*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (3)
Raspunsuri - Pagina 23
ELTEKA spune:
Ah, mi-a adormit miorlaitul, dupa ce l-am leganat de nu mai pot. Azi n-a inchis un ochi (doua somnuri de 15 minute)...Acu' iar doarme pana la 23, apoi mananca scurt si doarme pana la 3..si pe urma incepe "ziua"...O sa capiez de nesomn 
DidiAlex, chiar presimtisem ca scrii si s-a adeverit. Voiam sa-ti amintesc ca intrebarea cu ochii. Va sa zica asa?
Oare pana la ce varsta se schimba? Daca se schimba?
Nu stiu ce fac cu el, dar inotul e buna treaba. Desi nu-mi vine sa-l dau pe mana altora...Am citit ca daca ii bagi in apa inainte de 8 luni, isi conserva instinctul de plutire si nu au probleme daca intra complet in apa..."Acasa" am fost la bazin si am vazut mereu parinti cu bebei de cca. 6 luni si peste (imi amintesc ca ma enerva unul ca vomita mereu in apa
). Poate fac si eu asa, desi imi amintesc ca am citit undeva cum ii obisuiesti cu apa de 29-30grade din bazine (treptat, combinat cu apa de baie; era undeva pe net dar nu mai gasesc)
Eu insa nici masaj nu-s in stare sa-i fac (la baie nu sta, peste zi n-am eu dispozitie de atata oboseala, si nici lui nu-i place sa-l dezbrac...)...Si el nici nu vrea pe burta...se rasuceste pe spate imediat, succedat de urlete ofensate...
Raluca, ti-am facut repede o poza AICI. N-am vazut decat 3 produse: lotiune hidratanta, samponel de fata si corp si sapun. Eu sapun nu folosesc (ar fi bine, ca as putea sa-l inmoi si sa-i fac masaj, dar al meu nu sta, ca-i e foame). Produsele astea nu sunt in gama de la nemti, m-am uitat la ei pe site. Ce scrie pe spate eu nu inteleg...Mi-ar fi placut o crema de funduletz, ca eu n-am decat Bepanthene (desi am Bepanthen obisnuita, as fi vrut aia NAPPY OINTMENT, care e speciala...) - Dolofanel e perfect, eu il si schimb de pana la 14 pampersi pe zi
, insa am o obsesie cu crema asta...
Mobilizeaza-te si tu si mai arata Bucuria la lume, ca la unii le e dor
(sunt reduceri peste tot, sa nu-ti zic ce papucei si rochite la Gap)
Poohy, superbe poze! Ce a crescut Manu! Cum zici ca nu e mare? Al meu ocupa jumatate de bouncer (uite ultimele poze in albumul din semnatura) si voi va intindeti gratios pe toata suprafata!!! Bouncerul e super! Canta? Tu-i pui vibratii (ca eu nu)?
Andrada, n-am scris la timpul potrivit ca mi-era greu, insa si eu am vazut pozele de la botez si sunt superbe
. Antonio e fantastic de frumos, are niste ochi deosebiti, exact ca tine, de ce nu incerci la o agentie de modele?
Paulica-pitica/Dideip, tare dor ne e de tine...
Asa creste bebe
Elias, sau DOLOFANEL, Fat Frumos cel Chel
DidiAlex spune:
Paula, pai e f bine.
In definitiv noi aici vb de copii, nu purcei [:), e normal sa fie diferiti si nu putem face comparati, cum scrie Ralucami mai sus pt Miniuta.
Si Paul al tau a fost nascut la 40s fix de aici nu intelegeam de ce ti-a fost recomandat marca asta PRE.
Hai sa iti spun ce am folosit io la R si acum la fel am incercat. de la Milupa, Aptamil. dar dupa ce a scris zilele trecute Michelle, parca l-as schimba, din camara. Oricum toate tipurile de lapte is bune. Asa mi-a spus si pediatra, in care am invatata sa am incredere, cat si moasa. Laptele asta Nan de la Nestle in germania cred io ca e Beba.
Si, ce e cu marca asta Töpfer? Am niste pungulete din spital. Dar in comert nu am vazut. Vali5 parca folosea.
Oricum, incearca sa mergi pe un tip de lapte, sa nu il schimbi prea des, pt ca ei sunt inca micuti si cu sistemul digestiv in formare.
lulu26 spune:
Azi am facut vaccinul de 2 luni 
Si tb sa pun comprese reci care tb schimbate frecvent, numai ca mi-am amintit de shiffa pack care o foloseam pt colici(calda)...asa ca am racit-o si isi face treaba de cateva ore
.
Ma gandeam ca poate va e de folos de asta v-am zis si voua, eu uitasem de compresa.![]()
Lulu si
Alessia Ioana
lulu26 spune:
quote:
Originally posted by dideip
DidiAlex,baietelul meu are 2 luni si 2 saptamani, 59cm si4,750gr,si cred ca este f.bine,voi ce credeti?
Paula mami siPaul Cristian
poze nunta/poze bebe
poze bebe
Pitica mea are 2 luni si 2 zile si are tot 59 cm , dar 4.650 kg. O lungana
Daca nu e ok...suntem pe aceeasi unda
Lulu si
Alessia Ioana
lavini spune:
Lulu, de unde ai luat acest Shiffa pack si cum arata?In 2 saptamani facem si noi vaccinul si dc nu tb schimbata asa des precum compresele...
