*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Kid, cel mai bine e sa faci vaccinul de 2 luni cat mai aproape de aceasta varsta. In ceea ce priveste vaccinul gratuit, NU vreau sa te sperii, dar daca ai posibilitatea mai bine il faci pe cel cu bani. Si asta din cauza celui pt. POLIO. In cazul vaccinului gratuit este vorba de virus viu atenuat. Si deci de-aici o serie de reactii adverse. Doamne fereste de asa ceva, dar eu ma temeam de acest vaccin ca de nu stiu ce (vezi SECHELE POST POLIO cu paralizii, etc)Plus de-asta, cel gratuit, pt. POLIO se adm. oral, ceea ce presupune o anumita conduita in ceea ce priveste mancatul copilului inainte sau dupa vaccin.
Cel cu bani (in jur de 250 RON) mai contine si un vaccin in plus pt. HAEMOPHILUS INFLUENZAE. Poate fi cumparat de la GLAXO (INFANRIX HEXA... pe acesta l-am facut si noi) sau de la PASTEUR. Diferenta intre ele este ca cel de la PASTEUR necesita 2 injecatri pe cand cel de la GLAXO presupune una singura!
Mai vb. o data cu dr. si vezi ce zice si el! Bafta multa!!!

EDIT:
Ralucami, acum mi-am adus aminte ca voiam sa-ti raspund si tie . In legatura cu datul aerului afara. Eu mereu il pun si il bat pe spate, dar uneori da bula de aer afara altadata nu. Uneori il tin si cate 30 de min. si incerc pana reusesc sau nu, altadata dupa max 5 min. il pun pe burtik in patut si il mai bat acolo pe spate. Asta in cazul in care a adormit. Altfel il pun in leagan sa-l mai "agite" un pic, dupa care iar il iau la o serie de "batut". In general daca adoarme la san... tot il bat pe spate, ca NU se trezeste daca e sa doarma dus. DAca in schimb are un somn provocat de supt si nu de oboseala se va trezi oricum daca il pun in patut... De fapt... MINT. Se va trezi cand simte ca intru in dormitor... Si face niste ochi mari...
Poze BOTEZ Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio

Andrada FERICITA de Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tincutza spune:

Fetelor, nu stiu cat ghinion o fi la mijloc, dar noi am patit-o rau de tot cu vaccinul de 2 luni. Ne-a facut asistenta pediatrei, cred ca e destul de priceputa, dar a dat un rateu fantastic. Unde i-a facut puiului vaccinul s-a umflat, abia la 3 zile dupa intepatura, s-a facut ditamai galma, probabil punga cu puroi, s-a inroshit locul de o palma, de am crezut ca ajung la cutit cu bebe. Noroc cu o doctora in varsta de la noi, ne-a dat tot felul de unguente si antibiotic si slava Cerului, am scapat de chirurg.
Asa, motivatia asistentei a fost ca bebe e prea gras (!!) si are piciorusul gros sus, la pulpitza, unde i-a bagat acul, iar acul a fost prea mic. Imi venea sa o strang de gat, cat ma costa sa ii iau un ac cat de lung voia? Abia dupa aia am aflat ca exista vaccin in farmacii, mult mai bun. La 4 luni o sa ma documentez mai bine si oricum nu il las pe pui pe mana ei a doua oara. Ideea e ca fata are mult mai grasana la varsta de 2 luni si nu am avut nicio problema de "grasime" cand i-am facut vaccinul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

dicirstea bine ai venit.

sonia si kay. Doamne, fa o minune!

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

ralucami si la mine iese aerul numai pe burtica
initial il tineam in sus si il bateam pe spate si scotea aerul imediat
de cand am inceput sa-l pun pe burtica s-a smecherit si nu mai face decat pe burtica

Mihaela si pui mic Octavian Andrei
POZE
www.onetruemedia.com/shared?p=2c46885e2ba34b699c9eef&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">40 de saptamani pt o minune
Tavi mic si cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

Kay, fii tare!Treci printr-o incercare grea si imi e greu sa-mi imaginez ce e in sufletul tau, dar incearca sa nu-ti pierzi speranta! Ne rugam ptr voi!

Florina R.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

azi vad si eu viata mai roz, Carina a dormit super bine azi noapte, a avut si o feliutza de 5 ore...suuper!

pina la urma sper din suflet ca nu avem nici reflux si ca ramane sa ne distram cu aceasta salivatie abundenta, care sper sa nu fie nici un simptom patologic.si ca agitatia era de la colici, trebuie doar urmarita.
dar avea un plans ieri...cred cu numa mamicile cu Davidutzi pot sa-mi confirme daca erau colici

ideea e ca probabil sunt si eu paranoic de panicoasa, desi am promis ca la al doilea n-o sa mai fiu asa

Elteka, Raluca a trecut taifunul?m-am cam ingrozit cand am citit de el!

Kid si noi vom face vaccinul la 2 luni si 2 saptamani ca ne-a fost medicul in concediu!

continui sa ma rog pentru kay si Sonia!!

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duda35 spune:

Carrie,
Ai vazut ca sunt copilasi la care le dau dintisorii foarte devreme...la primul al meu i-au iesit primii 2 dintisori dupa 3 luni...si a salivat destul...
Doamne ajuta sa se faca Sosonica bine!
O zi buna!

mamica de baietel si fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

fetelor, nu stiu ce sa ma mai fac. ma plangeam zilele trecute ca imi scade laptele...ei, pe langa asta, Sofia nu mai vrea sa stea la san. plange de fiecare data cand ne asezam la papat (uneori trage de cateva ori si urla, alteori nici nu vrea sa traga din san).m-am muls si nici laptele muls nu vrea sa-l bea!a trebuit sa il amestec cu formula ca s-o fraieresc.de cateva zile am reusit sa stam la san doar de 1-2 ori pe zi (de obicei noaptea cand e mai adormita).dupa ce ca e putin lapte, nici pe asta nu vrea sa-l bea!

Florina R.

Mergi la inceput

Eu am in continuare probleme cu kk - verzui si foarte des.
Pediatra a spus ca e cald, dar eu i-am facut o proba de copro - sa vedem saptamina viitoare.
Pina atunci incercam cu calciu carbonic si cu ceai de colici baut de mine...dar se chinuie rau mititica dupa fiecare masa...
Ati mai patit vreuna asa?

Mergi la inceput

Paflo, mie pediatra imi spunea ca daca ii adaug completare e posibil sa refuze ulterior sanul...eu ma chinui deocamdata fara, dar nu stiu cit mai rezist ca am senzatia ca nu se satura si nu a mai luat prea bine in greutate daca face kk f. des...
Dar dupa ce refuza sanul ii dai completare? Mananca lapte praf?

Mergi la inceput