*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (3)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu26 spune:

quote:
Originally posted by Sobi

lulu, nu inteleg, de ce te-am speriat? e vreo problema ca face asa semilichid?!

uite, citesc in cartea mea "scaune oranj-galbui, ca mustarul, apoase, cu cheaguri mici de lapte amestecate in ele, deseori foarte abundente - este aspectul constant, de scaun normal, al unui bebelus alimentat cu biberonul". nu m-am gandit ca e vreo problema! trebuie sa sun doctorul?

Andreea si Vladut (22.06.2007)
POZE

Ma sperii in sensul ca la mine de abia face o data. Si ziceam sa vb cu medicul in sensul daca nu ti se pare tie ok Asta e pb cand scrii...ca nu poti exprima bine si tonul

Lulu si Alessia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Salutare fetelor!!!!

KAY si SONIA ...

Multumim fetelor care au intrebat de noi (Alynta, Eimotto, Didialex, Alyna24 si Florina)... Noi am avut o sapt. tare incarcata inainte de botez... plina de stres pt. mine dar si pt. ANTONIO care simtea ca i se coace ceva si ma urla toata ziua... NOROC ca dormea noaptea 7-8 ore

Botezul a trecut... A fost frumos, dar si obositor si stresant... VA dati seama... Antonio s-a culcat duminica noaptea pe la 12 si s-a trezit a doua zis la 11 dimineata... 11 ore de somn...

Revin cu povesti mai tarziu... Acum am putina treaba...

PS: Azi i-am facut vaccinul... Si la masuratori ni s-a comunicat: 61 cm si 5,6 Kg

Va pup!!!

Poze Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio

Andrada FERICITA de Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

Buna mamici si capsunici !
Citesc despre Kay si Sosonica ei si ma rog ca totul sa fie bine, prin cite trece puiutul, si eu ma rog in foecare zi pentru sanatate, e cel mai important lucru !
Noi crestem, papam cu sirg la tzatza dar mai nou am descoperit un nou prieten :degetelul ! Am incercat cu suzeta dar nu ne place, mai incercam...Cu degetelul e poveste lunga, seara adormim asa frumos dar ne amintim de degetel si incepem sa plingem ca nu-l gasim... Incerc s-o fac sarmaluta, dar e si cald, imi e mila s-o tin asa strinsa, cu toate ca atunci se odihneste mai bine... Aveti ceva sfaturi pentru un somn linistit ??? Voi ii mai infasati noaptea , Nicole are 6 saptamini si 3 zile...
Am citit un pic din urma, noi ne-am lupatat cu caldurile si umezeala citeva zile, acum e mai bine, avem si bubite si avem o iritatie la cututele de la barbie unde e asa de greu s-o curat, dupa ce o spal ii pun o cremuta cu zinc- Sudocrem
In rest ma bucur ca bb-ii sunt cuminti si cresc asa frumos, noi mergem in 2 sapt la doctor pentru vacin de 2 luni si masuratori-mie mi-a zis inainte de a merge la vaccin sa-i dau Tylenol, cam o jumatate de ora inainte.
Eu nu-i dau ceai, numai sin - i-am dat de 2 ori Gripe Water iar seara cind plinge e pentru ca suntem asa de obosita si nu reusim sa dormim.

Numai bine , Angi si Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

Andradap, doarme puiul tau nu gluma, nu te dor sinii -- eu in 4 ore simt ca imi explodeaza de la lapte- e bine ca se odihneste , doarme si creste ...

Pauly ,bine ai revenit si ma bucur ca sunteti bine !

Am citit despre kk, si la noi e uneori mai verde, dar nu un verde inchis,atunci nu e bine, eu am inteles ca si daca maninci salata verde e kk un pic mai verde, mie mi-au spus sa maninc morcovi si atunci se poate sa fie mai colorat, asa ca nu cred ca e o problema, bine ca fac kk ca si constipatia e rea pentru micuti.

