Stelute de ianuarie - februarie 2007 (41)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

salutare de la sighet. am ajuns cu avionul la baia mare si de acolo cu masina. pe avion a fost ok. aici e friiiigggggggg. bb ok, sper sa nu raceasca. pup

, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

CATA numele Alexandru a fost ideea capoasa a lui barbati-miu care a fost ok pana mi-am adus aminte ca pe bunica-su l-a chemat asa iar eu de vreo 2 ani sunt in relatii incordate cu socrii. (sau relaxate depinde cum vezi problema ca nu ma duc pe la ie decat de sarbatori si zile onomastice)
Iar MIHAI inca mi se pare prea bebe pt un nume asa de adult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

MONU la sighet !!!!!!! Ce frumos era cand am fost pe acolo acum muuuuuulti ani. Cine stie cand mai ajungem pe acolo. Am niste poze minunate de la Barsana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

da "paduche" e bine?
da ce mai conteaza daca e zis din dragoste!!!

am plecat sa recuperez copilul ca ... ploua si la noi, eu n fel de sperietoare ca sa nu stai afara dar nici de racorit nu se racoreste... pisa un pic si ... soare!

gata mancarea sant o gospodina .. sa ma laud eu ca nu ma lauda nimeni
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Vreau si eu ploaie...

La numarat mililitri am cedat locul, sper sa si tina minunea , acuma numar linguri

Azi fi-mea a stat in cur 20 de minute pe ceas. Singura. Adica eu eram langa ea de decor, ca n-am avut de ce s-o sustin, ca n-a cazut. Cand a dat semne ca a obosit, am luat-o si am fixat-o iar la orizontala, dar deja se distrase bine de tot in fund ca sa mai chitzaie s-o pun la loc. Asa ca am infundat-o cu avocado cu iaurt si banana (eu tocmai am introdus avocado fetii, de 3 zile), chestie FOARTE satzioasa, si a mancat cu 30 ml mai putin decat cantitatea obisnuita, dar am vazut si ieri si alaltaieri ca asa face daca are avocado in mancare .

Si am avut o revelatie. Fi-mea mananca ce mananc si eu, dar fara condimente (desi marar, patrunjel, busuioc, cimbru, usturoi fiert, scortisoara, boia dulce ii dau, astea sunt SAFE pentru bebei si unele chiar au proprietati terapeutice) si fara prajeala si nu-s bucati mari, ca-s piure. In rest, cam tot aia e.

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loleka spune:

50 ml. Sa-ti dai palme lumeeeee!

loleka de www.onetruemedia.com/my_shared?z=1920c8bbb6cea0dedd5e87&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Dominic Andrei-02.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

noi stam pe messenger pe web..si ne place ca e ca oglinda si te vezi in calculator ... maimutza! si tastatura e exclusiv a fetei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Acest mesaj este in special adresat Lolekai(eventual Cristianei).

Imi pare rau ca ai crezut fie si pentru o clipa ca ai fost "bataia de joc a forumului", deoarece nu asta a fost intentia mea. Se discuta despre transferul de microbi din saliva la bebelusi si am postat un exemplu oarecare sub anonimat, deci ca tu t-ai simtit vizata este absolut pb ta (e bine ca ai aflat si alte pareri, e rau ca ai vazut mesajul sub semnul lui "atentie! nu faceti ca Loleka!"). Daca intentionam catusi de putin sa te jenez nu iti indicam de (n+1)k sa citesti forumul nostru si sa fii mai activa caci aici ai/am de invatat multe lucruri.
Vad ca intre timp ti-ai revizuit manifestarile, ma bucur mult pentru voi.

Cat despre felul de a manca al copilului tau am spus-o deja de prea multe ori (in lungile plimbari de seara), cata vreme ia in greutate nu ar trebui indopat cu insistenta, chiar si atunci cand vezi ca nu accepta, nu da semne de foame. Din nou ti-am facut referire la exemple precum messa si liuda care fiecare din ele au trecut prin adevarate cosmaruri pentru a face fetele lor sa manance. Imi amintesc ca ti-am spus cum si ele numarau la sfarsitul zilei ml de lapte bauti de bbii lor. Sunt convinsa ca ti-am spus de ele ca au inceput diversificarea mai devreme doar pt ca bbii lor nu mancau nici laptele recomandat, insa nu e cazul lui Dominic. El mananca putin insa, Dumnezeu stie cum, a luat in greutate si s-a dezvoltat. Poate ca la nemultumirea ta sta imaginea acelor copii falcosi, buflei, care mananca de rup si lapte si diversificat deja, si sigur ca ti-ai dori si tu asa un bb, insa toate la timpul lor. Ceea ce nu ti-a spus Messa dar se poate subintelege este RABDARE! Dominic a avut de recuperat fata de alti copii, iar diversificarea "e o curva" vb Liudei, se poate sa nu fie asa frumos cum scrie in reviste.

