Mamici de septembrie-octombrie 2007 (45)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

multumesc fain fetelor acu pot sa imi dau seama ce sa caut prin magazine.nu stiu cum se zice in engleza la aspiratorul asta nazal...
am luat un pachet de pampers si ptr. newborn,asa sa fie acolo.poate bebelusha mea o sa fie micuta.

danielle 29+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Nana hai ca poate daca te bagi in pat cind ajungi acasa,iti trec crampele astea!...
Danielle da da da,mai fa o tura ca vin ...

Eu pt nasuc am cumparat ser fiziologic....in caz de copil mucios rau (ca ta-su care e alergic),o sa cumpar pompita din aia manuala,gen para de care zicea Andries parca...da' poate seamana cu mine,care nu-s mucioasa,nu ma vaiet nicodata de nimic,nu pling,maninc orice (chiar si varza mea arsa...apropos vaz ca nu v-ati inghesuit sa-mi cereti ),si pe deasupra mai sint si frumoasa,desteapta si evident modesta ...
Da' deja stiu c-o sa fie leit ta-su,ca-l vazui la eco,imi spuse dr-ul ca are capul mare (tot ca ta-su...Devylla vezi ca nu numai japonezii sint capatzinosi...italienii idem),are putza maaaare (evident tot ca ta-su ) si probabil se vor asemana in multe alte chestii...da' e frumos si husbandul din fericire....da' tot ma oftic un pic ca n-o sa semene mai mult cu mine....

Picca 30+ cu Matteo

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sim_stoian

Nana, incearca sa papi niste pepene. Ma mai luasera si pe mine stari de astea, parca nu atat de nasoale, si imi treceau cu pepene rosu rece.
Picca, o sa ai ceva asistenta la baita. In prima luna eu am pus restrictie la vizitatori.

Sim 32+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Initial si eu am zis ca nu vreau vizite in prima luna...dar avind in vedere faptul ca nu am pe nimeni din familia mea aici,mi-e ca daca-i tin la distanta se supara...si cum o sa am nevoie de ei,am scos interdictia....
Da' mai stii cum se intimpla o minune si dupa ce nasc ma transform in Wonder Woman care nu se teme de nimic si ii voi face singura baita la baiat si vizitatorii vor veni mai rar?

Picca 30+ cu Matteo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Picca modesti si tu si sotul, nu?Nana pozitia de pe scaun cred ca accentueaza starile astea, eu cu burtica joooos nu am treaba cu arsurile,respiratia, eu am altele.Eu pt baita vazusem niste suporturi speciale,unul pt cada, se fixa pe ea si unul semana cu o masa de calcat asa, nu mai stiu pe ce site. mie mi se pareau comode si usor de mutat si daca s-ar si plia ar fi ideal.Myral31+

Mergi la inceput

Myral cum ti-ai dat seama?

Picca 30+ cu Matteo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Am terminat de cusut
Maine imi vine comanda de la Bebelusultau si pot sa ma apuc de spalat si calcat. Mai fac eu o vizita la farmacie cand am timp si pot sa il astept linistita pe bb.

Sim 32+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Sim, nu am nimic impotriva sa ne intalnim la 17,15 ma gandesc ca este ora de varf si avem ceva de mers, o sa fie cam aglomerat, asta daca nu sti tu vreo scurtatura... eu nu le am cu scurtaturile...Eu ma conformez la ora stabilita de tine.

Cica am vrut sa dorm.... am niste arsuri, asa ca nema somn, am baut si lapte, am incercat si dulce dar nimic.... cred ca am terminat cu mancarea mea preferata din perioada asta...

Spunea cineva ca i se umfla piciorul drept, sunt in aceeasi situatie, acum parca nu mai este asa pronuntat, dar oricum tot dreptul se umfla mai tare.Dr mea mi-a zis sa pun ceva sub el cand dorm, sau sa ma dau cu lioton gel...dar nu am facut nimic, mai stau cu ambele picioare ridicate cand pot seara, cica este normal.

Va plangeati de durerea de sub piept, parca as avea in loc de sani niste pietroaie care apasa asa ma simt.... si cu arsurile mele am o dispozitie ... as bate pe cineva.
Si ca sa ma laud si eu cu ceva am si linia maronie, de vreo 2 luni parca.
Gata plec de la calculator, incep sa spun prosti.....

cecilia,31+Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Bee, nu stiu daca sotul va fi mai curajos decat mine…Cred ca dimpotriva. Ma gandesc ca ne da DD instinctul si puterea de a face ce e bine pt puii nostril. Si eu tot pe masa din bucatarie intentionez sa-i fac baita, e mare, robusta, am loc sufficient, apa la indemana si e si cald!

Nana iubita, ridic doua degete. Si eu am avut cateva zile aceeasi senzatie. Vestea buna e ca trece. Si eu, ca si tine, am trecut prin greturi crunte saptamani in sir, si mi-era frica sa nu reapara. Deci, nu reapar, fii fara grija. Un pupic de la mine sa treaca!

Gabriela 30+ Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Cecilia, la asta meditam si eu acum. Credeam ca e mai liber, dar am vazut azi ca nu e asa. Cred ca e bine sa plecam pe la 17.00 de aici.

Sim 32+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Sim, ce harnica esti, vai... de-acum poti sa nasti

Eeeee, glumeam si eu, vreau ca bebicii nostri sa fie cuminti acolo in burtici si sa vina dupa ce implinesc 38 saptamani.

Felicitari fetelor pentru cumparaturi, vad ca v-ati pus serios pe treaba... Incerc si eu, mai timid sa avansez in aceasta privinta : azi am cumparat un sutien de alaptat, am citit ieri ca una din fete si-a luat de la Triumph si m-am dus si eu azi sa-mi iau (habar n-aveam ca au si ei), am mai luat un costumas + 2 body fara maneci + sosetele asortate ... si cam atat azi, mai e si maine o zi
Sim, frumoasa cadita, si a mea e in genul asta ( dar eu am primit-o de la prietena mea care a nascut acum 2 ani )
Nana, sper sa-ti treaca raul ... Foarte bine ca te-ai dus acasa !

Mai scriu... acu' trebuie sa ma ocup de mancare, vine printzul consort acasa si mi-a zis ca-i e foame ( si mie imi este, de altfel )

Luy 32+ cu

Mergi la inceput