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

am revenit. cu si mai putine sperante. e sfasietor sa vad cum o doare orice atingere. si cand ii schimb pampersul o doare. si daca ar plange, ar fi mai usor de suportat decat strigatul asta mut. e ca si cand ar plange, dar nu are glas pt ca are tubul care ii ventileaza plamanii si nu mai are glas. am iesit 30 min sa mananc si cand m-am intors respira extrem de prost, cu valori ale monitorului foarte proaste si am incercat sa-i schimb pampersul... inutil sa va zic ca m-a apucat plansul(pt prima data) cand am vazut cum deschide gurita a plans cand i-am atins piciorusul pe care au incercat sa-i puna cateterul... ma doare sufletul si simt ca impietresc... e ceva ciudat in mine... pana acum n-am plans, pt cva aveam o infima speranta... acum nu mai am nimic. absolut nimic. sta pe masa radianta, iar cu fire iesind din ea, cu un tub in gat, cu un ac in subclaviculara, cu sonda pe nas pana in stomac, n-a mai mancat de ieri de la 9 dimineata, misca buzitele ca atunci cand cerea laptic, ii e foame... imi vine sa plang cat n-am lans in 4 saptamani de cand stiu ca e bolnava... pana acum am crezut in sansa noastra, am crezut in minuni... acum mi-au spus ca poate sa moara oricand, sa ma astept la asta. eu am intrebat, nu vreau sa ma ia prin surprindere. are o infectie la stomac... nu stiu de la ce... ii sterilizam absolut orice. daca puteam, si aerul l-as fi sterilizat. a scazut in greutate, are 2330... sunt atat de incoerenta, iertati-ma. am ajuns la un grad de disperare atat de mare incat sunt geloasa cand vad un copil putin mai bine aici in spital, revoltata cand vad bebelusi de care parintii n-au grija si carora le dau apa de la fantana sau lapte de vaca si se imbolnavesc ...

nu mai plecam la cluj maine. nu mai virati bani. daca a dat cineva, ii voi returna de indata ce ajung acasa.

mi-e dor de ochii ei mari si veseli, de plansul ei asa frumos, de gangureli, de degetelul mare pe care si-l sugea de 1 saptamana, sa ma tina de deget cand mananca...

e foarte, foarte dureros sa astepti sa-ti moara copilul.

oana si Sosonica Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

rosioara

100.000 USD pt a salva viata Sosonicii cont RON : RO02RZBR0000060007006182!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

imi vine sa plang sio cand ma gandesc ca n-o sa mai fie si ea o capsunica-n scutecele... vrem si noi aici la voi, vrem si noi s traim...

iertati-ma

oana si Sosonica Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

rosioara

100.000 USD pt a salva viata Sosonicii cont RON : RO02RZBR0000060007006182!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana spune:

Intrasem sa mai va povestesc cate ceva, sa raspund la intrebarile voastre ...dar am vazut mesajul lui Kay si mi s-a facut un gol in creier ...Ma doare sufletul...simt ca nu mai pot respira si ...nu mai pot sa scriu...
Doamne, te rog, fa ceva!!!!
Si eu am crescut pe Alin de la 1900 g si totul a fost ok!!!
Fa ceva pt acest sufletel!!!!!!!

Diana mamica de Alin si Toni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Kay stiu ca nu sunt cuvinte care sa te poata alina, dar eu ma rog la Dumnezeu sa iti dea putere sa poti spera si lupta in continuare. Sonia te simte si va lupta si ea!

Madi si Ana Teodora(27 aprilie 2007)

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

am trimis si eu in sfarsit pozele ptr videoclip.sambata am avut botezu.a fost super.copilul a fost cuminte.nu a plans aproape deloc.ne am distrat pana la 7 dimineata.si bineinteles atunci a inceput chinul ptr ca el era odihnit si avea chef de joaca si de povesti dar mie "imi picau ochii in gura"de somn.am pus si pozele de la botez la semnatura.dar nu am stiut sa le separ.sunt impreuna cu celelalte ce le mai aveam
p.s am trimis din greseala la capitolul celalat ca vroim sa recuperez ce ati scris

poze rafi si poze botez http://community.webshots.com/album/559390002gMslLo
alina mamica lui rafael albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Noi tocmai am venit de la pediatru si am intrebat cum e cu kk verde, pentru ca si Ana are asa ceva si doc mi-a spus ca nu este nici o problema, e ceva ce tine de bilirubina si de PH. A explicat el stiintific, nu stiuexact sa reproduc, dar concluzia a fost ca nu e absolut nici o problema.

Madi si Ana Teodora(27 aprilie 2007)

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput