alt prag...40
Raspunsuri - Pagina 6
mama lia spune:
si eu sint mindra de virsta mea, de aceea am si generat acest subiect.
de cind am implinit frumoasa virsta m-am cadorisit cu tratamente la saloane de infrumusetare, masaje, albit dintii la stomatolog si vreau sa ma duc la dr. Leventer sa imi umple ridurile dintre sprincene cu acid hialuronic!!!
ce sa mai, ma ocup clar mai mult de mine si asta imi place!!!
dulcetica spune:
quote:
Originally posted by viviana
Decat sa-mi fac injectii cu botox mai bine mananc o conserva cu ton...
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
Ajuta tonul la ceva?Mai nou am auzit ca faci botulism de la conserve de ton.
maru spune:
stateam cu cumnata mea la o suc pe terasa din spatele casei...ei( ca noi inca vietuim in apartament) si ne miram de cum fuge timpul, uite copiii au crescut, 40 e dupa colt si sa mor eu daca nu ne-a aparut cate o lacrima la coltul ochiului...
razand stramb zic: uite am citit ca 40 e noul 30 si ca 50 e noul 40. Uite si tu, cate actrite de 40 au recunoastere acum...blablabla
esenta e ca timpul trece, ca trebuie sa te bucuri de fiecare etapa a vietii si ca nu peste mult timp o sa fim bunice

da eu nu vreau sa imbatranesc
Doamne'ajuta!
viviana spune:
Dulcetica, pai botoxul este un medicament produs din toxina botulinica ce produce botulismul.
Adicatelea ele se mai numesc si injectii cu botulism.
De aici si gluma mea...
In mare principiul e acelasi: paralizeaza usor muschii si paralizandu-i intinde pielea.
Daca de exemplu, din greseala, dr. nimereste in muschii pleoapei (cum au fost cazuri) pleoapa va fi cazuta si cam nefunctionala pentru cateva luni de zile. Efectul este reversibil.
Ideea este ca daca nu ai un dr bun te poti trezi cu paralizii reversibile ce-i drept dar neplacute si inestetice.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
dana d spune:
Eu am trecut cu greu de prag, inca am un nod in gat. Problema e ca simt o neconcordanta intre ce scrie in buletin si mintea mea tanara. Lumea imi spune surprinsa ca nu par de 40 si stiu ca nu doar din politete dar asta nu ma incalzeste cu nimic cand eu stiu realitatea din acte. In rest... ma sint bine, in putere, am copil destul de mic si asta iarasi ma face sa ma simt mai tanara, am minte de pushtoaica si mai am un rest de naivitate. Sa zicem ca inca sunt multumita de mine.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
Lemoni spune:
Eu am ramas ceea mai pitica din famile baietii mei de mult se uita la mine de sus ,am ajuns la 40 si nu ii simt ,nici fatza nu imi arata varsta iar sufletul v-a ramine intodeauna tanar sunt convinsa de asta.
Singura mea problema este ca atunci cand am baietii langa mine lumea se mira cum sunt ai tai ? Sau mai innebunit fata dar cati ai ca esti asa de tanara ? la scoala la cel mare sunt intreabata dar tu cine esti?
Am numai doi si primul l-am nascut la 22 de ani al doilea la 26 deci pe vremea aceea cu 18 ani in urma eram ok nu eram chiar prima tanara care a nascut la 22 de ani. Pot spune ca eram chiar "trecuta" in maternitate , colegele de camera erau intre 18-20.
Problema mea insa este ca desi ma simt flatata la spusele lor nu pot sa o iau ca un compliment , ci ma simt prost si incep sa gasesc scuze sa nu cumva sa creada ca i-am facut pe la 14-16 ani . Voi cum ati proceda in locul meu, m-am saturat sa dau explicati mereu .
mama lia spune:
lemoni iubita, nu trebuie sa te necajesti din atita....trebuie sa le raspunzi ceva la modul "mi s-a mai spus ca arat foarte bine" si sa nu incerci sa dai explicatii la nimeni...si daca te mai intreaba cineva cine esti sa spui "sora mai mare".
Siminaf spune:
Mai am si eu opt (8) luni pina la schimbarea prefixului....
La 30 de ani m-am simtit super! Mai bine ca la 20. Sa vedem cum m-oi simti la 40...
columbiana spune:
eu mai am doua saptamini, si ma agit sa gasesc un mod de a-i sarbatori care sa-mi mai inece amarul
; visam la un weekend romantic cu sauna, masaj, etc, dar n-am ce face cu al mic, trebuie sa-l iau cu noi; si s-a dus romantismul ![]()
http://www.floriinro.ro/

te pup mama lia trebuie neaprat sa pun in practica sfatul tau.