Colectia de toamna iarna 2005(142)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Gataaaa ... am vizionat si eu restu' de poze!! Superbeeeee personaje!

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Am vazut si eu pozele!superbe!!!

Xandra nu a ajuns, de aia mi-a parut rau!

Lavi, sunt sanse mai ales ca am DPN-ul pe 21 iulie!Si eu as vrea sa fac un leut, dar cand o fi o fi.Credeam ca ati ajuns deja la munte!Vreme buna si sejur placut!Sa inteleg de ziua ta o sa fiti aici!

Sa imi tineti pumnii sa NU nasc maine ca nu vreau, este si ziua altcuiva si nu vreau sa fie nascuti in aceeasi zi!Asa ca maine stau cuminte!

Dordia eu te-am recunoscut din prima, sa stii!Stefanelul e un cuminte!

Bubmara, Maria e o scumpa

RoxisiAlexia, foarte sociabila Alexia, mie asa mi s-a parut.Plus ca i-am remarcat juliturile de pe picioare!.

MimiDumi tu esti f. finutza si simpatica, la fel si d-ra!De ce nu mai scrii pe la noi?

Noki hai ca ma faci sa rad, cu cine vrei sa semene Sarah, ca doar si tu esti intr-o continua miscare.Eu credeam ca exagerezi in postari dar acu m-am convins ca nu...Doar la capsat pe cel mai mare baiat din gashca!

Bianca a fost mortala, tot venea la mine sa ii lipesc ecusoane pe tricou, de altfel cred ca a fost singura care a cerut sa aiba "eticheta" personala!O intrebam ceva si ea zicea numai "da, da", pana a obosit si s-a culcat cu Sarah pe izopren!

Iris a lui Cristina a avut nevoie de un timp singura pana s-a acomodat, e de inteles doar venea din colectivitate de la cresha!Dar pana la urma s-a dat pe brazda!Iar Cristina arata obosita dar totusi multumita!

Addya si Razvanelul v-am tinut minte de la intalnirea trecuta, Razvanelul avea o freza de star rock!

Silvia a lui Lavi era suparata ca astia mici se joaca cu jucariile ei si poate i le strica iar Nati a fost f. cuminte si serioasa- cel putin cat am vazut-o eu.

Mirunnici de Madau impingea cu f. mare raspundere caruciorul ei de jucarie, era atat de simpatica!

Anda77 chiar ai venit la spartul targului! dar nu ti-a scapat nimic!

Revin cu continuarea...

Ile 38 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 8 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Asa e, si Picasa are limita, dar eu am pe un singur cont multe sute de poze, ca le-am micit, doar nu era sa pun originalele de 2.5 MB fiecare. Eu ma inteleg f. bine cu Picasa dupa ce am stat sa ma lamuresc ce si cum. Lavi, vezi ca poti sa incarci si mai multe de 5 odata. Adica chiar toate o data. Si nu trebuie sa mai stai linga ele. Optiunea cu cite 5 odata e cea basic, minima.

Eu ma tot uit pe pozicile de la intilnire si tot nu ma satur. Mai puneti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

vad ca deja s-a spus esentialul de la intalneala

fetelor, cine imi da shi mie un PM cu contul comun? neuronul meu ala sorcit si obosit l-a uitat...

zau ca-mi pare rau ca nu am avut cum sa stau de vorba cu cat mai multe dintre voi, imi facusem planul sa recuperez ce n-am mai apucat sa scriu pe forum dar asta este (sau a fost).
neaparat trebuie sa mai repetam figura...poate in septembrie????

