PIERSICUTZE de iulie-august 2006(50)-1 anisor
Raspunsuri - Pagina 10
SARILLA spune:
Hello!
Cristina_Ioana multumim de urari, si trimitem pupi care, daca nu va prind in Bucuresti, poate se bronzeaza cu voi in Rhodos.
Si noi plecam miercuri in Salonic, insa fara Razvan...nu imi vine sa cred ca o sa se intample asta...eu care vroiam ca pana la 40 de ani sa stam bot in bot...(40 de ani ai LUI)![]()
Dar ne-am gandit bine de tot, mai ales eu, ca eu nu vroiam, si mi-am dat seama ca asta e cea mai buna solutie...drumul cu masina l-ar fi obosit tare..plus pe acolo ca vrem sa hoinarim...Uff..am emotii..sper sa fie bine..
Si ca sa nu fie impactul prea brusc, aseara, pt ca am fost la o nunta, l-am lasat sa doarma la ai mei...sa vad cum e...bineinteles ca am aormit pe la 4.30 iar la 8 eram cu okii lipiti de ceas...sa mergem sa il luam..asa ca l-am luat pe la 9.00.El s-a comportat foarte bine, a fost cuminte...cu mine e mai problema...
Azi avem iar o petrecere in cinstea lui Razv..a TREIA...
..si ultima...ca avem multi prieteni si i-am impartit in divizii...ca la fotbal...
...
Va pup si va doresc o duminica linistita...daca asta vreti...![]()
SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic 
www.dropshots.com/new.php?userid=249206&cdate=20070621&cimg=3" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII
Cum a inceput totul
Cristina_Ioana spune:
Sarilla, sunt inca in Buc, impaketez 
Noi am plecat la Roma de capul nostru ca porumbeii, acum il luam si pe Zarzarel, desi stim ca nu va fi usor. Vin si ai mei cu noi, plus o prietena cu mama ei, deci mai multe brate la nevoie ![]()
La noi e exlus drumul cu masina, pentru ca ne saturam noi, de el nu mai zic. Pana la mare sau pana la Sinaia, adica 2 h acolo ne intelegem cu el, mai niste pufuleti, mai o jucarie, o chestie, o atentie, un nanel, dar la mai mult nu are stare si face urat ![]()
Nici eu recunosc ca nu prea sunt fun mers mult cu masina.
Mai plecam iarna in Austria la schi si numar oi pana acolo ca nu am incotro ![]()
Asa ca acum luam avionu'- tzak-pak si suntem acolo ![]()
Moaaaa as sta aici la taclale toata ziua decat sa fac bagaje ![]()
Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)
http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1
Muuh spune:
Sarilla ehehe deci ti-ai luat inima in dinti. Concediu placut tie iti va fi greu, Razvan insa habar nu o sa aibe ca esti plecata.
Cristina_ioana nu sunt suparata sunt zdrobita de oboseala.
Asa deci eu pe Alexei il fac un intelectual petrecaret a ales ieri de pe tava: cartea, rigla si paharul de argint. Asta seara facem operatiunea tunsul la 0 si daca mai am timp o sa pun si poze.
Miruna + Alexei (13.07.2006)
SARILLA spune:
Cristina_Ioana pune mana si impacheteaza...ca altfel va trebui sa iti iei de acolo haine...si stiu ca e greuuuuu....![]()
Muuh da....mi-am luat inima-n dinti...sper sa fie bine...si stiu sigur ca ai dreptate...el nu va suferi deloc....
E ceva cu cartea aleasa de gemenii nostri...
..o sa fie invatati....![]()
SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic 
www.dropshots.com/new.php?userid=249206&cdate=20070621&cimg=3" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII
Cum a inceput totul
leistra spune:
Salutam si noi toate piersicutele!
Am intrat si eu o fuguta sa vad ce mai faceti, din cate vad sunt multe petreceri pe aici, aniversari, moturi
consi, noi am facut vaccinul de un an, ne-am comportata bine, am plans doar putintel si am facut seara putina febra, din cate am inteles urmatorul vaccin e nasol, de aceea il facem dupa vacanta![]()
anasia, sarilla, felicitarile noastre!
monicuta, o sarcina usoara si un bebe sanatos![]()
Sa va spun ce face cucoana mea, si-a dat drumul la mers, alearga uneori si tipa de bucurie, se ridica pe varfuri si se uita pe geam, stie sa zica: mama, tata, tataia, oooo-ma (adica bunica), tan-ta (matusa), auto, edi (ratusca), na-na (o adoarme pe papusa), stie sa dea pup si brate!
nu mai vrea papa cu lingurita, ii pun totul in bucatele mici in farfurie si mananca cu manuta, preferatele ei sunt capsunele, mmmmmm
lucians, foarte frumoasa printesa, felicitari din partea noastra!
POZELE NOASTRE
mamica de balenica Elena
Sephora spune:
Miruna "La multi ani!" lui Alexei,multa sanatate si tot ce-i mai bun sa-i dea Domnul.Gabi la fel si Dariei Multa sanatate si numai bine .Scuze de intarziere,dar abia ieri am avut acces la calculator si am reusit sa citesc cate ceva.Va pup si astept sa ne vedem,noi ne intoarcem pe 29,sper sa va gasim in Bucuresti.
Un pupic si pentru Anasia mama de Alexia
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito
hannen spune:
Sanatate si la multi ani sanatosi si fericiti noilor sarbatoriti dar si mamicilor si taticilor lor.

