Stelute de ianuarie - februarie 2007 (41)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

buna fetelor, sper ca sunteti toate bine, nu am apucat sa mai intru pe net, suntem toata ziua in viteza cu treaba in casa si pe urma in parc. multe mese le luam afara. practic ies din scara si intru in parc. mare noroc avem!

Lili iamiiii, ce buna e piersicuta! si lui Horica ii place dar am obs sa ii ies niste bubite ciudate cand papa. ii trec intr-o ora dar...am sistat deocamdata piersica. o voi reintroduce mai incolo, treptat. ii fac suc/piure de fructe in casa ca si supa de legume. dar am testat caisa de la Hipp, de curioasa mai mult. i-a placut mult. cu lapticul cum mai stai? eu din ce in ce mai nasol. mai mult de jumate din mese are de lapte praf. am incercat, galactogil, ceai de stimularea lactatiei de la Hipp, capsule de nutrinatal, tratament homeopat... nimik nu da rezultate, izvorul seaca....a, sa nu uit sa iti multumesc ca ne-ai pus si pe noi in colectia de stelute

dianamizzi La multi ani! tot ce iti doresti, multa sanatate!

Liuda nu am ce sfat sa iti dau. pot doar asa, cat de cat, sa imi imaginez cat te superi ca nu papa. iti doresc muulta rabdare.

toate fetele + puiutzi

Helenutza + Horia Constantin (18feb2007) =

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

sal

la multe lunishoare

adam bb de lili

robertzica bb de alina

catalina la multi multi ani mamei tale si multa sanatate, viata lunga si frumoasa alaturi de cei dragi, dar mai ales de nepotzei!!!

am fost aseara la nunta si cred ca a fost cea mai frumoasa din toate cele la cate am fost pana acum....si am fost la multe. i-am dat si sotului cadoul de ziua lui, care va fi maine cand implineste si emmi 6 lunishoare, respectiv un lant de aur, un tor cu pozica si un body pt emmi cu mesajul "la multi ani tati!". sotul meu nu e un tip care-si manifesta ff tare sentimentele dar s-a vazut ca i-a placut mult ce i-am pregatit. acum mergem la restaurant cu prietenii pt ca avem ce sarbatorii.........si ani de la casatorie si....altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

marina - pt sotul tau si pt Emmi maine! Multumim ca ti-ai adus aminte si de Adam (tu mereu esti f atenta), eu tot imi fac mea culpa caci i-a iesit primul dintisor si desi am fost de n ori in oras am uitat sa ii iau ceva alb (sa fie dintisorul alb si musai se cumpara de cel care l-a vazut primul, adik io) .
Distractie placuta in oras!

helenutza - nu ne-ai mai zis ce mai face Horia, cum se mai simte. Eu sper ca bine piersicile sunt considerante alergene daca le dam cu puf cu tot, ceea ce ma indoiesc la varsta asta.

liuda - si maine e o zi!

delfinutza - deschisul gurii e un pas important si daca nu reusesti...belea. Se zice ca atunci e bb pregatit si sa stii ca si la noi a durat ceva...mai incearca, sau mai bine fa o pauza de tot si toate si apoi din nou, la noi asa a fost.

Adam a papat si nitel iaurt, Natur se numeste, cu 2,8% grasimi. Nu e f incantat dar e un inceput.

Iesim afara ca e ultima seara de festival si sunt din nou artificii la care sa privim in noapte. Aseara Adam, Dominic (Loleka) si Amalia (RB) au facut ochii cat maslinele la vederea lor

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=75663790" target="_blank">colectia de stelute 2 sau www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=311b8bfd46865c52b577a6" target="_blank"> sau "large collection"

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete cu noi

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Salutare la mamici!
Mi-e tare dor de voi!
La mai multe lunite sarbatoritilor zilei, Adam si Robertica!

Dragelor, dati-mi o idee cum sa-l conving sa vrea lingurita... Am luat mixerul ala Braun 404 (fetele din conferinta, stiu; multam fain) si e bun... Acum urmeaza sa mai pape la lingurita....
In rest... ne prieste la bunici... Adevarul e ca e aer curat (stam in oras, nu la tara), e mult mai racoare decat in Bucuresti, nu e atata praf...

Eu nu comentez de micile certuri de pe aici; n-am inteles care a fost faza, nu ma intorc sa vad de ce si cum... Nu-mi plac certurile...

Marina, La multi ani! pt tati al vostru. Sa fie sanatos si sa aiba grija de fetele lui!

Cam atat! Va pupic!

Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">aici
Poze mami www.flickr.com/photos/9549359@N04/" target="_blank">aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Daca vreti sa ne mai vedeti, am mai pus niste poze in albumul lui Roni...

Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">aici
Poze mami www.flickr.com/photos/9549359@N04/" target="_blank">aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Lili - Erik isi inclesteaza guritza si practic eu i-o deschid cu fortza..E bine de stiut ca si altii au facut asa..euo sa merg in continuare asa, cu rabdare, caci parca-parca incepe sa-i placa/obisnuiasca cu ideea de" altceva" in afara de lapte si ceai..Si...sa fiti sanatosi si frumosi si cuminti! La multe lunishoare!

Marina petrecere frumoasa si multi pt micutza printesa Emma.

Liuda noi ve intelegem perfect cu 'lupta" impotriva mancaricii...

Mergi la inceput

pt ROBERTZICA si multa putere ALINATXEI!! Va iubim!

Irina si Erik

Mergi la inceput

Daca vreti sa ma vedeti www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/820341868/in/set-72157600638793161/" target="_blank">ce mare am crescut...si alte cateva poze noi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

buna seaaara.
la multi ani Dianamizzi, Ramona

Roberta si Adam

www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului

Mergi la inceput

Noi maine dimineatza plecam la mare pt trei zile....asa ca va pupam...dulce-dulce-dulceeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Mergi la inceput