Colectia de toamna iarna 2005(142)
Raspunsuri - Pagina 12
Hildegard spune:
Roxi, Ioana, steff papa snitel de vita, porc, chiftele de pui sau amestec,peste din acela la pachetele de 6 buc sub forma de animale
, nu stiu cum le zice. Se gasesc la metro, selgros.
Mai fac piure de cartofi, cartofi fiert simplu cu patrunjel deasupra, mazare boabe cateva, paste cu cascaval, carfofi inabusiti cu legume, supa de pui, cascaval pane,crochete din cartofi,ghiveci.
de-ale gurii
Veronica si
Stefan Peter
(1 an si 8 luni)
camelia_daniela spune:
Hello !
Fetelor, in seara asta, la locul de joaca, a tras Daria mea o cazatura pe spate cu capul direct pe asfalt!
Nu de foarte sus, cam de la nivelul fundicului ei, pentru ca a incercat sa se aseze pe o bara (chiar langa mine fiind - timp de o fractiune de secunda, cand eu nu eram atenta
!)
Nu si-a spart capul, doar s-a zgariat putin si are vreo doua cucuie!
Vreau sa va spun ca am trecut pe la spital, insa doctorita care ar fi trebuit sa o vada era in sala de operatii, si ar fi trebuit sa astept ceva si ea era deja obosita rauuu! Ea e bine, a plans doar destul de tare. Am incercat-o cam cu de toate, spune cum o cheama, vorbeste binisor, nu prezinta nicio tulburare vizibila... Slava Domnului!
Cine a mai patit asa ceva, unde ar trebui sa merg? Aici m-a indrumat catre chirurgie... Ar trebui sa-i faca o tomografie, ceva???
Si eu sunt in pana de idei cu mancarea, asa ca o sa ma inspir si eu din ideile date de Hilde.
Mamico, fruntea sus si ai sa vezi ca totul o sa fie bine-bine! 
Chiar , sii din partea mea un gand bun pentru Bulucel si Simon cel dragalash!!! 
Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
miri__b spune:
eu nu dorm. am dormit la pranz cu fi-miu.tocmai am vazut HAPPY FEET.ca sa va imasginati ce plangacioasa sunt sa stiti ca si la filmu asta mi-au dat lacrimile. si totusi cu copilul meu sunt un zbir. tare ma urasc cate odata...
lui david ii plac [rajelele. mananca rar dar e inebunit. snitel, dovlecel pane, chiftele de curcan,cartofi prajiti. din mezeleri a mancat de cateva ori cremvusti de pui. aproape ca termina unul.
in rest noi tot la mancare blenderuita suntem.
si faza fazelor el nu mananca decat dc e cald. asa ca... noi si iaurt, si fruce bagam la microunde inainte.
de cand manca formula fac asa. manca juma de portie si pe urma nu mai voia. mi-a trebuit ceva pana sa ma prind si sa mai incalzesc ce-a mai ramas.mananca atat de fierbinte ca te frige biberonul cu lapte la mana. dc nu frige nu mananca.ii mai pun glicerina poate face rani dar nu da semne.
Madau vitamine din alea am si eu deja cumparate. cu reteta.
numa ca nu mai tin minte cat mi-a zis sa-i dau. cati ml trebe?
dc am scris gresit, sorry. sunt pe intuneric.
P.S. eu am plans si la Ice age.

Miri si
David - 23.12.2005
maria_alexia spune:
Neatza! 
Camelia, urata patanie
. A luat si Cristio busitura din asta in iarna, a cazut lat pe spate pe ciment, dar avea hainele groase caciula, gluga ca si amortizare. Oricum, ne-am speriat. Am intrebat o prietena medic la urgente ce-i de facut si ne-a spus ca trebuie urmarit copilul in urmatoarele 2-3 zile, vazute reflexele, sa n-aiba momente in care sa se piarda etc... Daca nu apare nimic spuspect, atunci nu sunt probleme. Oricum, nu cred ca e de competenta chirurgului, ci de a neurologului problema. Va va spune acelasi lucru: trebuie urmarit copilul in zilele urmatoare.
Pupam cucuiele Dariutei sa treaca repede si fara urmari!
