, cada am noroc inca 150 de lapte si asta e! deci pana acum 400 de suc si lapte la un loc... eiii asa o sa crestem noi mari la vara... la vara viitoare! Asta e acum plecam sa ne plimbam ca de mancat am mancat de am rupt... ma oftic ca ii fac mancare de toate felurile cu ideea ca macar ceva accepta dar ea nici un gand... nu deschide gura!
asta e tac! ca iar ma sclifosesc la mililitri...
aa si avem buba la manuta, de la o vaca care canta cand ii tragi o ata, ei acea ata s-a infasurat in jurul manutei, si ea pe parcurs cat canta intra in vacuta, deci la un moment dat o strangula de mana dar asta sadica nici nu plange de durere, a plans doar cand m-a vazut ca am intrat (faceam nspe mii de feluri de mancare) ! Asa ca am scos ata strangulata in jurul manii si am gasit ciupitura rosie, nu a trecut nici acum dupa 3 ore, deci durea rau dar nu plangea!
ei pofta mare celor cu pofta, ca noi am revenit la bebei si bem doar lapte... de sclifosite si alintate ce santem !