Mamici de septembrie-octombrie 2007 (45)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Deci iar m-a luat cu rau. De data ast altfel, ca azi noapte.
Mi se pune un nod in gat si in capul pieptului si nu mai pot sa respir , am arsuri pe gat si mereu senzatia ca mi se face rau, ca pic. Iar burtica ma doare, cred ca se misca bub, dar nu mai are loc si nu il mai simt acum decat ca o durere. Imi vine sa si vomit.
Sper sa nu inceapa iar perioade din alea grele ca la inceputul sarcinii, ca ar fi groaznic.
Ce e de facut oare?
Cine mai trece prin asa ceva?

Nana, 30+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Picca,
Ai fost de coma. Mie nu mi-e teama de baita, doar ca o sa o fac singura si am nevoie de o astfel de cadita. O sa incep sa fac baita in camera si apoi mai vad eu in functie de cata apa fac pe langa...

Sim 32+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

GAbriela, te inteleg cu frica de baie. Si eu am avut-o. Noroc cu sotul care a fost un curajos! Din prima zi a Anei acasa( a 3-a zi de viata) a luat-o in primire cu siguranta si asta m-a facut si pe mine mai putin tematoare.
Mami si eu stau in Titan. Si intentionez de la Aviatorilor s-o iau pe jos. Poate ne intalnim si mergem impreuna. Eu una nu ma risc la pizza fara s-o merit (in contul plimbarii). Si mi-ar parea rau sa nu mananc o pizza la restaurantul ala de mi-a tot fost laudat. Asa ca la dus plimbare pe jos de la metrou, iar la intoarcere ma bazez pe barbat sa ma recupereze.
Baita i-am facut-o in primele luni pe masa din bucatarie. Apoi, dupa ce si-a tinut caputul bine, la sfatul unui doctor, am facut eu baie cu ea in cada mare (si acum sustin ca treaba asta i-a prins foarte bine fetei mele). Asa mi-a fost usor si cand am ramas singura.

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Nana of ma' iubita cu greturile astea...imi pare tare rau....as vrea sa pot face ceva pt tine ,dar chiar nu stiu ce sfat sa-ti dau....da' un terapeutic tot iti trimit!

Picca 30+ cu Matteo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

sim bine ca nu dai banii aiurea pe haine cum am facut eu.m-am ingrozit cand am apucat sa le scot din dulap si seltare ca sa le pun la spalat.nu mi-am dat seama cate am cumparat,unde vedeam si imi placeau,cumparam...
nana m-ai ingrozit cu epiziotomia asta.numai cand ma gandesc la taieturi,cusaturi incepe a ma ustura fofonica.poate avem noroc si scapam netaiate si toate alea...
piccaflor saracuta de tine.doar te-am chemat la mine sa mananci o portie de varza,acu nici eu nu mai am dar de stiu ca vii,mai fac o tura
nana te aprovizionezi,nu gluma.multe fete mi-au zis sa nu cumpar mult pampers fiindca bebe creste rapid si nu o sa ii mai fie bun.am luate pana acum numai vreo 3 pachete,vad ca tu bagi mare la cumparaturi.

nu cred ca o sa imi fie frica de baita ptr. bebe fiindca o sa asiste moasa si o sa ma invete tot ce am de facut si cum sa procedez.
si cred ca toata distractia o sa aibe loc in dormitor.nu de alta,dar am ajutoare (soramea) care e o dulce si ma ajuta cu toata treaba.mi-a calcat si hainutele la bebelusha ca inebuneam langa ele.
ce m-am gandit eu,o sa puneti bebele asa in cadita?adica fara sa puneti nimic mai molicel asa?de exemplu:o bucata de finet sau cersaf ceva?
nu aveti si ptr. mine un site ceva unde pot sa vad si eu cum arata o pompita de nas?tot caut dar nu gasesc nimic...

danielle 29+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici

Mergi la inceput

Piccaflor, sarumana mult! si eu!
Deci o sa plec acasa ca nu mai rezist aici pe scaun. Am niste crampe ingrozitoare.

Nana, 30+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

quote:
Originally posted by sim_stoian

Picca,
Ai fost de coma. Mie nu mi-e teama de baita, doar ca o sa o fac singura si am nevoie de o astfel de cadita. O sa incep sa fac baita in camera si apoi mai vad eu in functie de cata apa fac pe langa...

Sim 32+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Beh,se vede treaba ca tu esti mai curajoasa ca mine ...cindva,o sa-l spal si eu singura (speranta moare ultima,nu? ),dar husbandul a zis ca in primele zile o sa fiu asistata de soacra,socru',una bucata nasa copil si una bucata verisor de sot de 4 anisori care vrea neaparat sa-l invete pe bebitu' sa faca baitza...mi-a adus si un ursulet mic din plastic pt baita,cica sa se joace bebe ca-i mai distractiv asa ....nu-i asa ca-i o dulceata de copil?
A zilele trecute m-a intrebat "Auzi Cristina,da' de ce tii tu copilul numai in burtica?....pe afara nu-l scoti niciodata? "...evident am ris cu lacrimi si eu si maica-sa

Picca 30+ cu Matteo

Mergi la inceput

Danielle, intra pe site la Chicco si gasesti la igiena parca.

Sim 32+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Dani, intra pe bebelusultau .ro si la articole pentru baie gasesti aspirator nazal de la Bebesounds. Eu din ala am cumparat ptr Razvan. Ti-am trimis linkul pe mail acum!
Cu epiziotomia poate avem noroc, daca nu... asta e.
Scutece am luat 1 pachet Pampers si 1 pachet Libero, ptr ca vreau sa le testez sa vad care sunt mai bune. Am luat nr 2 ptr 3-6kg, n-am luat nimic ptr newborn.

Deci plec ptr ca nu mai rezist.
Pupici.

Nana, 30+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!

Mergi la inceput

Nana, incearca sa papi niste pepene. Ma mai luasera si pe mine stari de astea, parca nu atat de nasoale, si imi treceau cu pepene rosu rece.
Picca, o sa ai ceva asistenta la baita. In prima luna eu am pus restrictie la vizitatori.

Sim 32+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput