Mamici de iulie-august 2007 (77)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Agri spune:

Dana hemoroidul nu m*a deranjat la nastere si nici vreo 5 zile dupa dar acum cu cpnstipatia asta face urat de tot..., dau cu unguent si per sa nu ma mai constip.
Bine ai venit Victor si felicitari Oana refacere rapida.
Luna multumesc mult dar fetelor sa va zic un secret nu este meritul meu ca sunt frumoase ci al lui tati ca ambele seamana cu el(sper numai la nas sa nu semene cu el ca e cam mare, dar in rest poat lua tot de la el, deja m:am obisnuit ca nu seamana cu mine niciuna).Vara trecuta eram cu Eva in parc si m>a intrebat una daca sunt bona asa ca...i>am raspuns foarte revoltata, Nu doamna sunt masa!!!

peseu imi cer scuze dar la tastatura asta nu gasesc semnele de punctuatie neam, cred ca m'a ciordit cineva liniuta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Bine ati venit pe lume Alexandra si Constantin. Sa fiti sanatosi , sa va bucurati parintii.

La noi in odisee chiar ca se naste in grup. trec zile fara sa auzi de nici un bebelus si zile in care vin cate 2-3. Cred ca se incurajeaza unii pe altii.

Dana S40 cu Daria Stefania

AMR 7 zile pana la DPN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Felicitari Oana si Nicol-Mada pentru Victor si Alexandra!!!! Sa fie sanatosi puiutii si sa va aduca numai bucurii!!!

Cristina, 36+ si bebe scump

www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Felicitari si multa multa sanatate mamicilor care au nascut!
Multa sanatate si voua, anya20/alina, va pup pe toti! Sa dea Dumnezeu sa fiti cu totii sanatosi si fericiti!
Fetelor care se pregatesc sa nasca multa bafta si nastere usoara!
Pupici la toata lumea!

http://bd.lilypie.com/ZcINp3.png

violeta, 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Vio, am mai spus incearca sa iei niste pliculete de ceai de musetel sau galbenele, da-le sub un jet de apa si apoi baga-le in congelator sa inghete, dupa care aplica-ti cate unul direct pe hemoroid. O sa vezi ca te lasa durerea.

Mie imi era frica ca de la atata push, in travaliu, o sa ma doara rau. Dupa, faca ce-o vrea. II gasesc eu leac.

Dana S40 cu Daria Stefania

AMR 7 zile pana la DPN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Felicitari Oana si Nicol-Mada pentru Victor si Alexandra! Sa fie sanatosi, mancaciosi si voi sa va refaceti repede!

Simo cand am vazut mesajul am crezut ca tu ai nascut! a trebuit sa il citesc de 2 ori pana sa ma dumiresc!

MADA 33+, cu Emily

Noi doi+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

noilor mamici si bun venit pentru victor constantin si alexandra stefania!!!

Iulia 34+ Iris Maria /Paul David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Mada, felicitari! Alexandra Stefania, sa fii sanatoasa si norocoasa!

Lavinia, in 2-3 saptamini se regleaza productia de lapte, nu dispera.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Felicitari proaspetelor mamici, Oana si Nicol_Mada !!!

35+

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Felicitari noilor mamici ,Oana si Nicol_Mada !Sa va traiasca bebelusii si abia va asteptam sa ajungeti acasa !

Poze

Mergi la inceput