*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (3)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

vai, ce cumplit sa te rogi sa-ti moara copilul de atata suferinta...

eu , ingrata, ma plang ca-mi este greu cu copilul meu dar el este sanatos.

Kay, suntem alaturi de tine, sa nu uiti; soarta micutei tale e in mainile celui de Sus acum.

, mamica de David (24.04.2007)
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_lou spune:

Kay,poate se intampla o minune si Sosonica ta se face bine,trebuie sa mai credem si in minuni!Doamne ajut-o pe Oana si pe fetita ei sa se faca bine!!Prea multa tristete pentru un un sufletel asa de micut ca al Sosonicii.......
Ella,si eu patesc la fel,nu stiu ce sa-i mai fac,al meu doarme ziua de la 1 la 6 si apoi mai adoarme pe la 2 noaptea,plange de nu stiu ce sa-i mai fac,ma apuca o disperare si niste nervi.....pt ca nu am gasit "inca" nici un remediu,dar mai insist
Eu nu cred ca mai exista un copil ca al meu,el doarme putin si in rest tipa tot timpul,m-am saturat de plimbat cu masina(plange si-n masina),de apa de la rubinet,de muzica la maxim,de feon,de dans,de sunetul de la epilator(inventie proprie).....nu stiu ce sa mai fac sa nu-mi mai planga,mai nou nici nu poate manca pt ca se ineaca,ca da sa planga!Daca poti sa ma ajuti cu sfaturi,sunt bine-venite
Astazi a venit fotografa care ne face foto la botez sa-i faca poza pt invitatii,i-am spus ca nu are sanse decat dormind sau plangand,nu m-a crezut,dupa o ora de chin,s-a convins.
Eu cred ca sunt nervi la el,nu colici,ca nu poti avea colici toata ziua si toata noaptea.

poze cu Patrick si noi

Mary,mami de Patrick Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

paula dideip LA MULTI ANI fericiti alaturi de bebelusul tau.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

quote:
Originally posted by duda35

Carrie,
Ai vazut ca sunt copilasi la care le dau dintisorii foarte devreme...la primul al meu i-au iesit primii 2 dintisori dupa 3 luni...si a salivat destul...
Doamne ajuta sa se faca Sosonica bine!
O zi buna!

mamica de baietel si fetita

La al meu baiat i-a iesit primul dinte la 2 luni si 3 sapt. Asa ca se poate si mai devreme.

P.S. Nu mai are nimeni vesti de la Kay?

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Buna seara!
Am intrat intamplator sa vad ce mai face kay si micuta ei .

Apoi am vazut mamici cu bebici si probeleme la alaptat. Daca e cineva interesat, as vrea sa va spun experienta mea de mamica de 2 copii, primul alaptat pana la 8,5 luni, al doilea este inca alaptat la 6 luni chiar azi.

Daca vreti sa alaptati cat mai mult,nu pompati/mulgeti laptele ca sa vedeti cat mananca bb, daca ia in greutate e suficient. Am vazut mamici care au investit o gramada in pompe si laptele s-a dus in 2-3 luni Odihniti-va cat de des puteti, se poate! Lasati totul balta pentru puiul vostru, pentru a putea fi in dispozitie buna si el sa va simta fericite ca ii aveti prin preajma. Starea pozitiva se transmite si conteaza enorm.
Consumati zilnic intre 3-5 litri de lichid: apa plata, lapte dulce (atentie la reactia lui bb, uneori poate da colici), iaurturi, lapte batut, bere N/A, compoturi, ceaiuri pt stimularea lactatiei. Pare mult dar daca reusiti sa stabilizati cat de cat productia de lapte, restul va rezolva natura. La bb2 beau apa doar uitandu-ma sa vad cat ramane in sticla, nu mai conteaza ce gust are, ci cat am baut! Daca simtiti o scadere a lactatiei puteti suplimenta cu Metoclopramid 1tb x 3 ori/zi, 3 zile. alimentatie bogata, consistenta, neaparat cu supe si ciorbe.

Plansul la san/bibe se poate datora si durerilor pe care bb le simte pe "traseu" la trecerea lapticului. Sunt unii care varsa destul de mult dupa supt, sunt aceia care nu ragaie bine...acestea sunt doar cateva exemple de situatii cand bb plange mult (diagnosticul poate fi reflux gastro-esofagian rar recunoscut de medici) si mamele clacheaza si introduc formula. Uneori e bine, bb papa si san in continuare, insa uneori bb accepta bibele in detrimentul sanului. La mine bb2 a facut asa la 3 luni si 1 sapt) si 3 zile a urlat in nestire cerand bibe , doar ca eu am fost mai incapatanata si l-am ataranat de sani la fiecare planset. In final a cedat el si acum se bucura din plin de laptele la san.

sper ca nu v-am plictisit si sa va fie de folos informatiile. Unele din voi nu au activat serviciul de mesagerie privata (PM) de la profilul personal - daca o faceti puteti fi contactate direct sau puteti contacta direct pe cineva, e avantajos.

Noapte buna!

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=75663790" target="_blank">colectia de stelute 2 sau www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=311b8bfd46865c52b577a6" target="_blank"> sau "large collection"

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete cu noi

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

sa nu uit: la femina intim gasiti un subiect alaptatul -help line, acolo puteti adresa sfaturi si veti primi raspunsuri in cunostinta de cauza de la mame trecute prin experiente similare (cred ca sunt si cadre medicale)

Kay - nu dispera, e doar o stare grava, am citit postarea ta de la pag 3, nu stiu restul povestii, insa vreau sa-ti spun ca nepotelul meu a fost intr-o situatie similara la nastere. Acum are 10 luni, respira singur, ia binisor in greutate, insa probleme mai sunt, caci este inca in spital la Budimex. E foarte greu sa fii in asa o situatie, insa chiar si asa e loc de mai bine. Are Dumnezeu grija de noi toti!
Sa va rugati mereu pentru ele, fetelor!

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=75663790" target="_blank">colectia de stelute 2 sau www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=311b8bfd46865c52b577a6" target="_blank"> sau "large collection"

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete cu noi

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Nu imi vine a crede ce se intampla cu micuta Sonia!
Sper ca Dumnezeu sa faca o minune!
Kay pt Sonia!

Al meu David are bazdaci de cateva zile.Nu mai vrea san in special seara.Ma chinui sa-i bag tzitzi in gura si nimik.Aseara a adormit nemancat caci n-a vrut tzitzi deloc.L-am pacalit un pic dupa ce a adormit!Uneori ii bag suza si apoi ii bag tzatza.Ce o avea?S-o fi obisnuit cu bibele?Ca ceai sau laptic din bibe papa.Insa nu vreau sa renunt la tzatza.Ma scoate din minti!SAi evident ca noaptea se trezeste de 2-3 ori ca-i este foame si atunci papa la san!Ce sa mai inteleg?Nu vreau sa renunte la san!

Alyna cu pitik de Davidik (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Sonia

Anca de Manu
din burtica
asa cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Kay - ma rog pt voi, sa va dea Dumnezeu putere!

Alyna 24 - eu nu-i mai dau sa pape seara dupa baita pt ca urla si mai tare. Scria Ella la inceputul saptamanii ca nici al ei nu mai papa tzitzi dupa baie, poate e obosit. Ii dau dreptate, al meu doarme foarte putin peste zi (1-2 ore). Acum e treaz de la 6.30 cand a tras o repriza de urlat, ce-i drept scurta (l-a plimbat tati prin casa si l-a potolit repede, ca eu epuizasem metodele, cateodata ii place sa schimbe persoana care sa-l impace, am mai observat asta la el). Asa ca il culc nemancat, dar el are grija sa pape la max. 2 ore in timpul zilei si ia in greutate. Saptamana trecuta stagnase, cand a urlat rau seara si eu tot ma sraduiam sa-i bag tzitzi in gura. Acum are 5,450 kg si 60 cm la aproape 7 sapt, eu zic ca e ok. Nu arata a copil gras, dar incepe sa aiba un corpusor vanjos, mai ales ca toata ziua isi ridica capul si picioarele in acelasi timp cand sta pe burta sau da din maini si picioare cand sta pe spate. S-ar putea sa aibe reflux esofagian si sa-l arda pe gat, pe esofag si atunci degeaba urla si de foame si de durere, ca nu poate sa manance. Acum 2 seri a urlat 2 ore, cu o mica pauza la baie, care e cel mai fericit moment al zilei pt el. Aseara a adormit greu, la 1 ora dupa baie, dar n-a plans deloc si nici Calma Baby nu i-am dat pt ca am uitat (ii dau inainte de baie, sa aiba timp sa-si faca efectul cat de cat).
In primele zile cand nu putea sa manance seara si urla cu tzitzi in gura, ceea ce vad ca face si in timpul zilei acum, si eu m-am gandit ca poate nu-i bun laptele, ce-am mancat, ce-am facut, poate nu mai e lapte suficient, am fost destul de necajita dar mi-am dat seama ca nu laptele problema ci ceea ce face el in burta copilului (uneori se aude cum ii "fierbe" burtik, si cand se duce laptele in burta are un sunet specific, ca si cum ai turna un lichid peste o spuma).

Am scris destul, ma retrag, eu citesc tot timpul, mai ales de cand cu tragedia pe care o traiste Kay. Nici nu am mai putut scrie de cateva zile pt ca plang gandindu-ma la ele si nu pot, eu mai am sperante de bine.

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Paula dideip La Multi Ani!
Ella si eu patesc la fel cu David! Plange ca ma pierd!
Cand am venit de la spital el nu prea vroia sa suga la san! Astepta laptele praf care i se dadea la lingurita in spital! M-am ambitionat si l-a lasat sa planga si a mancat la san. Acum mamanca foarte bine si a luat in greutate! Nu renuntati la san chiar daca bebe face nazuri!
Ylilimic iti impartasesc parerea!

Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
David

Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput