PIERSICUTZE de iulie-august 2006(50)-1 anisor

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns greiere spune:

quote:
Originally posted by Bysko

Am intrat ca sa ma mandres iar cu frumusetea mea:www.dropshots.com/day.php?userid=241289&cdate=20070712" target="_blank">poze absolvire!
sa nu va suparati pe noi ca va innebunesc! Va pup!

Busra(22.08) este sufletzelul nostru!Busra Absolventa
poze cu burtica si fara
www.dropshots.com/day.php?userid=241289&cdate=20070522" target="_blank">poze de la 9 luni

Felicitari pentru tine dar si pentru printesa absolventa!

Alexandra si mami Elena

Mergi la inceput

La multi ani tuturor piticilor care au implinit un anisor pana acum si sarbatoritilor de azi!

LA MULTI ANI!

DARIUS TEODOR
DARIA ANTONIAVlad Andrei
Lucas
AndreeaStefania

colectiadepalarii

www.dropshots.com/day.php?userid=286036&cdate=20070713&ctime=140933" target="_blank"> Alexandra si mami

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andreea25

despre lapte inka nush cum sa fak ,astept sa mergem la doctora la controlul de 1 an.eu inka ii dau milumil 2 ca am incercat cu 3 si nu a vrut.nu as vrea sa trec pe lapte de vaca dupa 1 an ,as incerca totusi un nestle junior ceva...mai vedem.mai e cineva care da lapte nr 2 la bebe?

andreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)

Si Alexandra tot la numarul doi a ramas. Impresia mea este ca de acuma conteaza ca din mancarica sa isi ia elementele nutritive.

colectiadepalarii

www.dropshots.com/day.php?userid=286036&cdate=20070713&ctime=140933" target="_blank"> Alexandra si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

Fetele am intrat putin sa va mai dau de veste despre mine: de cateva zile am contractii dureroase, nu multe, dar in reprize. Astazi la control mi-a spus ginecologul ca sunt dilatata 3 cm si ca se asteapta ca in urmatoarele 2-3 zile sa nasc (cel tarziu o saptamana), asa ca maine intram in priza sa pregatim totul pentru venirea printesei si sa stau si eu linistita ca Alex are tot ce ii trebuie cat voi fi eu la spital. Noroc ca intr-o saptamana intra si sotul in concediu si va fi mai usor, Alex s-a acomodat foarte bine la gradinita (nu mai plange nici la dus nici cand il luam, parca nu ar vrea sa vina cu noi acasa ). Deja a inceput sa faca pe "nebunul" acolo, il cam capaceste pe un pusti mai mare cu o luna, il tranteste cu fundul de pamant .

Daca mai rezist week-endul asta, va mai dau de veste zilele urmatoare, daca nu cand revin de la spital.

Va pup si aveti grija de voi si de bebici

Monica 37+ cu printesica mica si Alex (18 iunie 2006)
Pozici Alexutu
Ce mari suntem noi

"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

1 anisor

Vlad Andrei, baietelul lui Assa

Daria Antonia, fetita lui lucians

Lucas, baietelul lui arcenciel

Andreea Stefania, fetita lui misimica

11 lunisoare

Alessia Maria, fetita lui ccc77

Ianis, baietelul lui bibi

Elena-Corina, fetita lui mia

Alexia Roberta, fetita lui mamica_gen

Alessia Anca, fetita lui anasia

VARSTA DARIUS-THEODOR

www.flickr.com/photos/8471782@N02/page1/" target="_blank">La mare …

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

Suntem pe fuga.
Azi este marea petrecere.
Darius implineste 1 anisor si ii taiem motul.
Mai am de facut cumparaturi si multe alte pregatiri.
Fug.
Va pup pe toate si pe toti.

VARSTA DARIUS-THEODOR

www.flickr.com/photos/8471782@N02/page1/" target="_blank">La mare …

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi!
Fetelor sunt iar suparata...Antonia a facut febra la 5 azi dimineata...Cred ca avea 39 ca de la 38 atata s-a foit incat nu am mai putut sa-i masor temperatura...Frigea tare dar nu asa tare ca atunci cand am fost la spital cu 40...Offfff I-am dat niste nurofen si cam intr-o ora s-a potolit, nu mai frigea asa tare. Acum dimineata a papat, am mai lasat-o vreo ora si vad ca are 37 cu 5 ceea ce stiu ca e bine pentru temperatura masurata rectal. Dar nu pricep de la ce o fi...Totul e in regula, gatul, nasul, urechile, analizele de sange ok(in afara de o usoara anemie). Doar de la dinti sa fie?
Multumesc fetelor care mi-au raspuns referitor la fier. O sa incep si eu sa-i dau de azi.
Hannen, voi ce mai faceti, sper ca nu ati mai avut probleme de sanatate

pupic

Genie si Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Multumim tuturor de urari!!! Urez si eu tuturor piersicutzel sanatate si noroc si parintilor lor la fel.

Genie 40 nu poate fi de la dinti. Febra de dinti am inteles ca este trecatoare face odata intr-o zi si apoi gata. Sanatate
michella legat de numele copiilor: este foarte greu ca un nume lung precum Alexandru, Teodora sa fie pronuntat in intregime de copii si chiar si de adulti. Pentru a evita fazele de genul celor prin care treci tu noi am ales de bunavoie sa ii zicem Alexei, e mai scurt si evitam alte derivate gen Andu, Sandu etc. Eu iti inteleg punctul de vedere dar sa stii ca va trebui sa lupti din greu cu prescurtarile.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

quote:
Originally posted by monicutza_bb

Fetele am intrat putin sa va mai dau de veste despre mine: de cateva zile am contractii dureroase, nu multe, dar in reprize. Astazi la control mi-a spus ginecologul ca sunt dilatata 3 cm si ca se asteapta ca in urmatoarele 2-3 zile sa nasc (cel tarziu o saptamana), asa ca maine intram in priza sa pregatim totul pentru venirea printesei si sa stau si eu linistita ca Alex are tot ce ii trebuie cat voi fi eu la spital. Noroc ca intr-o saptamana intra si sotul in concediu si va fi mai usor, Alex s-a acomodat foarte bine la gradinita (nu mai plange nici la dus nici cand il luam, parca nu ar vrea sa vina cu noi acasa ). Deja a inceput sa faca pe "nebunul" acolo, il cam capaceste pe un pusti mai mare cu o luna, il tranteste cu fundul de pamant .

Daca mai rezist week-endul asta, va mai dau de veste zilele urmatoare, daca nu cand revin de la spital.

Uite un pic de galerie, iubita:

si pupiceii aferenti:

Tin pumnii sa ai o nastere cat mai usoara!!! Astept cu nerabdare vesti despre printesa mica si multe multe

www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

LA MULTI ANI SARBATORITZILOR! sa cresteti mari ,sa va bucurati patintii.petrecere frumoasa tuturor!
monicutza uite incepem galeria in caz ca... sa ai o nastere usoara
greiere multumesc de raspuns.da stiu ca ar trebui sa sa si ia din mancarika acum tot ,dar ea cu mancare ,ca si cu laptele, sta cam prost..
genie imi pare rau ca iar a facut febra antonia.nici eu nu cred ca e de la dintzi.ceva detecteaza organismul,poate totusi ar trebui sa mai mergi la un control.sanatate!
muuh vrem poze cu alexei
pupici la toata livada andreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)

Mergi la inceput