Lavinia, mamica de Radu Andrei
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin
ELTEKA spune:
DidiAlex - purcei??? :-)) Buna.
Indura-te si nu da lapte praf, mai suntem cateva din "vechea garda". Da si tu dai, aproape ca nu mai am la cine sa ma mai gandesc si ma las si eu prada tentatiei, de multe ori imi vine, atat ca nu stiu ce sa citesc pe cutii aici si nu e absolut nimic strain...E usor de la san, dar pe de alta parte, dac-as da lapte praf as putea iesi si eu in oras macar un pic...Asa, cu sanul, in 3 ore maxim se plange de foame...Merg la restaurant, tre' sa fug la baie si alaptez in pozitii de stau sa faca stop cardiac japonicile care intra...Si cu formula poti sa faci dieta, sa bei cafea...si sa fii frumoasa ca Andrada (care a crescut pe forumula!).
Pe de alta parte, cum ieri am avut prea mult lapte si am o sticlutza, zice sotulache ca la noapte se trezeste el si-i da lui Elias, ca eu sa pot dormi in sfarsit, pt prima data, o noapte intreaga. Si stii ce? M-a luat gelozia, sau asa, un sentiment ciudat...Nu l-am mai simtit...Asa ca am refuzat!
Cum stai cu kg? Ca la prima sarcina ai luat exemplar, dar la a doua n-ai mai zis (te intrebasem o data). Eu am ramas cu +3 (celelalte 14 au disparut imediat) si cred ca raman cu ele...
sau fac dieta, dar atunci afectez alaptatul...![]()
Raluca, am uitat sa-ti raspund: si eu am primit de la primarie...si ei fac primul vaccin la 3 luni (care e viu si dupa care trebuie pauza de vreo 3s). Ma gandesc sa le fac pe toate in Europa, la sfarsit de septembrie (desi Dolofanel va avea 4 luni...
) Ma enerveaza sistemul aici, eu preferam o intepatura hexavalenta si gata...Poate sun un pediatru in Europa, sa-l inscriu pe Dolofanel, si-l intreb ce-mi recomanda...
Asa creste bebe
Elias, sau DOLOFANEL, Fat Frumos cel Chel
gabiu spune:
buna fetelor,
imi pare rau ca treci prin asa o suferinta kay, sper sa-ti dea Dumnezeu putere tie si Soniei sa treceti peste toate astea cu bine.
am facut si noi botezul si acum suntem la fel de agitati
, incerc sa pun poze
aici
gabi
-Albert Mihai, 10.05.2007
http://photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos
carrie spune:
Andrada si eu parca am dezvoltat un soi de depresie, de fapt un cerc vicios…mie-mi place sa fiu optimista si de ceva vreme numa ma plang
Daca plange dupa ce mananca nu stiu daca e de foame, ptr ca are reflux sau colici, simt ca ma panichez, desi am jurat ca nu repet experienta de la primul bb.
Azi noapte a papat numa tzitzi, dimi la fel dar la amiaza a fost musai 40ml de praf ca scuipa sanul si plangea de foame.
E f adevarat ce zice Lauraa, o sa incerc s-o pun la san cat mai mult da am ajuns de la 5 minute sa sugem cate un ceas si sa nu fie ok.
Dar cum facem san u gresim, daca o infometez mai ales ca a si stagnat in greutate cu raceala?
In plus pediatru mi-a zis ca-mi scade laptele si de stress si m-a stressat mai rau
Apropos de Nan 1 mi-a zis sa-I dau Nan HA ca e mai plin de vitamine si previne eventualele alergii.
Elteka totala povestea ta cu Dolofanel la pozat![]()
si gata!nu ma mai stressez, numa sa vad ca incepe iar sa ia in greutate.avem 2 luni si o saptamana si 5,1 kg!
cine zicea ca merge la Rolling Stones??noi nu am mai venit , ne-a fost groaza rau de drum!
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
carrie spune:
Elteka si io vreau sa raman pe tzizti, am dat doar de doua ori praf da sa vad daca reusesc, incerc bezmetic.
la mine nu merge chestia cu mancatul mananc cat o vrabiutza
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
lulu26 spune:
quote:
Originally posted by lavini
Lulu, de unde ai luat acest Shiffa pack si cum arata?In 2 saptamani facem si noi vaccinul si dc nu tb schimbata asa des precum compresele...
Lavinia, mamica de Radu Andrei
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin
Eu am luat-o de la farmacia dona...dar poate se gasesc si la alte farmacii. Ceri compresa calda-rece(cea care am luat-o eu se numeste shiffa) poate se gaseste si de la alte firme. Tine cateva ore rece si cam 1-2 ore calda. Pt cald o bagi cateva minute in apa fiarta, pt rece o tii la congelator 2-3 minute ca sa se raceasca mai repede.
Eu am luat-o pt colici si o incalzeam, iar acum o folosesc rece. Se pare ca e buna si mai tarziu pt bb cand se loveste sa o pui rece pe rana sau umflatura.
Avantajul la vaccin este si ca nu pui ud pe intepatura ca altfel am inteles ca pot fi probleme (de aceea nu e recomandat sa faci nici baie dupa vaccinare)
Uitam sa-ti spun pretul: 16 ron
Lulu si
Alessia Ioana