Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (15)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Eu nu-i mai pun masura de cereale in laptele de seara. Pt ca daca in mod normal imi da trezirea pt prima masa in jurul orei 5-6, cu cereale se trezea la 2-3. Asa ca n-am facut nici o afacere.Masura de cereale ramane doar in pulpa de fructe,ca sa iasa un piureut.

poze cu Teodora

Carmen si Teodora Ioana ,8 martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Karla uita-te si in gurita sa nu fie vreun dinte ...Eu sugerez supozitor eferalgan.Cand nu se stie cauza febrei nu e rec sa faci frectie pntru ca se racesc extremitatile si se ridica temperatura la cap (de la o neuroloaga de la budimex stiu asta.)Sanatate maxima
Carmen pupam pe Teo

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

uite asa mai invat si eu cate ceva....sar'mana, martutza. eu acu sunt burete, acumulez tot ce pot [:))]

Elena si Antonia (3 mai 2007)

Varsta Antoniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annmary77 spune:

fetelor intru unpic pana ies cu bb afara.
Astazi am facut vaccinul de 4 luni desi bb are 3 luni si 11 zile.Am comentat eu un pic dar pt ca dr m-a asigurat ca e in regula...Acu raportul: denis are 7.400 si 64 de cm.Mi s-a zis sa incep diversificarea initial cu suc de morcov, apoi saptamina viitoare si suc de mere.peste 2 saptamani sa incep sa dau la bb zeama de la supa de legume strecurata.in care sa adaug un picut de orez. dar nu ff mult pt ca bb e grasan si nu trebe umflat cu orez. tb sa fie mai suplu sa se miste si el mai natural.A ,si inca ceva bb papa din 2 in 2 ore.Mi-a zis sa-i dau la 4 ore sa suga iar in restul timpului ceai, apa plata la greu

Ann mami de Alex Gabriel (29.12.2002) si Denis Mihai (31.03.2007)

POZE CU COPII POZNASI

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=76047043" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

quote:
Originally posted by carmenefr

Eu nu-i mai pun masura de cereale in laptele de seara. Pt ca daca in mod normal imi da trezirea pt prima masa in jurul orei 5-6, cu cereale se trezea la 2-3. Asa ca n-am facut nici o afacere.Masura de cereale ramane doar in pulpa de fructe,ca sa iasa un piureut.

poze cu Teodora

nici la noi nu e nici o diferenta intre cu cereale sau fara...parca mai bine doarme fara cereale.....

Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007

Luna 5

Luna 4
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Criss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

fetele, ce va invidiez pe cele cu copii mancaciosi care nu se stramba la nimic si mananca si la doua ore, auzi acolo; mi-e si groaza cand voi incepe cu legumele si alte mancaruri...

sanatate multa la copii bolnaviori

Kmi & Timeea - 4 martie 2007
ALBUMUL MEU
TIMEEA
BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana69 spune:

Cum a-ti facut mucilagiu de orez? Le-ati dat inainte de 4 luni? Nu e nici o problema?

Mergi la inceput

Diana Parca tu ziceai de bebelusi ca plutesc...De ceva vreme ne bagam si noi in cada, la "plutit"
Acum am terminat balaceala, si a luat-o somnul...Sa vedem la cat se trezeste, ca o lua somnul in mod normal pe la 22.30-23.30...

Sunt singura bantuitoare p-aci???

poze cu Teodora

povestea nasterii Teodorei aici

Mergi la inceput

Si o intrebare...
Cum pot face ca la semnatura sa-mi apara permanent linkurile pe care le vreau eu, modificate la nume...??
Ca aici cand scriu in pag. am putut modifica(trimit mesaj apoi editez si corectez)...Sunt cam atehnica...
Ma duc sa vad poate descopar singura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Nu esti singura... mai bantui si eu... la propriu... ca mi-e somn de nu ma vad!
Diana vecina mea a dat baietelului ei mucilagiul de orez si nu are inca 4 luni (e mai mic decat Luca cu o zi)! Nu-i dai mult daca hotarasti sa-i dai. Cum se obtine? Fiebi orezul pana cand apa in care fierbe se ingroasa. Zeama asta ingrosata se da copilului, fara sare sau zahar.

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
Poze, Varsta lui Luca

Rebiana poate insemna asta dar si asta sau chiar www.bicoshops.de/ShopsAngebote.asp?frmPageNo=16&frmListSize=10&f_IDTyp=5&f_Typ=Trekking-/Tourenbike&frmIDLink=&frmMarke=&frmIDKGS=&frmKGSName=" target="_blank">asta

Mergi la inceput