Nu stiu de ce dar v-am pierdut.N-am avut timp sa mai intru sa citesc asa ca m-am trezit in noul cap la pag. 7 fara sa stiu cum l-ati terminat pe cel vechi si nici ce ati scris in cele 7 pagini.![]()
Eu le am pe cele mari racite iar piersicuta mea tirzie de septembrie abia a facut 10 luni.
Fetelor, cred ca a mea e cea mai mica de aici nu?
Sa nu ma goniti la mamici de sept-oct. ca nu ma cunosc ![]()
Piersicuta mea cred ca-si da drumul la mers,face doi-trei pasi apoi se aseaza jos.Oricum mie mi se pare "tirziu" fata de caprele cele mari care au mers la 9 luni,dar sa vezi de acum scandal.
Acum plinge,cred ca a plesnit-o Israa.
Ma duc sa vad despre ce-i vorba ca plinge cu foc.
Hannen
mamica de trei printzese Amira
Israa
Inas
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
hannen spune:
Doamne,mai fetelor ce trece timpul,parca mai ieri asteptam sa nastem si acum sarbatorim primul anisor.
Citeam putin pe la pag5-6 si ma lovi asa o nostalgie.
Muuh,sa-ti traiasca flacaul.
Nu mi-ai zis de "fratioara",vine au ba?![]()
Genie,pitica mea nu a mai facut febra,a trecut si dusa a fost (pe duminica trecuta) fara nici o alta "aparitie" pe corp sau alt episod de febra.
Acum sunt bucuroasa,i-am dat drumul si-a luat-o la fuga de la pc pina la canapea

Hannen
mamica de trei printzese Amira
Israa
Inas
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
maryion spune:
Multumim mult pentru urarile de LA MULTI ANI! si pentru urarile de petrecere frumoasa.

Am taiat si mot si turta ... si am ales si obiecte.
Sa va povestesc ce obiecte a ales Darius din multitudinea de obiecte pe care le-am pus pe tavita.
Noi am pus: - bani, iconita, carte, pix, chei de la masina, telefon mobil, aparat foto, aur, ... si alte nimicuri din care a ales 3 obiecte (aproape in acelasi timp) si anume: bani, iconita, pix . 
A stins si lumanarea de pe tort, dar nu prin suflare ci cu degetelele si s-a fript.
Ieri am fost la tuns si acum suntem "beculet". 
VARSTA DARIUS-THEODOR
www.flickr.com/photos/8471782@N02/page1/" target="_blank">La mare …
Mary mamica lui
Darius-Theodor (14.07.2006)
maryion spune:

1 anisor
Razvan, baietelul lui andra_mag, 4000 grame, 

11 lunisoare
15 august
Codrin Marius, baietelul lui Sanziana
Toma, baietelul lui ira
Renata Maria, fetita lui vbartan
16 august
Alexandru Paul, baietelul lui emiliapop
Madara Aleksandra, fetita lui cinta
VARSTA DARIUS-THEODOR
www.flickr.com/photos/8471782@N02/page1/" target="_blank">La mare …
Mary mamica lui
Darius-Theodor (14.07.2006)