Colectia de toamna iarna 2005(142)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Faine poze, dar eu tot nu le-am gasit pe cele ale lui noki.
Madutza, chiar ai avut timp si rabdare sa-i prinzi pe mai toti prichindeii de-aproape.

Eu nu am vazut-o deloc pe Rachel.

Toti sunt niste frumosi! sa fie sanatosi si veseli.

Bubumara, dau nana, te-ai ferit cu aia, dar tot a iesit intr-o poza. O frumoasa e Maria!

Maria(29.11.2005) si Ioana 22+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Mare07

Munte07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Madau zi-mi si mie, ca vitamine ii dai?ca al meu alalteieri pana la 6 seara a mancat numa piine prajita. imi venea sa ma urca pe pereti.
abia la 6.30 a mancat si o portie de mancare si una de fructe.
Si poate imi zici si mie de unde sa iau tricouri? dc nu e vre-un pont secret.
Acu mananca mai bine cu BE on the farm. tot datorita voua l-am descoperit.
Ile stiu ca nu intri in wk da prezenta trebuie facuta!

Miri si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Neata!

Deci v-ati prins, io tot nenascuta.Ieri am fost la cumparaturi, am facut mancare si nimic!

Multumim de aprecieri, oriunde vedeti un balon portocaliu in poza, aia sunt eu!

Ela, acu ca am auzit si continuarea pove de pe autostrada, clar trebuie sa scapati de masina.Pupice pentru Uka.

madutza, ca sa vezi pozele lui Noki, intra in contul comun, adica nov_dec_2005@yahoo.com si ne-a trimis Noki invitatie acolo!

Eu nu stiu unde sunt pozele lui Siminaf, pls!!

Weekend placut!

Io astept pozele lui Gandacel!

Ile 38 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 8 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna!

Feteleor, am si eu nevoie de nr de telefon al Elei , il are cineva? In contul comun nu e trecut

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Madau, chiar ... ce vitamine luati??? A mea cu chiu cu vai mananca cate ceva!!!
Azi dimineatza nu prea a papat cine-stie-ce si i-am zis lui Laurentiu "las-o ca poate papa la pranz!", la care el "si daca nu mananca la pranz, poate papa diseara si daca nu diseara poate o manca si ea ceva maine!"

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

David a atins maximul de fericire. e complet dezbracat si se joaca cu linguri. mai bine de atat se poate? aaa da sa se joace in apa cu lingurile. nu ii dau idei.

Miri si David - 23.12.2005
Dupa ce vazui toate pozele, lacrimi la greu...ma bucur ptr voi.
Noki sa zica Gabriel Henessi DF sa ai nevoie de second job.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Fetelor, ca tot nu raspunde Madau va zic ce am luat noi - Polivytal si manca Ili de rupea!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Hello! Iaca si noi o tura rapida de net, cat doarme bufnitza!

Ma bucur ca v-au placut pozele. Apropo, Miri, ai fost tare cu Gabriel Hernessy sau cum l-o fi chemand...Ma bucur ca ti-au luat inima indinti si ai inceput sa scrii pe la noi!

Noi nu facem chiar fantastic, a facut a mea piticanie si ieri si azi de dimineatza o diaree frumoasa...Cica regim..dar banana nu vrea, orez nexam...In rest suntem bine si nu ne stresam. Azi la pranz a papat totusi supa de morcovi fierti cu putin orez in ea. u face des, asa ca nu e tragedie.

Pozele din IOR facute d emine sunt pe albumul meu, invitatie este in contul comun de pe Yahoo.Asta pentru ca e album privat.

Vitamine- cu foooarte mici si rare exceptii, de la ele papa copiii de sparg.Deci e normal, Madaule!

Cred ca vom recurge si noi la ele curand, daca nu va reincepe sa pape bufnitza care d ecand cu problemele cu burtica este iar in faza anti-mancare.

Cam atata...ma duc sa caut pensiuni la munte.

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Vad ca ati intrebat de vitamine...eu ii dau acum SANASOL sirop, cate 5 ml pe zi, mi-a zis dr sa-i dau timp de o luna macar, sa o pun pe picioare dupa cat a bolit. Si mananca nene

Am culcat pitica, a venit si mama, fug la Cora sa iau laptic.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Fetelor dragi, mi-a dat mie Gandacel pozele facute de sotul ei la intalneala si le-am pus si pe ele in albumul meu de pe Yahoo. Aveti invitatie in contul comun de mail - nov_dec_20005@yahoo.com

Enjoy!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5

Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput