*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (3)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

quote:
Originally posted by Michelle35

Salutari la toate fetele si pupici pentru capsunei si capsunici!
Nu am citit inca tot ce ati scris in ultimele zile de cand nu am mai intrat eu pe forum, dar am o intrebare urgenta.
Mi-a aparut pe sfarcul sanului, pe marginea canalului de unde iese laptele, acum cateva zile, o punguta cu puroi. Sfarcul ma durea dar sanul nu. Acum punguta cu puroi a disparut dar tot mai am o jena,un fel de durere. Voi ati patit asa ceva? Inca nu am mers la doctor, sper sa ajung zilele astea.
Ma bucur ca au aparut vesti mai bune despre micuta Sonia. Dumnezeu sa o ajute!

Michelle de Alexandru Stefan
poze Alexandru

Michelle, asa am patit la sani cand mi s-au vindecat dupa puroi. Nu te intreb cum ai alaptat cu ei ca numai tu stii . E normal. se vindeca..poate dura si 1 luna pana mai simti o senzatie dureroasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Lavini, multumesc! I-am luat de la gap, insa desi sunt cei mai mici, ii sunt mari. Si nici nu sunt asa colorati...ins au nu-sh ce minuni de UV si pret pe masura

Cu statul pe verticala, al meu numai cand doarme sta pe orizontala, si nici atunci. Vrea numai in brate, pana si adormitul il facem in brate, pe verticala, cu capul dat pe spate pana se inneaca ...Atunci eu i-l proptesc de piept si dupa un timp, il pun in pat. UITE ASA. dar de multe ori o iau de 3 ori de la inceput...

Ella, ma gandesc la tine. De ieri Dolofanel isi mesteca pumnul non-stop si stiu sigur ca nu e flamand... dar dinti la 6 saptamani???

Aoleu, Raluca, ce mai istorii...La mine faza top a saptamanii a fost facutul de pasaport la copil

Acilea nu exista sistem din ala notarial de lasi actul si ti-l traduc si apostileaza pe bani, nuuuuuuuuu. Acilea tre' sa mergi la Minister sa apostilezi si e un intreg tam-tam cu traducerile, ca n-au autorizati sau oricum e atat de scump ca mori. Si nu legalizeaza nimeni cum vrea ambasada, si deci fiecare ambasada are diferite cerinte

Povestea mea e cu facutul de poze la bebei. Tre' sa fie pe fond alb iar copilul cu fata, ochi deschisi si 90% din poza... Nu e simplu. L-am dus la pozar, dar cum el nu merge in carucor decat adormit, a trebuit sa stau sa adoarma...si am uitat sa-l imbrac frumos, asa ca l-am dus in camasa si scutec

Si cand am ajuns acolo, el care doarme iepireste, n-a mai vrut sa se trezeasca, au insistat toti fotografii, au pus lumini...mai erau si alti clienti...nimic... In fine, pana la urma l-am trezit pe jumatate, asa ca avem poza de pasaport cu ochii intredeschisi si falcile cazute tip mops, de parca suntem beti

Si cand crezi ca s-a trezit? Cand trebuia pus inapoi in carucior sa plec acasa, sigur!...si incepe, frate sa urle in carucior de se opreau japonezii sa se uite inauntru, ce-o fi??? Asa ca a trebuit sa-l iau in brate, barem sa nu se innece, asa rau urla... )

Numai ca afara ploua...si batea vantul de la taifun...si copilul era dezbracat (in tara asta unde toti se imbraca frumos, sa-l scot in pampers si pijama e ca si cum l-am scos in fundul gol). Si el e foarte greu, nu-l pot tine cu o mana, asa cam am pus doua...dar cu ce imping caruciorul??? Cu burta (tocmai imi zisese pozarul ca mai astept un copil )...Mi-a fugit caruciorul in strada, eu dupa el, copilul urla in ploaie...Mai aveam de trecut niste terase cu fitze...Asa ca mi-am amintit ca el daca ii e foame, iti suge si nasul..Si uite cum mi l-am dus la nas, el sugea, eu alergam impingand caruciorul cu burta, in ploaie...da' nu ne-au aratat la stiri...

Mesajul asta l-am scris intr-o oar, cu reprize de sughit, tentative de somn si maraieli cu pumnisor supt...

Asa creste bebe
Elias, sau DOLOFANEL, Fat Frumos cel Chel

Mergi la inceput

Salutare si de la noi..

Raluca & ELTEKA, bine ati revenit dupa cutremur is taifun. Vineri, pe CNN aratau imagini din S Jp si ma gandeam: Oare ce or face fetele?

Va citesc, mai pitin in We cand vine caldura si mergem pe la piscine sau parcuri. Vad ca aveti probleme cu alaptatul.

Ancamari, ii spuneam Ancai-Poohy ca nu o ajuta sa precum gastele (ce comparatie !!!) pt ca cantitatea de lapte nu e direct proportionala cu cant de alimente consumate. Interesant cu carnea de vita. Io nu prea o suport.
Noi seama avem probleme cu alaptatul ca unu vrea tzitzi celalalt e si el obosit si vrea poveste, dragalit..etc.

ELTEKA,/red] ma intrebai de culoarea okilor, la R au fost asa de prima ora. Sa vedem acum la D pt ca ii sunt cenusii.
Daca veniti in Europa la ce activitatii te-ai gandit pt Elias? Io i-am inscris pe amndoi la apa, pt ca e grupa de varsta 6 saptamani- 3 ani. Pe ore diferite.

[red]Pepsi, ma bucur ca sunteti bine, poate mai scrii cum te descurci cu alaptatul si piticii ca esti precum o gura de aer proaspata.

Nu stiu..nu mai pot scrie la subiectul asta..ma tot gandesc la micutza Sonia. De aici si dispariatia. Habar nu am cum sa o ajut. Zilele trecut m-am invartit si am trimis pana la urma masaj catre mamica de ciresica de anu trecut care era nascuta de ziua Eltekai. Daca vreo una dintre voi o contacteaza in mod direct mama fetitzei incearca sa ia legatura acum cu Kay. Practic, a vazut negru prapastiei si ar ajuta mai mult decat am fi facut-o noi.

Ma tot gandesc ca am avut un presentiment si v-am tot batut la cap, cu mersul la 2 medici, Pauly chiar s-a suparat scriindu-mi ca ea are incredere in medicul ei, o intelegeam..off. poate mai revin cand o sa am o zi mai buna sau cand o sa avem vesti despre micutza supravietuitoare..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Elteka, am ras cu gura pana la urechi.Cum sa pui copilu sa suga nasul si tu sa impingi caruciorul cu burta..??

Lavinia, mamica de Radu Andrei
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin

Mergi la inceput

Elteka, buna faza cu facutul pasaportului. Ma gandesc cand am facut poza de pass a lu R imi spune tipa de pe N. Iorga sa il tin in brate..si il tin..apoi Da, voi vreti poza de familie sau de pass trebuia sa il tin sus, copil de 5 saptamani, noroc ca isi tine bine gatu.
Cam asa am facut si noi acum cu certificatul, repede la apostila apoi la consulat ca treceaiu 15 zile calendaristice. la tradus..legalizat.. Nemtii ti-l trimit prin posta, iar Ro cer niste lucruri scoase din 2004 si apoi iti spun ca ...Da, stim, dar nu-i actualizat site
hai ca iar ma enervez. Sa vad ce mai asteapta in august ca acum ii luam doar titlu de calatorie care costa si 55 E

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

Salutari tuturor mamicilor si capsunicile.
Va multumesc ptr. urarile de ziua mea si eu va urez tot binele din lume, in special pentru Kay care sunt cu gandul si cu sufletul la capsunica ei care este scumpica foc
Andrada este frumos foc capsunelul tau, sa-ti traiasca si sa va bucurati de fiecare clipa petrecuta alaturi de el.Spine-mi te rog, ce lapte pref ii dai bebelinului?
Eu ma chinui si ma mulg dar am momente cand nici eu nu mai am lapte suficient si am incercat sa ii dau lapte praf Humana pre, si ce credeti?Nu il vrea sub nici o forma dar lapticul de la san imediat il mananca.Am vb cu Dr.Taropa si a zis sa incerc Humana1, dar sunt putin mai sceptica cu laptele Humana, daca nu a vrut Humana Pre, credeti ca o sa vrea Humana1, practic este aceeasi gama si cam la fel. Voi ce ziceti, sa ii schimb laptele?Eu as vrea sa ii dau o masa san si o masa lapte praf

Paula mami siPaul Cristian

poze nunta/poze bebe

poze bebe

Mergi la inceput

Paula, dar de ce ai incercat pre? asta nu e pt prematuri..

Humana 1 e de la 0-4 luni, deci perfect. Ma rog, ca vb despre lapte. Mai stiu io ce mai descopera astia intre timp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu26 spune:

Dideip mie imi daduse milumil, ca si tine am fost sceptica.
Nu i-a mers si apoi ni s-a dat novalact AR(ar pt reflux). Novalact are o intreata gama pt diverse afectiuni..ceea ce imi da incredere mai multa. Nu toti copii accepta acelasi lapte..fiecare are sensibilitatea lui.

Lulu si Alessia Ioana

Mergi la inceput

Tot io...pp ca ati obs ca am o zi nu tocmai buna..iar ploua aici]

Liviana, superbe poze, nu stiam de insula asta..buna info. Matei in iei e demential. Voi mai aveti in plan vreo fetita?
Sunteti norocosi cu gasitul restaurantului...dar 18 nu e marti..sau 16 e e data?
Se pare ca azi am recuperat cu mesajele mele..

Am o nelamurire. Asta mik manaca muuult mai putin ca mie teama sa nu imi dispara laptele. Hai ca hop si io la tema zilei : DIS-PA-RI-TIA laptelui.
Nu, ca-s paranoia. E posibil sa manace mai putin, ca nici pampers-ul nu mai pocneste peste noapte, peste zi nu mai vb, dar l-am incercat si cu lapte praf, maaare greseala, dar nu a vrut deloc [uraaaa] dar ce sa fac, ingros randurile p'aici, nu doarme de mult 8 a.m. - 8 p.m. dar pana acu nu i-am dat lapte, ca am nervii tari chiar daca nu doarme.
Ma scoate si pe mine cineva din zona crepusculara Androix? Pepsi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

DidiAlex,baietelul meu are 2 luni si 2 saptamani, 59cm si4,750gr,si cred ca este f.bine,voi ce credeti?

Paula mami siPaul Cristian

poze nunta/poze bebe

poze bebe

Mergi la inceput