PIERSICUTZE de iulie-august 2006(50)-1 anisor

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

bulinuta , da, se fac controale, mai ales ca e sezonul distractiilor e acest gen.

michella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutex spune:

Salutare! Sper ca nu m-ati uitat de tot ca nu am reusit sa mai intru deloc pe forum de vreo doua luni. Cu job-ul si pitica am un program full de dimineata pana seara.
Vreau sa felicit toate piersicutzele care au implinit deja un anisor si sa le dau multi . Sa fie sanatoase, voioase si foarte vesele. Nici nu-mi vina sa cred ca a trecut asa repede timpul.
A trecut atat de mult timp ca nici nu stiu ce sa va spun despre Mariuca mea. E o adevarata printesa rasfatata si incapatanata. Vrea doar sa mearga, dar tinuta de o manuta inca nu merge singurica, desi a facut cativa pasi. Am fost cu ea la mare, la vecinii bulgari si a fost super, i-a priit de minune piticai. Se apropie marea aniversare de un an si nu stiu inca ce cadou sa-i iau, asa ca o sa mai citesc mesajele voastre poate ma inspir.
Va pup pe toate si merg sa citesc macar mesajele din acest capitol.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Creste pipota in mine cand va "aud"
Oricum, mi se pare mie sau avem cu toatele niste copii super frumosi? Acum serios, eu nu am vazut pe aici absolut nicio piersicutza mai putin frumoasa decat altele! Asta pentru ca ne mostenesc pe noi, nu fetelor?
La multi ani sarbatoritilor!
Sa fie toti sanatosi, destepti, frumosi, cuminti si sa aiba parte de tot ce e mai bun si mai frumos pe lumea asta!Si sa creasca alaturi de parintii lor!
Va pup pe toate si va urez un week-ed placut!

Busra(22.08) este sufletzelul nostru!Busra Absolventa
poze cu burtica si fara
www.dropshots.com/day.php?userid=241289&cdate=20070522" target="_blank">poze de la 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Multi ani, sanatate si multi pupici piersicutelor care au implinit lunite si ani de cand nu am mai fost eu pe aici! Si mamicilor care au fosr sarbatorile viata lunga, sanatate si sa se bucure de comorile lor!

Fetelor dar harnice mai sunteti, cum faceti sa sctieti si aici sa faceti si treaba acasa, sa mergeti si la plimbarici si sa stati si de copilasi? vindeti-mi si mie secretul va rog mult ca eu nu reusesc

Eu am dat in ale copiilor, azi nopate m-am trezit tremurand, aveam febra, nu ma durea nimic. Nu stiu ce poate sa fie, a cedat cu paracetamol dar habar nu am ce este. Un pic in zona rinichilor ma doare dar naiba stie. Asa ca la mine nu-i copilul cu febra din senin ci am inceput eu.

Fug ca acum se trezeste Robert!

Un weekend minunat!

Monica si Robertel cel istetel

Süd Tirol

O vacanta minunata

Prima mea drumetie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

ancutex, map tare bine imi pare sa mai aud de voi
map eu scriu de la servici ca acasa nici nu mai deschid calculatorul dar sa mai si sciur ceva...ma baga rares in priza direct

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

Intru si io rapid sa le urez sarbatoritilor de azi multa sanatate,cat mai multe bucurii si-o viata cum numai in filme vedem ...cine stie,de ce nu?

1 anisor!
Alexandru baietelul lui Muuh
Erik baietelul lui Cornelia-laura
Alexia fetita lui Larissa79
Razvan baietelul lui SARILLA
Raul Nicholas baietelul lui Nicole25

11 lunute!
Jonathan baietelul lui motzata
Alexandru baietelul lui mami-mami

Martta,Tweety,

Genie,daca clatesti bibe cu apa de la chiuveta,fiarta,io nu stiu ca-i mai buna ca cea rece.Sunt multi microbi in apa calda.Iar daca te referi la cea incalzita de tine,e ok.

pupici

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

11-12 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

intalniri de bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Pup fetele
Am intrat pe ultima suta de metri si am zis sa va scriu acush ca va pup si alea alea, ca maine si poimaine o sa umblam creanga si o sa facem bagaje, iar sapt aviatoare plecam in Rhodos. Cum venim din Rhodos plecam la Sinaia 2 sapt. Asa ca am dat raportul sa stiti de mine, daca intereseaza pe cineva O sa fiu apoi 4 zile in Buc, sa fac refill-ul la bagaje si sa va citesc nitel, apoi plecam la Mamaia 10 zile...am zis ca daca tot vara trecuta am stat numai in Buc si sunt si caldurile astea, sa profitam vara asta pana nu incepe mami munca
Va pupacesc mult si sper sa citesc numa' lucruri bune la intoarcere... si poate pana atunci descoperiti si voi frun sirop minune care sa imi faca si mie Zarzarelul mai linistit la nani Vrabia malai viseaza, ca sa zic asa
Miruna, la multi ani inca o data pentru Alexeiu si imi pare tare rau ca nu am putut sa ajungem sa il si pupam

Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)

http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 25miky spune:

http://photos.yahoo.com/ph//my_photos ,http://pg.photos.yahoo.com/ph/hriscu_mihaela/album?.dir=/d0adre2 , nu stiu ce altceva sa fac sa le vedeti ,cat despre lapte , am fost la doctor la un an , iau dat 3 injectii , imi amintesc doar de hepatita tip A, si mi-au spus ca sa ii dau amestecat lapte praf cu lapte de vaca normal 100% ,aici avem pe procente Whole milk , cu toate grasimile , eu si sotul bem 2% , practic ii iau grasimea si raman acleasi vitamine , sunt asa suparata ca nu se vad pozele.

miky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Nu te mai necaji Miky ca se vad pozele...Michael e un dulce.

Raluca si pui mic Riana(2 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

genie eu ii spal cu axion biberoanele si le clatesc in mai multe ape,in f multe ape.despre fier eu ii dau arianei de la 4 luni,fara pauza si inka ii dau,am ajuns la 11 pic/ 2/zi.dupa 1 an vom repeta analizele sa vedem dc a si asimilat .
cristina_ioana ce vacantza lungaaaa mai, mai! distractie placuta si tie nopti linistite .si vrem poze de peste totttt!
25miky eu nu reusesc sa vad poze.poate trebuiesc transferate?
map multa sanatate.
despre lapte inka nush cum sa fak ,astept sa mergem la doctora la controlul de 1 an.eu inka ii dau milumil 2 ca am incercat cu 3 si nu a vrut.nu as vrea sa trec pe lapte de vaca dupa 1 an ,as incerca totusi un nestle junior ceva...mai vedem.mai e cineva care da lapte nr 2 la bebe?
andreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)

Mergi la inceput