Stelute de ianuarie - februarie 2007 (41)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

SRALUCA, he he, la chestia cu saliva iti dau dreptate, si eu o consider mai safe pe cea de caine fata de cea umana. Acum nu i-as da lui Bonnie sa linga suzeta dupa ce cade pe jos, ca o fura si n-o mai da inapoi!

Cred ca am citit undeva ca o metoda de executie printre detinuti erau injectii cu saliva...

Cainii nostri sunt mult mai blanzi, iar noi n-am facut cu ei exercitii de intaratare (gen carpa) fiindca niciodata n-am dorit caine agresiv. Asa cum zici, ii dau lui David binete in fiecare dimineata dupa care isi vad de treburile lor. Piticul n-a invatat inca sa-i traga de blana, dar alte probleme in afara de faptul ca va ramane cu par in manuta lui nu cred ca vor fi, eu nu i-am auzit niciodata maraind pe cineva.

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loleka spune:

Cristiana, am spus si ma repet nu sunt suparata pe nimeni, cu atit mai putin pe Lili care mi-a fost alaturi ori de cite ori am avut nevoie de ea. NU SUNT SUPARATA!!!, am fost bulversata de discutiile astea de care am luat la cunostinta abia acum. Gata a trecut!!! Si oricit de greu mi-a fost sa citesc ce ati scris, trebuie sa recunosc ca exista multa dreptate in vorbele voastre. Copilul nu trebuie pupat pe gurita. Asta e: am comis si fapta asta. Cind eram gravida ma uitam la vecinii mei care-si pupa copii ( de scoala ) si acum pe gura. Lucru dezgustator mi-a parut si atunci si acum. Probabil ca am uitat sa dau cu mina pe undeva ( caci asa se zice ca sa nu-ti aduci aminte ). Este mult prea tirziu pentru regrete, faptul este consumat deja. Am luat aminte si treptat am incercat sa ma corectez.

loleka de www.onetruemedia.com/my_shared?z=1920c8bbb6cea0dedd5e87&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Dominic Andrei-02.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

Da CRISTIANA dar cainii tai sunt niste blanzi , iar al meu ....
Si nu am facut exercitii de intaratare ci am trecut de la pantalonii nostrii de care mai aveam nevoie la niste carpe oarecare.
Asa e rasa n-am ce face. Si culmea e ca din tot cuibul el era cel mai bland exemplar. Avea un fratior care statea pe sub scaune si cand treceai pe acolo iesea ca o murena si te apuca de picioare (avea 2-3 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innais spune:

Liuda - daca zici ca ii place sa manance cu voi la masa poti sa mananci si tu piure de-al ei, pui pe un platou sau pe o farfurie compartimentata si ii dai si ei :).
Loleka - numai bine la bebelus, mamica stie cum e mai bine ptr bebele ei

fetele

Mergi la inceput

Messa, multumesc mult pentru cuvintele tale de incurajare. Simt ca nu sunt singura din lumea-ntraga care are de tras asa cum tragem noi. Acum Dominic face nani, dupa o masa istovitoare. Mai intai 40 ml ( mai scurs pe linga ), apoi pauza iar 40 ( scurs pe linga ) si apoi inca vreo 10 ml. Deci? Palme. Dar multumesc Domnului ca a mincat atit de mult, deci a mincat mult. Si toate astea intr-o ora. Perseveram. Deci la 4 mese care le are, pina acum doua se duse = 200 ml pina acum. Cine stie ce va urma?

loleka de www.onetruemedia.com/my_shared?z=1920c8bbb6cea0dedd5e87&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Dominic Andrei-02.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

fetele revin in glorie!
a mancat supa si cereale 130 ml la un loc... e ceva, ca de o saptamana refuza mancarea sofisticata pe care da masa bani de pomana! acum a plecat in parc cu bona - eu am ramas sa fac mancare... aici pe net cu voi, sa vedem cata mancare iese dupa barfa de aici!

a si chiar ma gandeam... oare cand a avea Diana un copil si va trece la diversificat nepotul meu uau, vin batranetele... oare ce o sa zica despre noi? O sa scrie si ea pe net... "mama s-a chinuit cu mine si m-a hranit cu nu- stiu- ce care era considerat bun pe timpurile alea si vad ca sant mare si sanatoasa" exact cum zicem noi acum de mamele noastre... cine stie ce va mai fi bun si ce nu va mai fi bun peste 20 de ani din cele reclamate in ziua de azi si folosite cu mare mandrie!

lolecoo bine ai venit in clubul meu - a 'mililitristelor"!!! lasa ca facem noi ceva cu plozii astea!

sraluca - eii numai mare nu vad eu... ca sant bagata in treaba.. de incepe sezonul si la birou, dar vin dupa ce las domnisoara la bunica-sa vin sa stau cracanata la soare fara sa ma gandesc la mililitri... o fi asa? o sa stau cracanata si cu telefonul la ureche mancandu-i lu' maicamea ficatii cu dispozitii peste ordine!

despre animale.... sant pe alaturi, pana acum nu am avut ca murea de foame cu mine... ca eu nu stateam pe acasa asa ca poate gaseam animalul spanzirat de usi, dar nici acum nu imi arde de animale ca strang par dupa mine de ajuns... daca mai era si un animal - inebuneam! dar cred ca o sa vina si timpul lor cand o sa-mi faca Diana capul damburi ca vrea matza, ca vrea caine, ca vrea hipopotam!!! ca asa i-am facut si noi lu' maica-mea de nu avea scapare si promiteam ca strangem noi dupa ei... o saptamana ca dupa asta uitam de promisiuni si saraca maica-mea ce sa mai faca ca se atasa si ea.

bai plec sa fac de mancare ca chiar sant de groaza daca nu o fac si pe asta!

Mergi la inceput

Ma gindeam c-o zice lumea ca sunt nebuna ca ma apuc de nr ml care-i maninca ficiorul meu. Dar vaz ca mai sunt si altele pe linga mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

Loleca eu sant sefa!!! sefa tribului "mililitri" si nu numara nimeni mai bine ca mine!!!
doar sa ma cert cu messa - dar nu cred ca dansa a trecul la grupa mare! Noi tot pe loc am ramas...

bai sa vedeti mama harniciei, ardeii umpluti sant deja pe foc... plec sa fac urmatorul "fel"

Mergi la inceput

No coment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Loleka, ma bucur ca te-ai mai inveselit. Imi inchipui cat de greu trebuie sa iti fie sa vezi ca tu te chinui si copilul nu mananca si iti doresc sa treci. Dupa cum vezi sunt aici fete f pricepute (messa e capul mafiei) care au retete numai de ele stiute sa infunde plozii cu ceva. Hai, capul sus, Dumnezeu te vede!

Raluca, da ce are mama daca ii zici Mihaita, sau Mihai sau Alexandru sau Sandutzu (asa ii zicea lui frate-meu). Ma rog, decat Bila si Miky parca e mai acatarii.

Cu bona, asteptam confimarea ei. Am o presupunere ca ceva nu i-a placut ei de nu ne-a zis pe loc.

Liuda, la noi reteta a fost pana la urma perseverenta. EL nu manca, noi ii dadeam, el iar nu manca etc. Acum am ajuns cam la 15 lg de piure neurlat.

Fug ca a facut kk

Mergi la inceput