alt prag...40

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Maine e ziua lui fimiu face 18 ani , tocmai ce scriam aici la un mesaj si una din fete ma intreaba cand l-ai facut fata la gradinitza!!!!
nu nu m-am suparat ca sunt invatata , dar tocmai ce va spuneam de problema mea !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

quote:
Originally posted by Lemoni

Maine e ziua lui fimiu face 18 ani , tocmai ce scriam aici la un mesaj si una din fete ma intreaba cand l-ai facut fata la gradinitza!!!!
nu nu m-am suparat ca sunt invatata , dar tocmai ce va spuneam de problema mea !

"To acquire love...fill your self up with it until you become a magnet."
Charles Haanel

La multi ani!Distractie maxima si sa-ti traiasca!
Pe mine in schimb nu ma suspecteaza nimeni, ca Rares are 3,5ani.

Mergi la inceput

Multumesc dulcetica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta spune:

dragele mele,dar cu premenopauza cum stati? bufeuri aveti?Mie unul din medicii ginecologi mi-a prescris Activele,pe care nu l-am luat deoarece pe prospect scria ca se administreaza la un an dupa intreruperea menstruatiei, dar eu am si una si alta. Am mers si la endocrinolog la Spitalul Elias si mi-a recomandat utrogestan 6 luni, asta nu inseamna ca au disparut bufeurile dimpotriva. Diagnosticul a fost perimenopauza si dureaza intre 2 pana la 10 ani. Un alt medic ginecolog mi-a prescris Klimactoplant(produs homeopat ) 6 comprimate pe zi , care la inceput si-a facut efectul, dar uite ca acum nu mai are nici un efect. Am luat tot felu de tincturi de marar, salvie,cretisoara, muguri de zmeur, tonic feminin, branca ursului, ceaiuri... dar nimic. E groaznic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

quote:
Originally posted by speranta

dragele mele,dar cu premenopauza cum stati? bufeuri aveti?Mie unul din medicii ginecologi mi-a prescris Activele,pe care nu l-am luat deoarece pe prospect scria ca se administreaza la un an dupa intreruperea menstruatiei, dar eu am si una si alta. Am mers si la endocrinolog la Spitalul Elias si mi-a recomandat utrogestan 6 luni, asta nu inseamna ca au disparut bufeurile dimpotriva. Diagnosticul a fost perimenopauza si dureaza intre 2 pana la 10 ani. Un alt medic ginecolog mi-a prescris Klimactoplant(produs homeopat ) 6 comprimate pe zi , care la inceput si-a facut efectul, dar uite ca acum nu mai are nici un efect. Am luat tot felu de tincturi de marar, salvie,cretisoara, muguri de zmeur, tonic feminin, branca ursului, ceaiuri... dar nimic. E groaznic.

Eu n-am nici un fel de simptome in acest sens dar sint cam nervoasa si nemultumita,se pune?

Mergi la inceput

Nici eu nu am , colegele la servici ma termina cu aerul conditionat ca sunt toate la menopauza. Plus soramea cu 2 ani mai mare ca mine ma avertizeaza ca o sa inceapa pe la 42 de ani , acum mai am 2 ani pana atunci asa ca nu imi fac nici o grije inca.

Mergi la inceput