*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (3)
Raspunsuri - Pagina 12
Paflo spune:
Duda, noi am avut probleme de la inceput, in sensul ca am avut din start f putin lapte si am avut nevoie de completare, dar pana acum (de doua luni practic) manca intai san si apoi bibi...stateam si cate o ora la san, pana isi pierdea rabdare si se apuca de plans, abia atunci faceam bibi.
Florina R.
alynta27 spune:
Andrada frumoase pozele de la botez! Antonio seamana foarte bine cu tine!
Azi David a plans cat nu a facut-o de cand s-a nascut! De la 5 dimineata pana la 12, cu pauze! Se face covrig de durere si se inroseste! Ma lasa fara vlaga!
Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
David
Poze burtica
Pozele mele
ella_74 spune:
paflo,
si la mine a refuzat azi laptele meu; m-am muls azi la pranz 160 ml ca sa pot iesi cu sotul in oras, cand m-am intors imi spune soacra ca bebe n-a vrut sa pape lapticul meu si a trebuit sa-i dea formula.
mi-e tare ciuda cand arunc lapte de la mine si nu e prima oara
nici un semn de la Kay...
, mamica de David (24.04.2007)
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David
poohy spune:
Paflo, poate ai mancat ceva nou ce nu ii place lui bebe si cand o sa treaca gustul o sa accepte din nou laptele - am inteles ca se poate intampla Ella, poate si la tine la fel.
Anca de Manu
din burtica
asa cresc eu
Paflo spune:
poohy si eu m-am gandit la asta, dar povestea tine de trei zile...asa ca ma indoiesc ca e asta explicatia. oricum, eu insist...
Florina R.
ella_74 spune:
nici io nu cred ca e de la ce am mancat, pur si simplu are toane...urmatoarea masa a fost de la san si a supt 15 minute fara oprire.
Pe mine nu mesele lui ma ingrijoreaza ci faptul ca e agitat in continuare, m-am chinuit sa-l adorm in seara asta 2 ore, am simtit ca-mi pierd rabdarea la un moment dat, l-am pus in in patut, l-am leganat pe pernuta, l-am plimbat in pas alergator cum ii place lui, nu stiam ce sa mai fac ca sa-l adorm...daca sta prea mult timp treaz incepe sa urle de nu-l mai opresc; cand in sfarsit l-am adormit, ma simteam asa de mizerabil , mi-a venit sa plang...mi-e ciuda ca nu trece timpul asta mai repede, fiindca io nu reusesc sa ma bucur de copilul asta...
, mamica de David (24.04.2007)
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David
carrie spune:
mesaj postat de ama_kaly
"Mesaj primit de la Kay ieri la 17:50 :
Roaga-te sa Se indure si sa o ia la El, sufera enorm.Nu exista sanse pt ea.E o prelungire a agoniei ce traieste ea acum.Singura nu mai respira, aparatul o tine in viata.
Doamne fa o minune pentru micuta Sonia si pentru parintii ei!
Eu am cunoscut-o pe Oana, mama Soniei.Era insarcinata si radia de fericire.Isi astepta copilul cu mult drag si spera sa fie fetita.M-am regasit in ea caci si eu am nascut tot la 20 ani si de-a lungul sarcinii am ajutat-o cu sfaturi.Oana este o persoana plina de viata care raspandeste numai optimism in jurul ei, pe mine m-a impresionat.Cand am citit de necazul lor am simti ca pica cerul pe mine..nu-mi venea sa cred..era nedrept si cumplit.Am sperat mereu si am avut incredere in Dumnezeu ca va avea grija ca totul sa fie bine pana la urma, insa ultimele ei postari si mesajul pe care mi l-a dat ieri mi-au intors lumea pe dos..CE SE INTAMPLA? Unde e Dumnezeu si de ce lasa un suflet atat de mic si nevinovat sa se chinuie atat? Cu ce au gresit acesti parinti de sunt supusi acestei suferinte imense? Nu exista durere mai mare pe lumea asta decat sa iti moara copilul..
Oana, eu inca sper ca Dumnezeu sa ne dea o dovada ca exista si sa faca o minune.Ma rog pentru Sonia si ma rog pentru voi, sa aveti putere sa treceti prin aceste clipe teribile!
Eu de Seby (27 aprilie 2006)
Poze mami, tati si Seby
Erik Sebastian"
sunt asa de trista , nu mai pot scrie nimik
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
Pepsi spune:
of Doamne kay, imi pare atit de rau.....
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
mica0307 spune:
Sonia si Kay
Doamne fa o minune pentru micuta Sonia.
Nu mai am cuvinte. Eu chiar mai sper...
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)
Poze