Stelute de ianuarie - februarie 2007 (41)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

meg au trecut acum mananca bine, slava domnului!

he, he, anis, deci confirma si medicii ce spuneam eu acum cateva postari SUNT TARE. Deci oregano, boia dulce, busuioc, coriandru, scortisoara, vanilie, usturoi (nu crud inca, ci praf sau copt sau fiert), marar, patrunjel... sa dam GUST la mancarea puilor! Imi vine sa ma pup

ramonaa, a fost super ok - legumele si fructele ieftine, la restul preturi cam ca in Bucuresti (nush cum sunt la Suceava... dar banuiesc ca la fel), plaja curatzica, pameni putini (YESSS!) si liniste seara, deci chiar OK.

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Laura Ionescu sora ta sta destul de aproape de mine (si noi tot intr-o suburbie a Montreal-ului stam, doar ca in vestul lui), daca are chef si timp de intalnire, mi-ar face placere!

Va pup,
Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

La multi ani Diana si Ramona. Si mamica mea!!!!! :))))

Laura, una ca cred ca s-au speriat si ei de reactia mea, si doi ca le-am zis ca sunt banii pt lapte. Ca asa intentionam si initial. Offf, sa stii ca tot ii am pe retina si acum. Ce norocosi suntem!!!!

Messa, te rog din suflet, daca ai timp nitel zi si mie in ce si cum pui minunatiile alea de mirodenii. Si mie mi-ar placea ca piureul lui Matei sa aiba gust. Si cred ca nici el nu s-ar supara.

Va pup si ne pregatim sa plecam la biserica si apoi la mama.

Pupici multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

Mai nu ma speriati ca eu inca stau si ma gandesc daca sa ma duc si eu sama intalnesc cu ei sau sa raman in umbra. Am asa o strangere de inima. Aseara inainte sa adorm m-am gandit la asta si m-a luat cu palpitatii.

Laura, cand trebuie sa ajunga. Am inteles ca pe al pranz. Pai si cand mai pleaca inapoi????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura ionescu spune:

Neata fetelor,

Noi azi mergem in Herastrau, fara tati, ca are preocupari sportive. Asa ca daca ajungeti pe acolo si nu va deranjeaza a 5-a roata la caruta, respctiv eu cu EVA, va rog sa-mi dati un semn la 0744.340.306.

Sraluca - ei ajung pe la 14,00 in C-ta ca am intels ca indiferent cu ce tren pleaca, tot 5 ore fac. Nu e problema cand se intorc, ca nu vine decat Valentin si fratele Claudiei, Remus. Claudia sta cu copilul acasa ca ii costa prea mult. Nu arata rau, de ce sa zic, daca te intalnesti cu ei in afara "orelor de lucru" (ieri s-au dus la Catalina direct de la semafor, deci erau cam jerpeliti) sunt prezentabili. Cu mine s-au intalnit o data toti 3 calcati, spalati, aranjati, imi era mai mare dragul sa ma uit la ei. Cred ca asa vin si acum la C-ta ca vor sa faca o impresie buna. Poza cu bacanta??

Laura si Eva
11.ian.2007
poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

buna dimineata1 scriu cu domnisoara in brate ca vrea si ea!!!!
meesssso sa traiesti... astea sant surori nu si la mancare... sta si a mea in sfarsit in fund !!!1 in sfert de ora fara sa cada stanga dreapta numai daca se arunca dupa vreo jucarie si se dezechilibreaza !de aseara practica un ras nou, un fel de gafait cu voce!
mai revin daca ma lasa

ce bine sa te trezesti la 7 cu un kkt in tot patul !!!! cica era mai constipata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

hai ca am scapat 3 minute de fie-mea!!!
si nu ma duc sa mananc... vin aici!!! belea!

bei ce imi place ca dr. astea confirma multe lucruri si scriu si carti dar daca fie-mea nu vrea dupa carte? ea vrea dupa ureche! hai ca eri a inceput sa ia iar "diversificata" asta de mancare... adica si fructe si suc si niste cereale...

sa vedeti ce bine mancam - de dimineata -100 ml de lapte! a rupt - nu alta! acum zic ca mananca la 12-13 mai bine, mereu zic asa si mereu primesc tzaca!!! dar macar sta in fund... e un inceput, poate se aseaza ca ma dispera asa !

katerina care e treaba cu kai ca nu am fost pe faza... citesc si cu inteleg, iar am pierdut ceva...

na ca maraie vrea la masa! ma omoara cu zile , nu ma lasa pe fooorrruuummm!
pa

Mergi la inceput

a, nu de cum arata imi faceam griji ci asa in general. Ca am fost bolnava vreo cateva zile cand ai povstit de ei. Am citi seara, am rumegat-o noaptea si dimineata pa drum l-am sunat pe al meu si ii povesteam si plangeam la tfn. Mi-e frica sa nu patesc si precum Catalina. Ca ma dau eu barbata dar .... nu sunt departe. CATA sa nu te simti jignita ca nu e cazul.

Mergi la inceput

Dan intelesese ca vin de tot.Era ca mirat ca vin numai sa vada ce si cum.

Stai ca nu l-am mai prins in pozitie.

Mergi la inceput