Colectia de toamna iarna 2005(142)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Offf, Feli, chiar ma intrebam ce-i cu voi de n/ati ajuns la intalnire Nu stiu nimic despre stafilococul asta auriu, din pacate...

Acum... profit si eu cu nerusinare: oare voua va iesise streptococ? Numai asta am in cap de cand cu spectrul scarlatinei... Cum se face exudatul, cate ore inainte nu e voie sa manance? Voi cum ati facut cu lapticul de dimineata ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by maria_alexia

Offf, Feli, chiar ma intrebam ce-i cu voi de n/ati ajuns la intalnire Nu stiu nimic despre stafilococul asta auriu, din pacate...

Acum... profit si eu cu nerusinare: oare voua va iesise streptococ? Numai asta am in cap de cand cu spectrul scarlatinei... Cum se face exudatul, cate ore inainte nu e voie sa manance? Voi cum ati facut cu lapticul de dimineata ?

ILi a facut exsudat nazal, nu a fost o problema, eu faringian (deci n-am mancat).

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Helloooo!!!

Fetili ,unde se mai pot vedea poze?Ca pe photobucket nu-i decat un folder de la intilnirea de ieri sau stau eu prost cu vederea ??Daca sint pe Picasa dati-mi si mie id ,parola ..,pleaseeee

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

NISIPURILE DE AUR 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna!

Ile , esti o scumpa , cred ca Bia sa atasat de tine (s-au de burtica ta ) ca nu mai pleca de langa tine

Dordia , felicitari pentru kg in minus, bravo tie, ai o ambitie de fier.

Roxana , sa stii ca nici nu te-am recunoscut cand ai aparut la intanlire. Te tot apropiai de noi si ne zambeai dar...te stiam de undeva dar nu stiam de unde sa te iau. Alexia e o scumpa, e independenta.

Miru , avea niste codite frumoase rau si spre surprinderea mea nu tragea de ele

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Feli daca tot te amuzi ... poza asta ai vazut-o???

Catutza, tu mi-ai lasat impresia ca esti fff tinerica!

Bubamara iarasi mi s-a parut a fi in mare verva! Iar Maria parca seamana ffff mult cu mami!

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

Am terminat de vazut pozele siminei, sunt superbeee.

feli, prietena mea a avut stafilococul auriu..in gat si luat de la spital unde lucreaza de altfel el este prezent in apa de acolo( sau era).Maine vb cu ea si te informez mai mult.

catalina...deci care va sa zica...ochii care nu se vad se uita???

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Am mai pus si eu cateva poze si le-am botezat!

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Roxana din pacate cam asa e...dar lasa ca poate ne vom vedea mai des vara asta, mai ales acum ca ai scapt si tu de examene

Camy , multumesc de compliment, dar fac 28 de ani in august...nu mai sunt chiar asa tinerica
Apropo de asta, ma asteptam sa fii mai inalta, nu stiu de ce dar asa aveam eu impresia ca esti mai inalta

Bic , trebuie sa ne vedem si cand vii tu in septembrie, macar cand vin fete de afara sa ne mobilizam si noi

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Neata!!

Mamici ,ma ignorati total vaz :) ,hai mai, spuneti-mi unde s-au mai pus poze please ,ca le-am vazut decat pe cele puse de Camelia ,Roxi si Cristina sefa ...

Azi sint home alone ,azi sint home alone ,tati e plecat in interes de serviciu pina maine dimineata iar eu duc puiu la socrii mai tirziu si ies ,,la oras'' cu pretenele ,abia astept sa-mi mai limpezesc creierii:)))

AAA ,sa nu uit ,io idem Catutza nu's asa tinerica desi m-ati tot complimentat ,merg pe 29 mai fetelor ,asta-i tinerete ?Cind ma gindesc c-o iau usurel spre 30 intru in depresie :)))

Fug la cafelutza

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

NISIPURILE DE AUR 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Filmuletz ..,ca tot e la moda:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Neata

Toate ca toate...ati denumit pozele, ati facut prezentarile...dar poza aceea cu taticii de ce nu ati denumit-o? Pai e frumos? Deci va rog...prezentati si taticii, ca merita si o ptr ca au facut efortul de a veni. In ordinea numerelelor de pe tricou....

Sunt super pozele, am salvat si eu la greu in comp, chiar ma intreba Marius ieri ce tot fac..ca toata ziua am tot salvat poze, am vizionat..sa te tii cand s-a pus el la comp...n-a mai fost chip sa-l dau laoparte, a stat si a admirat fiecare copil, cu cine seamana, cum e imbracat, cat e de frumos/mare/frezat.

Am primit cereri ptr tricouri de la Maria_alexia, Taniuka, Ioana, Ripley si Melku (era deja pe lista de dinainte de intalnire)...deci s-au adjudecat toate. Le pun la posta celor din provincie, sa le poarte sanatosi piticii

Sa va spun ce a papat ieri copilul meu : dimineata 400 ml lapte, la ora 13 - un castron mare de ciorba cu legume, ora 17 - un iaurt mic Danonino + jumatate de dovlecel umplut cu smantana, ora 18.30 - 4 linguri mari de smantana cu telemea rasa (asta ptr ca papat tati si nu era sa manance singur) + apoi in parc a mancat vreo 5 biscuiti, 2 grisine si seara inainte de nani inca 300 ml lapte. De cand ii dau vitaminele alea mananca de ma rupe...a mai patit acineva la fel?

Fug la treaba...we placut ca maine nu stiu daca intru, ca-s la nunta+botez

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput