*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (3)
Raspunsuri - Pagina 5
angelabv spune:
Imi amintesc ca zicea cineva despre wrap, oare Andradap ??? Mar interesa si pa mine cum sa face sau daca pot gasi ceva instructiuni, ce am gasit eu pe net e in jur de 50-60 de dolari, ma gindeam ca pot si eu face unul....
Dupa ce am citit mesajul de la Kay, mi-am luat puiul in brate si am plins, sa ne dea Dumnezeu sanatate ca de restul ne ocupam noi...
carrie spune:
Kay, te imploram nu-ti pierde speranta, ai fost atat de puternica pina acum, te admir ptr taria ta!
simt ca o iubesc pe micutza ta fara sa o stiu si sufar alaturi de tine!
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
arcadia spune:
Bebe mi-a facut febra dupa vaccin si nu reusesc deloc sa-i bag supozitorul cu paracetamol, il da afara... ce alte metode mai sunt ca sa-i scad febra? Compresele cu apa rece sunt bune? sau Panadol baby?
Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)
Poze bebe
Florentina Roman spune:
Nu mai am cuvinte...
Kay,sa-ti de Dumnezeu putere sa treci peste toate greutatile si Sosonicai forta sa invinga infectia...
Florentina, mamica lui Tudor Ioan(5.07.2002)si a lui Matei Ciprian(22.05.2007)
Florentina Roman spune:
Raluca, si eu era sa fac mastita... Am pus pe bb des sa suga, am muls(cu mana, ca la pompa nu iesea nimic pe vremea aia)si l-am masat o zi intreaga cu Bepanthen sau cu crema de galbenele, iar noaptea mi-am pus comprese reci pe zona intarita. Dimineata nu mai aveam dureri. In schimb, sanul ala produce mai putin lapte de atunci...
Angelabv, eu il pun pe burtica si e mult mai linistit. Eu insa...stau cu grija.
Florentina, mamica lui Tudor Ioan(5.07.2002)si a lui Matei Ciprian(22.05.2007)
mary_lou spune:
Arcadia,eu i-am bagat zilele trecute supozitor,il impingi un pic in fundulet dupa care sa-i tii un pic fesele stranse sa nu poata iesi supozitorul,o sa reusesti,o sa vezi!
Kay,am ramas socata cand am citit,Doamne,nu pot sa cred ca treceti prin asa durere,e atata tristete,o incercare f grea pt voi si ma rog la D-zeu sa treceti cu bine de ea,te admir pt puterea de care ai dat dovada(eu una clacam,ma cunosc si nu as face fata)si sper ca Sosonica ta sa se faca bine
poze cu Patrick si noi
Mary,mami de Patrick Andrei
eimotto spune:
Arcadia - incearca totusi sa ii pui paracetamolul. Mie mi-a spus sa ii dau Eferalgan (se poate da la bb mici). Panadolul parca se poate da de la 3 luni incolo.
Ii mai poti pune soseste inmuiate in apa cu ff putin otet.
Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007)
Poze
chris27 spune:
Mesaj de la KAY;SONIA NU MAI RESPIRA SINGURA...Am incercat sa o sun si nu raspunde,,,Incerc mai tarziu...
Album foto | Slideshow
excursie
chris27 spune:
Mesaj nou de la Kay;"au reventilat-o.Nu mai respira singura.ne-au spus sa ne asteptam la ce e mai rau.Sunt ravasita si goala in suflet.".Cuvintele lui kay...grele ganduri!......Va rog mutati mesajele ei si la Rugati-va pt Sonia.Eu...am aprins o lumanare...Mai departe...nu stiu...mi-e teama sa ma gandesc....
Album foto | Slideshow
excursie
numai_eu spune:
Nu-mi vine sa cred ce se intampla cu Kay si Sonia. Toate celelalte problemute par asa lipsite de importanta pe langa tragedia lor.
Nu mai pot sa spun nimic, decat pentru Sonia si Kay, sper sa mai exista inca o speranta.