Colectia de toamna iarna 2005(142)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Buna,

am vazut si eu pozele..ce de lume ati fost acolo...bine ca v-ati simtit bine!

noi azi am fost la reprezentanta sa vedem de masina...ca vrem masina noua anul asta sau viitor vedem noi....

steff se tot trezeste din somn la amiaza ca am enerveaza
sunt sensibile gingiile lui de la spalat pe dinti...si se tot inrosesc....nu stiu ce sa mai fac dar nu pot s anu-l spal. Am avut limba alba, cred ca ceva ciuperca care a trecut deja ca am tot sters de 4/zi cu nistatin+glicerina boraxata.Acum nu stiu ce are.....ca se tot trezeste ziua si vrea sa doarma in scaunul poly, ca-mi vine sa-l arunc pe geam..sau il deranjeaza iesitul maselelor??????
mai fetelor, o sa ziceti ca-s dusa dar ajutati-ma si pe mine c-o iau razna, pe bune! eu tot zic ca steff are ceva, c anu e normal...ca o tot ia la fuga cand iesim afara, salbatic rau de tot. Nu vrea d emanuta, nu e potolit...nu intelege, nu ma asculta deloc. Tot dupa tat'su merge, ma enerveaza ingrozitor.[bang ]E HIPERACTIV. E NORMAL ASA? Sunt io nebuna sau el nu e intreg la cap?nu vrea sa vorbeasca...pe asta o inteleg c an-are chef inca....alataieri a zis prima data si el cand a aruncat mingea:"gigea"....de la mingea
Intelege foarte multe chestii, imi duce obiecte...pe tats'u il asculta, pe mine nu. sotul a zis ca-s nebuna io ca-l fac pe copil nebunNu pot merge niciunde cu el ca tot timpul alearga si eu fac sauna de fiecare data sau sotul la fel...ne termina efectiv. Acasa e cuminte foc....se joaca....ale lui acolo... dar afara e dezastru.

de-ale gurii

Veronica si
Stefan Peter(1 an si 8 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Hildegard cred ca ti-am clonat copilul.E normal la varsta lor sa se comporte asa afara.Dc in casa nu tranteste, sparge, rupe, nu e violent, nu e hiperactiv. zic si eu .si al meu cand e tac-su acasa nici nu se uita la mine. acum sunt impreuna afara.
A PUS CINEVA FRIGIDERUL SA FACA PRAJITURA? E a 2a oara cand fac si nu mi se intareste jeleul.
Ile si tu ziceai ca n-are cum sa nu-ti iasa!vezi ca are?

Miri si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

La ce prajitura te referi Miri? Din aia de la dr Oetker? Mie aia imi iese mereu..poate ai pus mai multa apa decat trebuia.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Multumesc pentru aprecierile la adresa pozicilor puse de mine. Sint invitatii pe contul comun de gmail si de yahuu.

Eu ma tot uit la pozele voastre de la intilnire si nu ma mai satur! Ce frumos trebuie sa fi fost!....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Madau la aia ma refer. scrie 300 ml apa ptr jeleu.o masor cu biberonul.data trecuta i-am pus o foaie de gelatina si s-a dres. acu nu mai avea gelatina decat pulbere . of corz ca nu s-a intarit.
eee a mers si fara jeleu.

Miri si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Io cred ca dau in depresie...N-am facut pana acum fac acum
Ma tin in extraveral seara ca altfel nu pot adormi....mor, imi vine sa-l strasng de gat pe steff cateodata. Nu-s normala.

Are ata enrgie ca ma termina...deci atat de tare ma termina ca ma inteapa la inima.nu stiu cat rezist.
Ma simt aiurea....simt ca se prabuseste tot cu mine.Palng zilnic de mor.
Poate ma contacetaza ceav psiholog cand citeste asta!

Daca nu va mai scriu insemana ca e ceva cu mine!

de-ale gurii

Veronica si
Stefan Peter(1 an si 8 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Haide mai HILDE..revino-ti, si Miruna face la fel, alearga, scoate untul din mine afara...ajung acasa franta, cateodata nici nu-mi mai vine sa ma dau jos din pat..dar ma uit la ea ce haioasa e si ce mutre face si ma cheama...incat gasesc mereu resurse..unde, nici eu nu stiu. E normal sa-si consume energia undeva, nu mai pune la suflet, ia-l ca atare, o sa-i treaca. Cred ca intepaturile de care vorbesti tu sunt din cauza stresului, incearca sa iei cateva fiole de Gluconolactat de calciu si magneziu..macar 1 saptamana, cate 1 pe zi, sa vezi ce bine ai sa te simti. Pe mine m-au ajutat mult cand cu atacurile de panica. Hai uite o , curaj si fortza!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubamara spune:

Seara buna, fetelor!

A fost super faina intalnirea, nu mai scriu impresii ca au facut-o cronicari mai talentati, m-am bucurat enorm ca am vazut gasca.

Multumim pentru aprecierile la adresa noastra, sunteti dragute ca de obicei!

Eu m-am apucat de scoala de soferi, am avut dimineata prima lectie. M-a cam speriat traficul, toata lumea iesea afara din Buc. Era sa intre una in mine, nu ma vazuse. I-am dat cateva vorbe buruienoase si niste claxoane bine simtite, de s-a cam socat instructorul. Sper sa fie ok, pana la urma.

Hilde, nu te ajuta cu nimic ca-ti spun, dar si Maria mea e bomba cu ceas. Nu sta locului, nici macar in casa. Ieri si-a spart buza din nou, se suie peste tot, alearga, nu merge si...ce sa mai zic...
Da', vorba lui Mada, imi trece tot cand se fasoleste pe langa mine, ma ia in brate si zice "beste, beste"- iubeste!

Hai ca ma latii cat o zi de post,
O seara frumoasa va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Of, Hilde, nu te necaji! Eu sunt convinsa ca Stef e un copil normal si Madau are dreptate, intepaturile alea cred ca sunt de la stres! Relaxeaza-te ... o sa vezi ca totol e ok!

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

gandacel, super artistice pozele facute de gabi...mi=au placut foarte mult.

feli, nu mi-a raspuns prietena mea astazi...maine sigur dau de ea( nu te uit)

hilde, ai nevoie urgent de o pauza cere ajutor oricui ti-l poate da....suna familia: bunici, matusi, nasi... sa mai stea si ei cu stef.PLeaca undeva numai tu cu sotul fie si numai pentru o zi!
Este normal sa te simti epuizata, sa stii ca toate trecem sau am trecut prin asa, eu de exemplu am luat o perioada antistres( pe baza de plante)..eram si cu sesiunea si cu serviciul iar acasa alexia ma lua de noua si trebuia sa am grija si de ea.

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput