Mamici de septembrie-octombrie 2007 (45)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Myral, in dormitor probabil. Asa spun acum, dar vad eu dupa primele bai.

Sim 32+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Danielle, poate iti dau ceata la restul de cumparaturi cand primesc comanda, dar la haine nu te iau sigur. Nici nu am luat toate hainele care le aveam pe lista, dar o sa astept sa vad ce mai primesc si dupa aia pun bb in scoica si purcedem la cumparaturi daca e nevoie.

Sim 32+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Si eu i-am facut baie in dormitor, pana s-a prins ea cat e de distractiv sa stropesti toata camera. Cam pana pe la 6 luni. Dupa aia ne-am mutat cu cadita in cada mare. Transversal pe cada n-am pus-o niciodata. Cred ca mi-ar fi si incomod la spalat, pe langa faptul ca mi-ar fi frica sa nu cada.

Ana 32+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Myral, m-am gandit ca aici nu prea e cald si deci sezonul de "plaja" se cam duce asa ca sigur mai incolo nu mai gasesc colac. Si ptr 3 euro cat am dat pe el, mai bine sa il am.
Sim si noi tot in dormitor o sa-i facem baita si asta ptr ca vrem sa luam o comoda cu sertare, care are deasupra masa de infasat, dar se ridica, capacul si inauntru are caditza in care spalam bubuć. Si cum comoda va sta in dormitor, e clar ca si pe el il vom spala acolo.
Irina, sigur exista si spray, are o denumire cu O..., dar asta in Ro. Si cum mie mi-a scapat sa-l iau, ma rezum la ce am aici.

Nana, 30+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Fetelor, dar o sa va carati cu apa in dormitor, apoi aruncat apa, e mai greu fara ajutor zic eu, mai ales la cele care vor face cezariana.Myral31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami25_7 spune:

Va rog care stiti daca la Herastrau acolo unde tre sa ne intalnim,exista vre un mijloc de transport in zona,am incercat sa intru pe net dar nu imi arata nimic.Eu vin dinspre Titan si nu vin cu masina si nu cred ca am fost vreodata in zona aia.Multumesc.
amalia 28+

Mergi la inceput

Mami, poti sa iei metroul pana la Aviatorilor, dar de acolo nu stiu ce ai putea lua. Poate iti mai spun fetele.

Sim 32+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Ana, multumesc mult!

Sim, frumoasa cadita! Bravo, vad ca aproape ai finalizat lista!

Andries draga, uite asa, mi se umfla de 2 zile doar piciorul drept. Habar nu am de ce. O fi de rau?

Eu cand va aud cu baita, ma apuca frica. Asta e eca mai mare spaima a mea. Oare o sa me descurc? Cred ca la inceput nu o sa-I fac singura!
Mi-e pofta de ceva dulce. Ori prestez ceva, ori ma duc cu sotul la restaurant ca asa cu pofta nu pot ramane.

O seara frumoasa, doamnelor!

Gabriela 30+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Pe mine o sa ma ajute sotul la baitza, de fapt chiar el o sa il spele pe Razvanel. Tot el a spalat si finutza la botez, asa ca de grija asta am scapat.

Nana, 30+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Hop si eu la raport !

Fusei la medic si-mi dadu sa iau pt anemie Global-Fe,o pastila pe zi,pina la sfirsitul sarcinii...am vazut ca scrie ca mai are si alte minerale si oaresce vitamine...eu i-am zis sa-mi prescrie si ceva laxativ,preventiv,ca stiu ca te constipi de la Fe,insa a zis ca asta n-o sa-mi creeze nicio problema,asa ca nu mi-a prescris nimic altceva...nah!...vedem noi maine dimineata...
Valentina multumesc mult!....uite ca de ceai nu stiam,si am baut unul la vreo 2 ore dupa ce am luat Fe....l-am luat la 11:30,adica am calculat sa fie la circa 2 ore dupa micul dejun care continut si lapte si cu 2 ore inainte de masa de prinz care a continut si brinza (daca am inteles bine,Ca impiedica absorbirea Fe,nu?)...desi nici dr-ul ,nici farmacistul n-au pomenit de asta,eu asa am facut....deci facui bine,or ba?
Nanutza pup eu fata dulce care se gindeste mereu la mine ...eu tampoane pt sani mi-am luat din alea de unica folosinta de la Chicco...nu le-am testat asa ca habar n-am cit sint de bune...ba inca nici n-am desfacut cutia....
Tomasa multam' pt incurajari!...asa zicea si sotul meu "parca te vad prin sapt 40 ca te plingi ca nu mai nasti,dupa ce toata sarcina m-ai zapacit ca nasti prematur"...hihi,saracu',ar trebui sa fie facut Sfint omul asta la cite imi suporta
Amar felicitari pt gogoshica grasunica!
Teodora imi pare rau pt picior...sper sa nu fie nimic grav si sa treaca super repede!
Sim ma bucur ca ai mai scapat de circei...referitor la cadita,si eu cred ca-i mai bine sa fie pusa in baie...initial eu ma gindisem sa-i fac baita in living(deh,sa am muuult spatiu sa ma desfasor,ca toanta cum sint parca vaz cupilu' plin de clabuci si toata apa pe mine )...insa dupa ce-am meditat profund,am decis ca-i mai bine in baie,pe jos.....ca n-avem cada,ci cabina de dush...asta daca nu decidem sa cumparam cadita din aceea de care zicea Nana...da' parca vaz ca ma apuca iar paranoia sa fie copilu' asa la inaltime cu mine prin preajma....nici nu se vede ca sint terorizata de facut baitza,nu?...eu inca mai sper sa mi-l dea pe bebe din maternitate si cu instructiuni de folosire ..
Slippers cu multa placere iubita!...o sa vezi ca-i muuult mai usor

In alta ordine de idei,vrea cineva varza calita fooooarte afumata?...pey tre' sa vreti,ca-i vina voastra c-am ars-o ....eram cu okii pe voi ca dadurati gata capitolul de ieri si iaca uitai varza pe foc ...da' tot am mincat o super portie...care evident mi se intoarce pe git acum din cauza "afumaturii"....a si vreti sa va zic si cit de parfumata mi-e casa?....ar muri de invidie aia de la Air Wick

Picca 30+ cu Matteo

Mergi la inceput