Parca si Xandra patise ceva asemanator cu Vladutz, daca nu ma insel
si ei au facut si tomografia, pentru siguranta. Numai ca asta iradiaza puternic...
Roxi, multumim de intrebare, deocamdata suntem chiar bine, sper sa ramanem asa si urmatoarele zile, pana trece perioada de suspiciune.
Apoi probabil o sa-i facem un exudat sa vedem sa nu se fi ascuns streptococul, asimptomatic...
Cu mancarea nu stiu ce sa povestesc, Cristi face in ultima buna bucata de vreme niste mofturi... Pot sa-i ofer orice, uneori vrea alteori nu, cum are el chef. Nu ma mai pot baza niciodata pe un fel care ii place sigur. Ma irita la culme chestia asta, dar am inteles ca sunt capriciile tipice varstei. Asa ca... fac cat mai simplu, adaptez mancarea noastra si pentru el.
Cel mai prost e insa faptul ca de cand cu entero-viroza, si-a introdus o masa noaptea, pe la 2-3, care ma innebuneste pur si simplu

felicia74 spune:
Camelia nu stiu daca am scris, dar si Ili a cazut pe gresie si s-a lovit la cap (acum vreo luna). Nu am fost la spital ca deja eram satui de dr plictisiti si stiam ca nu-i puteau face decat un RMN.
Asa ca am urmarit-o si a fost ok.
Sper ca si la voi sa fie la fel![]()
roxi mersi de sfat, asa o s afac, poate razbim problema cu tratamentul. Eu iau antibiotic, Ilincai i-am dat mai demult Biseptol dar n-a murit... Incercam cu homeopatia acum, ca ILi nu suporta antibioticele.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
madau spune:
Neata
Io-s varza, am fost la nunta ieri, am ajuns acasa la 4 dimineata, m-am trezit la 7 i-am dats a pape Mirunei apoi s-a mai culcat o tura si am mai reusit sa mai "fur" si eu ceva somn, dimineata efectiv nici nu vedeam pe unde merg, asa eram de adormita. 
.
Camelia io zic ca n-are rost sa iradiezi copilul aiurea, si Miruna a cazut de cateva ori cu capul de gresie (bine..n-a cazut s-a dat intentionat, cand era in crizele cu aruncatul pe jos), am vb atunci cu un dr si a zis sa urmarim copilul in urmatoarele 2 zile, daca e ok, atunci nu-i problema. Sper sa fiti bine, io-s convinsa ca asa va fi 
Miri eu ii dau cate 5 ml de Sanasol, pe zi.
Feli va tin pumnii sa aiba succes homeopatia si sa scapati de "carcalaci"![]()
O sa va pun mai tarziu un filmulet cu Miruna de aseara, sa vedeti ce dansuri a bagat la nunta![]()
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
ilenutza spune:
Neata!2 in 1.![]()
Miri tin minte ca gelatina aia asa o puneam si eu peste praji lichida si se intarea in frigider!Eu iti garantez ca iti iese!
Io am luat sa fac tiramisu zilele astea!
Sunt super happy ca mi-a venit femeia la curatenie, a fost plecata de acasa si de vreo 2 sapt nu a avut cine sa presteze!oricum s-a potrivit f. bine pentru ca am zugravit bucataria, am pus niste tablouri in camera la Victor, deci a venit chiar la tzanc!![]()
Ma uit la plaja lui Marutza acum si plang ca vara asta e f***** pentru mine![]()
See you later!
colectia
Ile
39+ si Victor
( 22 dec 2005)
AMR 6 ZILE 
camelia_daniela spune:
Hello !
Va multumesc din suflet pentru raspunsuri Maria_alexia, Madau si Feli! Azi dimineatza era ok mandra mea, vioaie, vorbareatza ... ca de obicei!
Taica-su zice ca se duce oricum cu ea pana la spital sa vorbeasca ... Doamne ajuta!
Madau, asteptam filmuletzu cu viu interes!
Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
miri__b spune:
Ileeee?
Duamna duamna dar nici ieri n-ai facut prezenta.ceva?
Madau ms
. o sa incep si eu de azi.se dau dimineata?
Miri si
David - 23.12.2005