*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (3)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

noi am avut prima noapte in care s-a trezit doar odata.s-a culcat la 9 , a papat la 2 jumate , s-a trezit la 6 ...a mancat s-a culcat si s-a trezit la 9 a mancat si s-a culcat iar...nu-mi vine sa cred dupa zilele avute...paraca e iar bebelina mea dinainte
fetele cu urlaciosi cateva zile am intele si eu cum te poate seca plansul disperat, sper sa nu mai revina, pediatrul mi-a zis ca sunt colici, eu sper sa nu fie acel reflux.

Ella si eu simteam asa la Theodora cand era bb ca nu apuc sa ma bucur ca plange prea mult, nu te simti vinovata e omeneste...

Alyna si Paflo, si Carina dupa ce suge un san se apuca uneori de zbierat, nu pricep de ce...

dar imi persista o alta problema...de doua sapt nu a luat in greutate desi mananca exclusiv san si azi am cantarit ca 115 ml dintr-un san , a mai tras apoi si din celalalt.is ingrijorata, dupa prima luna cu 1,2 kile a doua a luat 700 gr si acuma stagneaza.desi chiar doarme bine!
si ne ramane si salivatia ca de la robinet

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilly love spune:

fetili dragili,
am iesit si noi din spital, ne-a scos branula (tratamentul pentru blestematul de piocianic a fost intravenos), urechiusa cu otita s-a vindecat-saptamana viitoare insa facem o noua cultura de secretie din urechiusa sa vedem daca mai salasuieste bacilul acolo, zambim in continuare cu gropita, dar mami e cam...extenuata [mai ales ca a venit vestea cu puiul bolnav ca o bomba, nici nu ma refacusem complet dupa o epiziotomie cu edeme si hemoroizi groaznici] , pentru ca de vreo 3 zile ne fataim si chitaim ceva de speriat. In plus pe obrajori si barbita ne-au aparut niste cosulete, ca o acnee, care parca se extinde cu zi ce trece.. [sunt niste peste rosii cu aglomerari de punctulete albe]. Va rugam fetelor, ajutati-ne cu un sfat, stiu ca la un moment dat vorbeati despre asta,insa in odiseea sarcinii, nu aici, si sincer nu am deloc timp sa caut, sunt prea multe capitole, cu ce pot sa-i dau pe bubite sa i se mai estompeze? la un moment dat s-a discutat aprins despre asta dar nu mi-am notat nimic!
va multumim mult si va dorim nopti linistitte cu pui sanatosi!

va rog, mai ales pe fetele care au nascut la municipal si elias, daca aveti des rosu in gat, semne de raceala, otite, nas infundat, va rog insistati sa se recolteze probe de secretii si sa se faca culturi, nu vreau sa seman panica, dar...paza buna trece primejdia rea! eu am avut noroc! [daca ii pot spune asa- desi copilul s-a chinuit teribil ] pentru ca a fost depistat la timp si nu era inca bacilul instalat pe nicaieri altundeva decat in urechiusa, probele prelevate din toate partile lui bb au ramas sterile.

va pupam, aveti grija de voi si cand vom avea mai mult timp sigur va voi impartasi dsin experientele noastre si vom posta si poze
va rog mult nu ma uitati cu ce v-am rugat mai sus
Andreea si bb Cristian

Mergi la inceput

Este cumplit Kay, este sfasietor si nedrept. Sufletelul Soniei va depasi chinul si isi va regasi linistea, oricare si oriunde o va gasi! Are aici o misiune, din pacate n-o cuprindem noi, n-o intelegem si n-o s-o uitam niciodata pentru ca trupusorul prea incercat si chinuit ne lasa muti in fata unei asa mari dureri; nu exista alinare pentru voi ca parinti, sper sa va impacati pana la urma cu destinul micutei si sa va pastrati tari si intregi pentru viata voastra si a ei de acum inainte! si mai sper ca durerea sa va tina uniti, pe tine si pe sotul tau, sper sa aveti curaj!
este teribil si pentru mine, de neinteles, mult prea nedrept, indiferent
Asa ceva nu trebuie sa se intample
Pe Tine, Doamne, nu te inteleg si nu te iubesc pentru asta. Tii privirea si sufletul prea departe de noi. Esti intr-un fel, asa cum esti si cum nu te arati la noi
Cristian ii trimite un pupic iubitor Soniei iar eu o imbratisez cu toata caldura mea de mama

Mergi la inceput

Kay, vorbeste-i micutei,are nevoie sa te auda, indiferent de cat de prabusit este trupusorul firav; urechiusele ei trebuie sa auda cuvintele tale pline de dragoste; canta-i, sopteste-i, esti mamica ei si are atata nevoie de tine!
Chris, nu stiu in ce stare e micuta acum, dar te rog scrie-i un sms si spune-i ce o rog eu, sa-i sopteasca micutei cat mai multe povesti de iubire in urechiusa, sa-i triluiasca cantecele de nani si sa-i umple sufletelul cu dragostea ei
offf, unii prea indura mult, mult cat pentru a muta muntii din loc
imi vine sa-i urlu durerea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

lily eu o curat cu acid boric si aplic un unguent preparat, o sa ma uit ce scrie pe reteta ca contine. E al 3-lea tratamrent si doar asta a dat rezultate. Nimic din ce incercasem nu a mers. Se uneau de la zi la zi si parca ea o crusta. Aratau exact cum descrii tu.

Chiqui + Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

carrie, daca uda bine scutecele si nu ia in greutate nu e semn de ingrijorare. nu cintari in fiecare zi nu are rost. de cit timp nu a luat in greutate? continua cu alaptatul exclusiv e cel mai bun lucru.

al meu ar sta la sin tot timpul....seara mai ales ma termina, suge de numa, dar ms bucur c-a luat tare bine in greutate, in 3 saptamini a pus 1 kg.

fetele care alaptati si dati si formula, e normal ca bebe sa refuze uneori sinul, ptr ca din biberon ii cade usor fara efort in gura pe cind la sin, el trebuie sa munceasca ptr ca sa bea aceeasi cantitate, si probabil dupa baita seara, sint somnorosi si puturosi. nu are legatura cu ce mincati, iar laptele vostru e sigur bun si destul, e doar o chestie de dispozitie, nu renuntsti la alaptat, si eu am avut probleme cind i-au dat formula la spital, si ce m-am bucurat c-am scapat de ea....ptr ca aici cind vrei sa alaptezi si dai si formula, din cauza confuziei sin/biberon iti zic sa-i dai din paharel(iti dau la spital unul mic special de plastic) dar mie nu mi-a placut ptr ca aveam impresia ca inghite prea mult aer, si-mi era frica de colici, si apoi mai exista un dispozitiv, un cateter cu o seringa mare la capat si ai doua optiuni sau pui cateterul pe deget si apesi pe seringa si bebe bea, sau lipesti pe sin cateterul si apesi pe seringa, si bebe bea la sin lapte praf!

nici o veste de la kay?

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Azi am cantarit si noi fetita. Are 5280g (si 5 saptamani)cu haine groase si pampers.

paula!

Chiqui + Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

vai fetelor, intru si eu dupa ceva timp in care ne-am ocupat de botezul micutei cu gandul de a va povesti cate ceva si citesc acum ceva ce ma face sa plang. eu nu mai am cuvinte, am tras un plans zdravan si atat. Chiar nu mai stiu ce sa zic. Sosonica scumpa!!!!!!!!!!!!! te iubim mult!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

la multi ani dideip

Mihaela si pui mic Octavian Andrei
POZE
www.onetruemedia.com/shared?p=2c46885e2ba34b699c9eef&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">40 de saptamani pt o minune
Tavi mic si cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

la multi ani fericiti Dideip!!!

Pepsi e f ciudat ce se intampla ...cum ziceam in prima luna a luat 1,2 kile ff bine.apoi in doua sapt a pus 500 de grame si in urmatoarele doua 100gr si de cateva zile nimik de efectiv simt ca innebunesc, e adevarat ca am cantarit-o des ca deja ma gandeam ca e prost cantarul, dar imi arata cat a supt si mancase 110 ml dintr-un san...
suspectez totusi acel reflux, ca are si salivatia excesiva dar mai nou cam da afara dupa masa-si nu oricum ci la 2 ore dupa masa si nu lapte ci lichid transparent care pot fi sucuri gastrice.
am un gol mare in stomac, probleme cu greutatea am avut 4 ani si cu cea mare desi intr-adevar e un copil super energic si plin de viata...sper din suflet sa nu fie nimik...dar nu pricep daca mananca bine de ce nu asimileaza...

Lily, ma bucur ca sunteti mai bine, imi pare rau de problemele avute!

din pacate am decis sa nu mai venim la Bucuresti pentru concertul cu Rolling Stones.nu-s linistita si nu vreau sa supun fetitza unei calatorii asa obositoare.asteptam demult sa vad monstrii sacri, ca-s rock-eritza inraita dar..nu se pune problema care e prioritatea.

eimotto, ce face seniorul grupului nostru la 3 luni?cum stati cu colicile?

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

Mergi la inceput