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Hello!
Noi suntem bine, am vazut azi dimineata niste poze puse de cineva (parca de Dordia sau Camelia), superbe, cred ca v-ati simtit tare bine
Eu azi iar am fost plecata mai toata ziua, bineinteles am citit pe sarite, dar am vazut ca nu am nicio intrebare sau vreun raspuns stringent de dat
Noutati despre noi: mergem la un dr homeopat ca sa incerca, sa scapam de stafilococul auriu, ca avem si eu si Ili (ehehei, nu-i asa ca e mai bine ca nu am fost la intalnire, cum sa vin sa stau langa gravidute, credeti ca sunt inconstienta?)
La inceput nu gasisem programare decat abia pe 4 septembrie, dar ieri a fost sunat Doru ca s-a eliberat un loc saptamana viitoare asa ca sa vina sa faca fisa copilului. Asa ca s-a dus doar Doru si a raspuns unei liste impresionante de intrebari legate de comportamentul Ilincai - de ex. daca adoarme usor, de ce se sperie, ce ii place sa manance... Nu ma intrebati la ce folosesc, ca nu stiu!
Marti sau joi (s-ar putea sa fie 2 locuri libere) o vede dr homeopat pe Ili.

Insa azi am aflat de la o prietena ca majoritatea populatiei au acest stafil. si ca nu e cazul sa se trateze. Nu mori din cauza lui dar nici bine nu traiesti (Ilincai ii da o tuse nasoala in somn). Si tipa aceasta a fost la mai multi "ilustri" doctori care au zis la fel - sa nu incercam sa-l omoram ca poate da gres tratamentul iar stafilococul devine si mai puternic.
Stie careva dintre voi mai multe despre problema? Mirabilis, cumva?
Ma intereseaza ORICE opinie.

Mai fetelor, eu nu mai stiu care mai e contul nostru comun de poze, si sunt si tare obosita asa ca ma culc (cred) si va trag in zilele urmatoare de maneca sa-mi dati linkul asa ca la prosti

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Bey, poza asta e mortala:
http://s211.photobucket.com/albums/bb185/Madutza10/12%20iulie%202007%20IOR/?action=view¤t=DSC02592.jpg
In spate se vede un cer amenintator, dar voi zambareati toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Hello again!

Feli, mie totusi imi pare rau ca nu ati venit! Poate alta data! Bafta multa cu meicul homeopat! Asteptam impresii!

Intr-adevar am remarcat ca Alexia de Roxi este fff sociabila!
Biencutza este o super-dulcica! M-a dat pe spate , ce mai! i la mami a ei am remarcat o strungareatza !
Mimi mi s-a parut ca seamana cu o actrita, dar nu-mi amintesc numele... oricum este o finuta! Daria ei, ce sa zic, e o scumpa!
Addya deasemenea arata foarte bine !
Ravanelul si Orlando aveau frizuri foarte trendy!
Maria de Bubamara iarasi este o prezenta minunata!
Anda77, este exact asa cum ma asteptam! Are un zambet foarte frumos pe care cred ca Nik l-a mostenit!

Revin ... Rachel zici ca e o printesica ! Rianna mi-a lasat impresia ca e fff cumintica - are un aer angelic!
Andrei este , cred, cel mai inalt "top model"!

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

hello dragelor!

Multumesc pentru aprecieri la adresa mea si a alexiei
Sa nu uitati ca totusi alexia este cea mai mare din grup si este normal sa vi se para mai mare, recunosc este inalta dar altfel este in super parametrii

Sa va povestesc si eu cate ceva, intalnirea a fost superrr mamicile sunt toate niste frumoase iar copilasii superbi, au crescut toti a fost asa frumos sa ii privesc.
M-au impresionat foarte mult gravidutele ile, joy si pitic, sunt foarte frumoase si energice.

ile e de admirat, are o aura asa de calma si blanda.....tare mult mi-ai placut andreea.

pytic este toata un zambet si energie .

joy, mami, sa stii ca vladone te exploateaza la maxim...., am vazut ca sari imediat sa il iei in brate cand plange...ti-a prins punctul sensibil. Ai foarte multa energie si optimism, felicitari

gandacel este foarte foarte slaba si radiaza fericire, Stefania este o mica bijuterie...doamne este asa de micaaa, mi-a fost si teama sa o ating.Bogdanel este deja baiat mare, s-a schimbat foarte mult de cand nu l-am mai vazut.