Nu te-am criticat si nu te-am luat peste picior, caci desi batrana si cu multe pe cap, imi amintesc ca iti repet mereu sa intrii pe forum (mult mai activ decat cel al prematurilor) si sa citesti aventurile noastre, asa ca sunt perfect constienta ca nu as putea sa te ironizez fara sa afli.

cristiana a venit si ea cu explicatii ale micii noastre conversatii (imi cer scuze ca te-am pus intr-o situatie stanjenitoare). E bine de stiut cat mai multe informatii mai ales de la persoane care sunt in cunostinta de cauza. Pe forum am avut ocazia sa citesc link-uri deosebit de interesante si recunosc ca sunt mereu avida de informatii (pacat ca mai si uit) si de aceea ti l-am recomandat, pentru ca m-am gandit la utilitatea lui. Am crezut ca fac bine sugerandu-ti chiar capitole la care se discuta intens despre diversificare... Intotdeauna am sustinut ca fiecare isi creste puiul asa cum crede de cuviinta (de aceea si dorinta mea de pace la moment de razboi) si de multe ori am ridicat din umeri la propunerile tale vis-a-vis de Dominic si hrana lui.

Despre ajutorul dat nu as vrea sa pomenesc, tu stii cel mai bine, am facut si as mai face pentru Dominic tot ce imi sta in putinta sa ii fie bine, am avut grija de el ca de copiii mei.Sunt constienta ca timp de 12 ore cat l-am avut in grija nu a acceptat nici macar sanul meu plin cu lapte (pe care un bb fomist nu-l iarta), asa ca am tras concluzia ca nu este un mancau.
Deasemenea sunt lucruri bune pe care le socotesti la pediatra, insa altele la care ai nedumeriri, poate Cristiana avea dreptate, o alta parere nu ar strica.

Pun mesajul tau pe seama oboselii, strsului cotidian, nemancarii lui Dominic si il voi considera ca o rabufnire meritata. Imi cer scuze cristianei pentru situatie, multumesc fetelor care au intervenit cu pareri, explicatii, incurajari, experiente si sper sa nu se mai intample. Trebuia sa ma tin de cuvant si sa nu ma mai bag, dar conform lozincii actuale "un om informat e un om castigat" iar eu m-am dorit informata

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=75663790" target="_blank">colectia de stelute 2 sau www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=311b8bfd46865c52b577a6" target="_blank"> sau "large collection"

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete cu noi

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura ionescu spune:

N-am reusit sa citesc din urma, citesc diseara si revin. Acum sunt pe fuga.

Sraluca- m-am intalnit cu Claudia, Valentin si Emanuel. Maine pleaca la C-ta sa se intalneasca cu Dan. Au vb la tel. Hai sa fie cu noroc! Daca se inteleg, saptamana asta se muta acolo pt ca pe Claudia au dat-o afara de la servici fiindca a spart niste farfurii. Eu cred ca de fapt a dat-o turcul afara dupa 2 sapt ca sa nu o mai plateasca, fiindca oricum nu i-a dat bani pt astea 2 sapt cat a muncit la el. Fata a spart farfuriile de oboseala, muncea de la 8 dimineata la 3 noaptea, zi de zi, era franta. Ti Pup!

Laura si Eva
11.ian.2007
poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramar spune:

Buna mamicutelor!

Am mai intrat mai demult pe la voi sunt o mamicuta de martie 2007,si fetele de acolo mi-au spus ca una dintre voi a avut bebelusul cu varicela.Sotul meu a luat varicela nu stim cum s-a jucat cu bebelina pt, ca noi credeam ca e intoxicatie alimentara iar acum imi este teama sa nu fi luat si bebelusa care nu are inca 3 luni.Imi puteti spune si mie (in cazul in care a luat) ce a-ti facut ,a facut febra?Ce tratament a facut bb? va multumesc

Mergi la inceput