Mamici de iulie-august 2007 (77)
Raspunsuri - Pagina 24
ddanagh spune:
Voua va pica DC-ul asa des? aproape zilnic in ultimul timp
DE azi intru in sptamana 40 si tot nu constientizez ca eu voi naste. Sunt cam aeriana.
Azi la toaleta am vazut ceva gelatinos - am pus degetul intr-o parte si s-a ridicat toata bucata (nu ca secretia care e moale), insa era galbior, fara nimic roz, rosu sau maro. Eu totusi cred ca era ceva dop. Era prea diferit, ca si consistenta, de ce am mai avut pana acum. Oricum, mi-am dat seama ca iti poti pierde dopul la wc fara sa-ti dai seama daca faci treaba mare sau altceva pe acolo.
Dana S40 cu Daria Stefania
AMR 7 zile pana la DPN
ddanagh spune:
Vio si m-am ales cu un hemoroid. Vreau sa te intreb daca te-a jenat in timpul nasterii?
Dana S40 cu Daria Stefania
AMR 7 zile pana la DPN
Simo78 spune:
Am nascut un baiat sanatos, de nota 9 si 3050g. Amintiti-l in rugaciunile voastre pe Victor-Constantin. Ghinetz
Felicitari!
Simona 36+ Matei Hisham
Crash test dummies
Luna1 spune:
Ghinetz felicitari mamico.
Luna 35 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin
Is the final countdown!!!
Ioana75 spune:
Felicitari Oana! Bine ai venit Victor-Constantin, sa fii sanatos si norocos!
Luna, succes la examen!
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
Luna1 spune:
Ioana mersi. E doar examenul de rezidenta aici insa faptul ca trebuie sa-l dau nu inseamna ca il si dau. Pot sa il dau oricand pana in noiembrie dar n-am chef...
Luna 35 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin
Luna1 spune:
Vio ti-am vazut pozele ai doua fete superbe sa-ti traiasca.
Ma duc sa ma culc putintel, va pup.
Luna 35 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin
andre_ea spune:
Astazi s-a nascut fetita lui Nicoll_Mada, Alexandra Stefania, de 3600g si 48 cm. Mada e inca in operatie.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'
paticut spune:
Felicitari Ghinetz! sa-ti traiasca baietelul! bine ai venit pe lume Baiat cu nume de invingator. sa fii sanatos Victor Constantin.
paticut 35+ cu Rares
Samurai-lady spune:
FELICITARI noilor mamikute si noilor bebei
Refacere rapida si asteptam povestile .
Samurai-lady 37 weeks si Kenta 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe
POZE BB ECO 4D