PIERSICUTZE de iulie-august 2006(50)-1 anisor

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

Buna!
Multumim pentru urarile de ieri....am facut si un anisor...
Razvan a ales (in ordinea asta) carte , minge si aur...
Hai ca mingea cu aurul le mai cuplez, dar nu prea merg cu cartea.....in fine...a fost tare frumos, a primit o gramada de cadouri, si inca mai urmeaza, ca mai avem o petrecere si maine..in cinstea lui.
Azi mergem si sa-l tundem, ca ieri, dupa ce i-au luat nasii ditamai motul, nici nu s-a vazut ca ar lipsi ceva..asa ca mergem sa face o treaba serioasa la frizer...
LA MULTI ANI!!!
Vlad Andrei, baietelul lui Assa
Daria Antonia, fetita lui lucians
Lucas, baietelul lui arcenciel
Darius-Theodor, baietelul lui maryion
Andreea Stefania, fetita lui misimica

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
www.dropshots.com/new.php?userid=249206&cdate=20070621&cimg=3" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII
Cum a inceput totul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

Monicutza Doamne ajuta...sa ne dai vesti de bebele frumos si sanatos!

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
www.dropshots.com/new.php?userid=249206&cdate=20070621&cimg=3" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII
Cum a inceput totul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Cristinicooooooo pai io imi iau jucariile si plec... O luna de vacanta???? O intreaga luna??? Vreau si eu... Hai, nu ma strecurati si pe mine printre bagaje??? Mda... In alta ordine de idei: distractie maxima si poze cu duiumul "sa sa clateste" si ochiu' meu.
Genie si eu sunt de parere ca n-ar fi dintii de vina. N-ar strica inca un consult medical. Pupam fetele sa le treaca repede repede!
La multi ani sarbatoritilor de ieri si azi!!! Fie ca piersicarimile dumneavoastra sa traiasca imparateste o mie de ani! Va transmit si o ploaie de pupici, ca tare-mi sunteti dragi!
Miky si eu sunt necajita din cauza pozelor. Incearca sa le transferi.

www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Pentru ca sunt foarte deficitara la capitolul urari, vreau sa urez si eu tuturor piersicutzelor si mamicilor lor grijulii

LA MULTI ANI!

Michella hai ca esti simpatica! Prenumele meu este Consuela si am fost marcata de el in copilaria mea. Pentru ca in vremea anilor '75-'85 era un nume mai putin cunoscut, am avut o gramada de "probleme". Bunica de la Maramures imi zicea Consuiela, cea de la Lugoj imi zicea Costica, la gradi imi ziceau Consu si sa nu mai continui...Asa ca mi-am jurat ca daca am copii le pun nume atat de simple incat sa poata fi pronuntate de toata lumea. Rezultatul e: Luca si daca era fata (si sper ca va fi una intr-o zi) Mara.

Genie pupam si noi fetita si mama necajita sa-i treaca febra. Si nepotelul prietenei mele a facut febra vreo 3 zile fara nici o explicatie, apoi i-au iesit niste bubite foarte mici si diagnosticul a fost roseola. Sper sa nu fie cazul la voi!

Lucians nu inteleg de ce nu-ti place freza Dariei. Ca zau ca e o frumusica si-ti vine s-o mananci, nu alta...

Bysko felicitari pentru cele 2 absolvente!

Mary petrecere faina!

Monicutza ma alatur si eu galeriei! Sa ai nastere usoara!

Si noi suntem inca pe Nan2. Mai am inca vreo 3 cutii. Dupa ce le epuizez trec pe Nan Junior. Duminica viitoare merg la pediatra si o sa o mai intreb si pe ea.

Sunt curioasa cum s-au comportat piersicutzele voastra la vaccinul de 1 an. L-a facut cineva? Ca eu sunt taaaaaare stresata.

