Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (15)
Raspunsuri - Pagina 6
ane2200 spune:
Absoluta, bine ai revenit. Multumesc pentru sustinerea voastra. Am inteles bine, tu stai prin zona Obor?
Pe unde te plimbi cu bebe? Ca poate ne vedem - cat mai sunt in Bucuresti.
Am pus poze cu ingerasul meu.
Ane & Raul - 17 martie 2007
roxanici spune:
Absoluta is back!!! 

Alionushca sa iti traiasca roscatica
nu retineam ca e asa roscata...de fapt nici nu stiu daca am mai vazut-o pana acum
Ana, am vizionat si pozele tale; Raul e al tau
si in poze tati chiar pare ca tine la Raul...nu's ce sa mai cred
Sper sa fie totul bine pana la urma ptr voi doi.
roxana &
Rares Teodor (23 martie 2007)
martutza spune:
Alionushca sa-ti traiasca mandretea.Dulce foc cu freza aia iar parul ca focul ma dat gata.Cu cine seamana roscovana ? Daca va avea si ochii tai o sa moara baietii dupa ea.
.Tare semeata a stat ea pe mana preotului.E vioaie? Te solicita?
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
karla32 spune:
Va pup fetelor!Dar scrieti, nu va incurcati!
Bineinteles ca am ramas in urma cu cititul!Dar o sa recuperez eu! Umblu de nauca prin oras. am reusit sa-mi iau ceva de imbracat. vad ca m-am mai subtiat!
Laina, o sa pun poze!
Sunt amarata! Acum am ajuns acasa si Luca are temperatura. 38,4!!! Nu stiu de ce! Nu e infundat in nas, nu tuseste, nu il dor urechile!Cred ca de la aerul conditionat. Am vb cu doctorul si mi-a zis sa ii dau 2,5 ml sirop Nurofen si sa il mai sun maine dimineata. Mai e si in concediu in Grecia! Dar oricum a fost dragutz ca mi-a raspuns! Tocmai acum mi-a racit baiatul, inainte sa il botez! Si eu sunt daramata. mi-e ciuda si mila de el. stiu ca sunt kkcioasa, dar nu a mai avut temperatura pana acum peste 37 cu 9. Nu prea mananca si e mai blegutz dar sper sa nu aiba nimic grav. Daca ati avut astfel de probleme si aveti sa-mi dati vreun sfat...il accept cu placere.
Va pup inca o data!
Raluca si Luca(8 aprilie 2007)
Luca, dragostea mea
Poze Luca
http://photos.yahoo.com/ralucamoise2003
Laina spune:
Alionushca...cat de frumosi sunteti! Toti! sa traiti si sa va bucurati de cea mica, e o comoara de copil. E cuminte? iti face nopti albe? ![]()
Elena si Antonia (3 mai 2007)
Varsta Antoniei
Laina spune:
Raluca, poti sa-i dai si 2 ml Panadol, sau jumatate de supozitor cu algocalmin (novocalmin se cheama) sau cu paracetamol. Eu asa am rezolvat-o pe Antonia cand facuse febra.
Poti sa-i faci frectie cu otet aromat, eu am luat unul cu aroma de menta, se mai practica si baie calduta si tinut infasurat un pic, sa transpire oleaca, dupa care schimbat.
Varsta Antoniei
karla32 spune:
Laina, mi-e sa nu fie prea mult. Vad ca a mai cedat temperatura. Dr. a zis sa-i dau 2,5 ml Nurofen sau 3 ml Panadol.deci nu amandoua.Sper sa fie bine doar cu asta.

Raluca si Luca(8 aprilie 2007)
Luca, dragostea mea
Poze Luca
http://photos.yahoo.com/ralucamoise2003
carmenefr spune:
Alionuscasa va traisca fata roscatica cu freza (la moda) ![]()
Martaai dreptate, voi ati fost primii care ne-ati facut curte.
Drept pt care il trec pe Victor in capul listei.
Predetendenti la mana (sau suzeta mai degraba
)Teutei
Victor cu suzi
Matei cu yachtul
Davidutu'canadian
Alex cel mic si voinic
Mai sunt locuri pe lista.
La cum sunt toti de frumosi, e greu de hotarat...
http://community.webshots.com/user/carmenefr
Carmen si Teodora Ioana ,8 martie 2007
Laina spune:
da, Raluca, nu amandoua. eu am dat alternative in caz ca nu merge una, sa ai de unde alege. daca nu cedeaza, poti sa mergi pe frectii, ca aia n-are ce sa strice.
pupici lui Luca si de la Antonia (care e in brate la mine acuma si eu scriu cu o mana)
Varsta Antoniei