cora, este foarte calma si se descurca foarte bine cu micuta anais si cumintelul de andrei.

cristina, sefa, mi-a placut tare mult iar micuta iris este argint viu.

meems, mi-a facut mare placere sa ne cunoastem esti deosebit de calma, frumoasa iar accentul tau m-a cucerit.Rianna este o printesa cuminte si frumoasa.

ina, ma bucur mult ca am putut sa ne cunoastem....esti foarte vesela si tonica, frumoasa ta Rachel m-a impresionat prin atitudinea ei, are o privire atat de profunda si este ff cuminte nu i-am auzit gurita.Tu ii vorbesti numai in engleza?

madau, si mie mi-ai parut suparata..eu te stiu foarte vesela si vorbareata.mirunici m-a cucerit, este asa de frumoasa ....o sa stea tati cu batul la usa

lavi ai doua bombonici frumoase, mi-a placut foarte mult cum are grija silvia de nati, foarte frumos, tu ai foarte multa rabdare si imi place ca le lasi sa fie independente.Nati m-a surprins, desi o stiam de la intalnirea din tineretului, este schimbata.Tie felicitari pentru cum te descurci cu ele.

diana si adina sunteti intradevar de admirat pentru ambitia lor

leea esti o scumpa, ma bucur ca te-am cunoscut, erai foarte suparata pe traficul din bucuresti si nu ai fost in elementul tau..sper ca la intoarcere ti-ai revenit.Tudor este un frumos si un cuminte.

anda , imi pare tare rau ca nu ai ajuns mai devreme...mi-am dorit mult sa mai schimbam o vorba doua.Esti neschimbata, trandy si frumoasa.

bubamare , esti superr de superr... foarte vesela si vorbareata, mi-a facut placere sa te cunosc.

catutza, a fost necajita ca bia vroia numai in carucior.intr-un final a intrat si bia in grupul miscator.

mimydumi(mihaela), tare mult mi-ai placut .Iar printesa ta este sora in nebunii cu sarah si alexia.

ela, tare mult a crescut uka insa ochisorii ei frumosi au ramsa neschimbati. Si m-a surprins ceva, asa reactioneaza uka de fiecare data cand mergi in loc necunoscut? Si mii de multumiri, raman datoare...stii tu!

madutza si andreas sunt niste draguti, o mami tanara si frumoasa si un copilas frumos si nazdravan.

Am reusit sa vad si eu pozele, pe cele din aparatul meu( vreo 14 au iesit) draga de noki m-a ajutat sa vi le arat, sunt foarte frumoaseee
Gandacel tu ai resuit sa le pui pe undeva?

Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )

- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -

Mergi la inceput

Mama, eu mor de ras de una singura pe aici: e o poza unde Silvia a lui Lavi are o privire sireata si sta cu o mana pe punga de cadou de parca i-o fura cineva. Coooool!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

quote:
Originally posted by Noki_Lara
Maria-Alexia, sa stii ca asta e si concluzia mea. Contul d epe Photobucket e full si veci nu vom mai pune ceva in el.
De und emorala - io care am cam tot ataea poze...NU le voi putea trasnfer pe Phot..alte idei?

Noki, acum m-am uitat si la snapfish: se pare ca asta ar fi fost alegerea corecta pentru noi, nu are nici un fel de limita la stocarea pozelor! Vezi www.snapfish.com/helpstorage" target="_blank">aici.
Multumiri pentru poze si comentarii! In sfarsit am mai cunoscut si eu lumea .. necunoscuta

Pe mine ma distreaza tare mult Sarah, cred ca a intrat (mai mult sau mai putin la rand) in posesia TUTUROR jucariilor aduse acolo !! .

Mergi la inceput