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

salutare!
sa incep cu uraraile: LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI! Multe bucuriisi petrecere frumoasa!
Si noi suntem tot pe Nan2.
eu am niste nervi pe mine k inca nu am ajuns cu Timi la dr. merg luni! k inca nu i-a trecut diareea aia sau ce naiba o fi, k v-am zis nu face mai mult de 3-4 scaune pe zi, alte simptome nu au aparut... si ea a facut temepatura 38, am vazut cand s-a trezit la pranz luni, dar i-am dat nurofen 2,5 ml si gata i-a trecut.
aseara am reusit sa ma uit mai bine in gurita si are gingiile umflate rauuu. dar mie nu prea imi e in clar k e umflat pe lateral nu acolo unde apare dintele. asa tre sa fie? k la cei din fata se vedea mai bine...

www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput

Monicutza nastere usoara si bebe sanatos si voios!
Te asteptam cu vesti!
mie mi-au dat lacrimile cand le-am auzit pe fete de galerie, eheee acum un an...

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput

Cristina moama dar ce mai vacanta...Distractie placuta si vreme faina va doresc, frumosilor!

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

LA MULTI ANI!!!!!Vlad Andrei, Daria Antonia, Lucas, Darius-Theodor, Andreea Stefania, sa fiti sanatosi, voiosi, mancaciosi si sa ascultati de parinti.
LA MULTE LUNITZE!!!!!Alessia Maria, Ianis, Elena-Corina,
Alexia Roberta, Alessia Anca, suntem pe ultima suta de m pentru mot.

Monica sa ai nastere usoara si un bebe sanatos, cuminte si mancacios.

Raluca si pui mic Riana(2 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Neata la gagici
Monicutza, nastere usoara iti doresc si un bebe sanatos!!
Miruna, pupici la fata sa nu fi supa pe mine
Genie, la multi ani, sa fiti sanatosi!
Ramoon si Tweety- tati nu prea poa' sa stea cu noi, merge numai in Rhodos si apoi ne onoreaza cu prezenta in wd-uri...cele 2 sapt la Sinaia le petrecem la parintii mei, ca acolo e racoare si avem curte mare si conditii ok, iar la Mamaia mergem cu bona...numa' sa fugim din Buc...revenim cu poze

Imi cer scuze ca nu mai stiu cine intreba de vaccinul de 1an, Luca s-a comportat ok, adica nu a avut nicio reactie, ca si la vaccinurile anterioare. Am avut insa o experienta urata cu vaccinul in sine, care s-a stricat cred ca din cauza caldurii. M-am dus eu frumos cu Luca si cu cutia la pediatra, vaccinul tinut intre 2 cutii mari de inghetata, afara o mie de grade fiind...si cand sa i-l injecteze s-a albit pediatra la fata, ca era branzit tot...de la farmacie mi-au zis ca e posibil sa fi fost lotul cu pb sau sa se fi alterat din cauza caldurii (desi a stat in frigider dar se pare ca e de-ajuns sa il transporti prin caldura ca e gata). Asa ca fetelor mare atentie la ce injecteaza pediatrii, adica sa caste okii la serul ala sa fie ok. E vorba de Infanrix IPV+HIB. Sa vedem la 1an si o luna ce-o mai fi, ii fac Priorix intre Grecia si Sinaia.

Azi tre' sa fac bagajele, ma ia capu' deja, hihihi
Tati rade de moi, ca nu mai pot io sa car teancuri de haine, beauty-case si alte balarii, ca acum avem olitza si lucruri mai serioase

Miruna mi-a dat 2 idei excelente, pe care le voi urma si pentru care ii multumesc again and again :
1. Exista la Metro, Carrefour, Bricostore etc folii d-alea cu buline pe care ador io sa le pocnesc si in care se pot impaketa f bine borcanase si sticle de sirop si ce mai e pt bb, in cazul unei calatorii cu avionul. Miruna, am luat deja si am facut proba = parfum!
2. Piscina, colac si forme/ jucarele pt plaja o sa luam de acolo, nu le mai caram p-astea de aici, ca sunt multe si voluminoase.

Asadar am si eu mici bucurii, daca imi place viata de noapte Luca s-a trezit din ora in ora azi-noapte si o vecina mai batrana de pe scara care m-a vazut sifonata de dimi m-a "consolat" spunandu-mi ca nepoata ei are 5 ani acum si tot se trezeste noaptea cateodata Foarte tareeee, mi-a facut ziua cu vestea asta

Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)

http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Genie, tie vroiam sa-ti dau un pup sa va treaca febra
Sarilla, pentru tine era la multi ani-ul, iubita
Iar sunt varza de somn si nu stiu ce vorbesc, va rog sa ma scuzati !

Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)

http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1

Mergi la inceput