Colectia de toamna iarna 2005(142)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

seara buna!
Azi am gasit la Diverta o locomotiva Thomas care canta si pufaie canta o impingi. Ilinca a fost incantata de ea, dar eu sunt topita, m-as juca mereu. Doru deja rade ca de acum va trebui sa ne desparta cand ne batem pe jucarii
Si ii mai iau (sau se zice corect "imi mai iau"?)

Hilde daca ai ajuns sa plangi, nu e bine. Poate chiar e mai bine ca te vei intoarce la serviciu din toamna, in definitiv nu e asa tragedie ca il dai pe Stef la gradi, sunt atatia copii de varsta lui care se duc bine mersi.
O sa vezi ca daca iesi din rutina asta, te vei simti mai odihnita psihic, ti se va face dor de el si n-o sa mai simti ca e asa greu.
Eu deja sunt convinsa ca o pauza de 2 ani nu face bine ptr moralul femeii, cel putin in cazul meu, programul asta - gatit, spalat, curat si alergat dupa copil - m-a cam tampit, simt nevoia sa fac altceva.

Insa si vacanta in Croatia te va remonta. Macar atunci incearca sa-l lasi numai pe sot sa vada de el, sa vada "cat de exagerata esti" Mama, ce rea sunt!

Aaaa, si cand ma simt f.f.obosita eu iau Magneziu cu B6 (1 pastla pe zi) si-mi revin, sunt alt om dupa 2-3 zile.

Roxi multumesc, esti cea mai saritoare fiinta pe care am vazut-o eu vreodata, mereu dornica sa ajuti Eu nu-mi fac probleme, deja am intrebat 2 dr daca putem iesi in colectivitate si mai ca nu au ras de mine, au zis normal, nu e nicio problema.
Dar o alta opinie e oricand binevenita

Bubamara bafta la scoala!

Miri eu am facut praji de m.m. ori si a iesit, dar cand n-am respectat pasii, era crema aceea mai moale intr-adevar.

Gata, la culcare! pa pa

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Fete dragi, am ajuns inapoi in Timisoara si pentru ca am cateva minute acces la net, intru sa va spun ca a fost o deosebita placere pentru mine sa va cunosc pe toate!! Imi cer iertare ca am fost foarte obosita si nu am apucat sa vorbesc prea mult cu toate, dar ma bucur enorm ca am reusit sa va cunosc in persoana, sunteti minunate! Iar copiii sunt cu adevarat top-modele, fiecare in felul lui/ei. Imi pare rau ca am si plecat asa in viteza fara sa reusesc sa-mi iau ramas bun de la toate, dar eram speriata ca ne prinde vijelia si eu eram total pierduta prin capitala... Bubamara, multumesc de ajutor cu taxi-ul. Pana la urma am dat peste un nene care nu a stiut unde sa ma duca, a trebuit sa-l directioneze prietena mea la telefon Dar bine ca am ajuns cu bine.
Anda, nu am stiut ca ai venit si tu la parc!!! Mi-ar fi placut tare, tare mult sa ne cunoastem... Probabil eram deja plecata cand tu ai ajuns.
Inca o data, ma bucur din suflet ca am reusit sa ajung, desi a fost tare obositoare calatoria, dar s-a meritat din plin. Nu mai nominalizez pe nimeni, toate mamicile au fost extraordinar de dragute si de prietenoase. Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna!

Raluca , ai fost mortala cu injuraturile tale, as fi vrut sa-i vad fata instructorului

Meems , ma bucur ca a-ti ajuns cu bine inapoi la Timisoara si ma bucur ca v-am cunoscut, esti foarte draguta si tu si Rianna

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Felicia, nu pot sa-l dau la gradi din toamna ca nu mi-l primeste si nici nu l-as da la 2 ani la gradi.
La servici nu pot merge ca n-am cu cine-l lasa.Asta e. Tot incerc cu bone dar tot de femei nespalate dau...adica nu sunt curate si multe altele.

Roxi, n-am cu cine-l lasa asa ca degeaba sun la parinti, prieteni ca nu e asa usor sa-l las pe steff cu altcineva, e usor de zis dar aplicat.....dupa el trebuie alergat si nimeni nu se ofera, sincer..... sa ma ajute.Si adormitul la el e o problema inca..... Maicamea mi-a spus clar ca nu poate.La voi vin prietenii sa aibe grija de copii?...ca ma indoiesc ca l-ai lasa!

I-au si magne B6, iau si Centrum, Calciu cu D2......si sex la greu cu sotul. Nu-s intreaga la cap ca zic asa...dar asta e adevarul

de-ale gurii

Veronica si
Stefan Peter(1 an si 8 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Hilde,al meu e la fel ,mi-e tareee greu dar incerc sa fiu tare ,sa ma stapinesc desi imi fac nervi non stop ,nici pe mine nu ma ajuta nimeni ,doar in weekend il las la socrii cite o noapte in care eu ies cu prietenele ,ma relaxez ,ma plimb ,ca altfel as ajunge la nebuni ...
Iti dau un sfat ,ia MagneB6 ,eu am inceput si-mi fac foarte bine ,imi dau energie si ma mai linistesc ,tre' sa avem rabdare pina s-or potoli ,asta e ,am vrut copii ,tre' sa-i screstem cum se cuvine ,au nevoie de mami sanatoase desi eu uneori simt ca m-am dus ,,cu pluta''

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

NISIPURILE DE AUR 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Io's acasa fara plod momentan ,ma duc sa-l iau mai tirziu de la socrii ,aseara am bintuit ,vizitat pretene ,m-a adunat tati la 4:00 cind s-a intors de prin ,,vecini'' dar tare bine mi-a prins ca de azi o iau de la capat ,nu asa in forta ce-i drept ca-i si tati sa ma ajute dar imi reiau atributiile de mama :) ,

Va pup si va doresc o duminica placuta!

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

NISIPURILE DE AUR 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Madutza, ce bine ca mai poti lasa pe orlando la socrii...io n-am parte de "lux" de asta. da, ii spun lux ca pentru mine asta e.si ce mai...ca iesi cu prietenele..nu mai zic...bine ca poti.
Io-s dusa deja cu "pluta"

de-ale gurii

Veronica si
Stefan Peter(1 an si 8 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

feli, ma bucur ca iti pot fi de folos ( cat despre descrierea ta, iti multumesc )Am reusit sa vorbesc cu prietena mea este asistenta in Sp.Universitar ea de acolo a luat stafilococul, si mi-a spus ca nu este periculos insa nici nu e de lasat asa pentru ca pot aparea complicatii, trebuie tratat cu antibiotic ...m-a intrebat daca nu ti-a facut antibiograma la exudat atat tie cat si ilincutei, pentru ca tu poti sa fi sensibila la un antibiotic si pitica la altceva.
Se poate transmite altor persoane numai prin contact direct: baut din acelasi pahar, stranut ..maini in gura etcc.Mi-a spus sa iti faci si un exudat nazal, ea de exemplu a avut satfiloccoul auriu in gat si pe cel alb in nas.nu stiu daca ti s-a dat tratament insa trebuie sa nu il lasi netratat.Multa sanatate sa va faceti bine curand

maria, cum se simte piticot, sper ca v-a ocolit scarlatina?

hilde, draga mea, eu nu ti-am dat sfaturi ci doar o sugestie.Si, da eu imi sun familia cand am nevoie de ajutor...e adevarat ca de multe ori nu mi-l pot oferi.
Mult succes si rabdare de fier, eu am trecut de nenumarate ori prin ceea ce treci tu si am ajuns la concluzia ca trebuie sa ma adaptez cerintelor asta este jobul lor: sa se joace, sa alerge, sa exploreze ei altceva nu stiu!

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

fetelor, ce mai papa copilasii vostrii? Vreau si eu idei de papa ca nu stiu ce sa mai gatesc, pleaseeee!Va multumesc
Mi-e foarte greu de cand nu mai vrea alexia lapte nu stiu cum sa mai invart mesele si ce sa ii mai dau sa pape, mi-e teama ca se va satura de iaurt curand ..of.

Ieri m-am gandit la bulucel, am asistat fara sa vreau( in maxi taxi) la o discutie intre un tanar irakian si un roman ..povestea ca este tare rau acolo, fusese acum o luna in vizita in partea de nord a irakului si spunea ca nu stia cum s aplece mai repede de acolo.Un gand bun de la mine, draga bulucel, sper ca sunteti bine

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Hop si eu la spartul serii. Tati e in tren spre Bucuresti pentru doua saptamani, trai neneaca!

Si eu vreau sugestii de papa, am sa mai consult si ceva carti de bucate, sunt in criza de inspiratie pt dupa-masa, seara. Ca m-am saturat eu de macaroane cu branza. iaurtul vad ca e ignorat total, azi am luat niste fulgi de porumb si i-am pus in iaurt, dar m-a urlat pana i-am dat fulgii simpli.
Maria demuuuuuult nu mai mananca pireuri, am incercat sa-i fac intr-o zi pireu din cartofi, nu i-a placut, doar bucati cat incap in gura de mari.

SI mai vroiam sa intreb daca ati inceput sa le dati ceva pastrame, preparate din carne si ce fel, ca saliveaza pe langa mine si i-am mai scapat eu cate o bucatica, dar tare nu am incredere in produsele astea, mai ales acum, pe caldura.

SI eu m-am mai gandit la Bulucel, naspa ca nici telefonul nu i-l stiu, macar ii mai dadeam un bip sa stie ca nu-i singura printre straini.

Hai somn usor!

Maria(29.11.2005) si Ioana 22+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Mare07

Munte07

Mergi la inceput