alt prag...40

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iael spune:

Dupa implinirea varstei de 30 ani timpul a trecut atat de repede , parca a zburat ! Nu stiu cand au trecut anii ..incerc sa ma educ sa privesc cu optimism schimbarea prefixului peste doi ani si doua luni .
Trebuie sa recunosc insa ca nu prea reusesc si sunt deseori deprimata .
Am avut chiar o depresie la inceputul anului 2004 , am iesit cu greu .
Acceptam sau nu timpul nu se mai poate intoarce , nu putem schimba nimic in acest sens . Sa ne bucuram ca suntem sanatoase si sa avem ani cat mai multi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

monica, multumesc pentru lamurire! Nu te supara pe mine, stii, cu trecerea timpului devii mai curios, mai carcotas, si mai stiu eu cum!
mama lia, nu ne-ai spus; cum vezi acum vizta, de la inaltimea celor 40 de trepte? Nu de alta, dar se apropie si la mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Eu o sa incerc sa fiu realista...eu nu sint de acord!Eu fix intr-o luna implinesc xx de ani.Nici nu vreau sa aud,de altfel plec 12 zile la Paris si dupa aia mai vad eu.
N-are sens sa spun ca pina mai ieri mi se spunea peste tot, prin piata,pe la magazine, domnisoara si brusc au inceput sa-mi se adreseze cu doamna.... Si ca sa dramatizez :o persoana ,intr-un anumit context ,a spus ca dupa 45 de ani si asta cu generozitate,nici o femeie nu mai prezinta interes din punct de vedere sexual.Vin astea tinere tare din urma,asa ca mai lasati-ma cu vedetele de la Hollywood.....Sint satule de botox ,masaje,etc.Si mie mi-ar trebui niste botox si masaje ca aerul si chiar daca s-ar da gratis in intersectie ,n-am timp sa ma duc fiindca puiul meu are 3,4 ani. Sa nu mai vorbim ....ca sint destul de afectata , chiar daca uneori ,depinde de dispozitie ,mai spun ca sint pe val realitatea e ca nu-mi arde nici de analize,nici de bilanturi,nici de prioritati...ca doar nu-s pe moarte,dar am asa un junghi in inima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Dulcetica,ai fost dulce cu rasp. tau.Totusi daca auzi de niscai botox prin intersectii,fii buna si da-mi de stire ca aici,in Bacau drStan cere mult.Eu am peste 40:ma machiez,ma ingrijesc,fac dragoste si,vreau sa cred,ca nu mi s-a anchilozat neuronul prea mult.Regrete?cateva mici dar cel mai mult ma sperie cu ce viteza trece timpul.Decat sa ni-l petrecem jelind anii care s-au dus,mai bine sa ne bucuram de cei pe care,sa speram,ii avem in fata noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Si-a facut cumatra mea botox(42 de ani) si rezultatul n-a fost chiar cine stie ce surprinzator.E adevarat ca eu am vazut-o dupa 1 luna de la procedura ,dar daca nu mi-ar fi atras atentia n-as fi remarcat.Sau poate era mult mai rau inainte?Caut un atribut al femeii la 40 de ani si nu-mi vine nici unul magulitor.Daca foarte multi barbati la 40 de ani cu un par grizonat si haine de firma,arata foarte bine,rasati ,chiar mai sic ca in tinerete , de-ti vine sa plingi cu vorbe...femeia la 40 de ani... e mama?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Sunt foarte mandra de varsta mea de 40+.

O iubesc si intotdeauna imi spun varsta cand sunt intrebata.

De ce?
Pentru ca sunt capabila sa traiesc viata pe care o iubesc si sa iubesc viata pe care o traiesc.

Nu imi fac probleme ca albesc sau ca apar riduri. Cui nu-i place nu are decat sa nu se uite la mine.

Eu ma plac asa cum sunt pentru ca este firesc sa fiu asa cum sunt.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

quote:
Originally posted by dulcetica

Si-a facut cumatra mea botox(42 de ani) si rezultatul n-a fost chiar cine stie ce surprinzator.E adevarat ca eu am vazut-o dupa 1 luna de la procedura ,dar daca nu mi-ar fi atras atentia n-as fi remarcat.Sau poate era mult mai rau inainte?Caut un atribut al femeii la 40 de ani si nu-mi vine nici unul magulitor.Daca foarte multi barbati la 40 de ani cu un par grizonat si haine de firma,arata foarte bine,rasati ,chiar mai sic ca in tinerete , de-ti vine sa plingi cu vorbe...femeia la 40 de ani... e mama?

dulcetica

Mama ei de viata!Cum sa fie doar mama?Asta ar insemna sa ne consideram doar niste utere umblatoare!O femeie de 40 este penibila cand se poarta ca o pustioaica,dar asta nu inseamna ca trebuie sa renunte la feminitatea ei si sa i se citeasca resemnarea pe fata ca si cum ar fi moarta pe dinauntru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Scuzati ca trag cu ochiul, ma uitam dupa wonderful

Vroiam sa va zic ca prietena mea cea mai buna si-a facut injectie cu botox si arata SUUPEER!
De fapt am doua prietene si la amandoua le-a iesit super bine.
Nu mai au riduri deloc-deloc in jurul ochiului.

Partea proasta (ce am inteles eu) e ca mai mult de 6 luni nu tine si trebuie repetata figura. Dar de iesit lor le-a iesit.

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Decat sa-mi fac injectii cu botox mai bine mananc o conserva cu ton...

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Eu deocamdata nu am chiar de ce sa le fac, dar accept ideea ca as putea sa le folosesc vreodata.
Le-a curatat bine ochii de toata talpa gastei.

Bine, eu mai am antecedente in chestii traumatizante asa ca astea...ar fi par la ceas.

Fug, ca venit wonderful acasa.

Adina + Olivia 04.03.2004

Mergi la inceput