*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (3)
Raspunsuri - Pagina 3
lulu26 spune:
Kay si Sosonica
P.S. voiam mesaj special pt ele, altceva nu am putere sa mai spun
Lulu si Alessia Ioana
Sobi spune:
lulu, nu inteleg, de ce te-am speriat? e vreo problema ca face asa semilichid?!
uite, citesc in cartea mea "scaune oranj-galbui, ca mustarul, apoase, cu cheaguri mici de lapte amestecate in ele, deseori foarte abundente - este aspectul constant, de scaun normal, al unui bebelus alimentat cu biberonul". nu m-am gandit ca e vreo problema! trebuie sa sun doctorul?
Paflo spune:
iar am facut carnati
reiau:
[url=#733;http://s189.photobucket.com/albums/z301/sofiaraica/Sofia%20poze%20noi/#733;]poze noi(/url)
[url=#733;http://s189.photobucket.com/albums/z301/sofiaraica/Sofia%20poze%20noi/?action=view¤t=342a7d80.flv#733;]filmulet(/url)
Florina R.
mica0307 spune:
sobi si maya a facut azi kk cam moale si mirositor. Da e prima data. Mergem maine sa facem vaccinul si intrebam dr.
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)
Poze
florina spune:
Sobi, ideea ta e foarte buna. Kay ne-a lasat un cont dar Ella n-a reusit sa transfere. Cine stie cand va putea ajunge ea la banca pentru verificari sau pentru un nou cont...
O alta idee ar fi sa isi deschida sotul ei cont - si astfel sa aiba acces rapid la bani, pe masura ce se strang. Cred ca au o groaza de cheltuieli acum prin spitale... cu siguranta le-ar fi prins bine ajutorul nostru.
Chris, mai ai vesti de la Kay? Ii poti spune te rog sa ne spuna si alt IBAN ? (eventual al sotului?)
Kay, ne rugam pentru Sonia, e cumplita suferinta prin care treceti, am plans si eu si cred ca oricine citind ce ai scris... Dumnezeu e mare, sper si ma rog pentru o minune care s-o faca bine cat mai repede pe micuta ta...
Florina, fericita de Teodora(27.06.07) siTudor(5 ani)
Teodora, capsunica mea iubita
www.onetruemedia.com/shared?p=2ec9af00903bd34b9e16cb&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a crescut baietelul meu, Tudor
Paflo spune:
se pare ca am tastatura setata aiurea de-mi iese in loc de ghilimele diez. mai incerc. scuze de bruiaj.
http://s189.photobucket.com/albums/z301/sofiaraica/Sofia%20poze%20noi/?action=view¤t=342a7d80.flvfilmulet(/url)
http://s189.photobucket.com/albums/z301/sofiaraica/Sofia%20poze%20noi/poze noi(/url)
Florina R.
florina spune:
Sobi, eu nu cred ca are vreo problema. E normal sa fie semilichid (si la noi la fel e) si e normal sa aiba si culoarea verde putin (mai ales daca face de 3 ori pe zi, e clar "tranzit intestinal marit" ca sa o citez pe soacra mea... care sta ca si tine cu cartile (frantuzesti) in fata si chiar stie ce spune cand spune ceva...).
Mirosul e intepator sau obisnuit? Are dureri cand face? Mananca la fel de bine sau nu mai are pofta de mancare?
Eu chiar mi-as dori sa aiba 3 scaune pe zi... verzi albastre daca asa vrea ea, numai sa le faca... Din pacate e mai degraba constipata (face o data la 2 zile un scaun apos, galben, ca la carte...insa se chinuie o zi intreaga pana il face...).
Consistenta se capata cu timpul... Vor face mult timp un produs mai moale, "frumos mirositor". Cred ca iti dai seama ca sunt constipati doar prin manifestarea durerii cand face... altfel - consistenta, frecventa, chiar nu sunt elocvente la varsta asta...
quote:
Originally posted by Sobiaca
lulu, nu inteleg, de ce te-am speriat? e vreo problema ca face asa semilichid?!
uite, citesc in cartea mea "scaune oranj-galbui, ca mustarul, apoase, cu cheaguri mici de lapte amestecate in ele, deseori foarte abundente - este aspectul constant, de scaun normal, al unui bebelus alimentat cu biberonul". nu m-am gandit ca e vreo problema! trebuie sa sun doctorul?
Andreea si Vladut (22.06.2007)
POZE
www.onetruemedia.com/shared?p=2ec9af00903bd34b9e16cb&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a crescut baietelul meu, Tudor
florina spune:
Am uitat sa precizez ca si Tudor a avut scaune "verzi" cand era mic si n-a avut nici o problema. Nu mai stiu exact ce mi-a spus pediarul cand i-am spus (parca ceva legat de meconiu si de cat de mult mananca) - dar in orice caz, nimic ingrijorator!
Sobi spune:
florina, multumesc de raspuns. nu m-am gandit o secunda ca ar fi vreo problema, el face cam de 4-5 ori pe zi, miros obisnuit, se screme de cateva ori si face! a luat pana acum intre 200 - 250 gr pe saptamana, mananca la 3 ore san + completare uneori...oricum sun si pediatru sa vedem ce zice.