Mamici de iulie-august 2007 (77)
Raspunsuri - Pagina 23
cristina_ana spune:
Vio, doamne, ce copii frumosi ai!!!!! Chiar ca pentru asa ceva merita sa traiesti!!!! Si tu arati f.f.f bine, nici nu zici ca ai fost insarcinata!!!! Cate kg te-ai ingrasat in timpul sarcinii, ca acum esti slaba raaaaauuuuu!!!!!
Cristina, 36+ si bebe scump
www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE
nikole spune:
quote:
Originally posted by oaana
NIKOLE SI LA MINE S-A INTORS BEBE TARIU,CRED CA IN SAPT.37,ASA CA NU-TI PIERDE SPERANTA,POATE TOTUSI SE INTOARCE...
DAR DACA NU SE INTOARCE,SI NU VREI CEZARIANA,AI CURAJUL SA NASTI PELVIN?
oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) +bb AARON
poze Iosua
MAI SUNT 12 ZILE(TEORETIC)
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"
Ooana, bebe e asezat pe diagonala cumva,probabil ca dr va incerca cum zicea si Simo , sa-l intoarca un pic manual poate chiar in urmatoarea saptamana, nu stiu...
in orice caz, nu e vb de prezentatie pelviana iar de ar fi sub nici o forma nu as risca, si nu as naste asa, dar nici doctorii nu ar risca, astia-s speriosi rau.
pana la urmatoarea consultatie mi-a spus sa urc scarile si sa fac plimbari zilnice de cate o ora , asta in opinia lui il va ajuta pe bb sa se aseze singurel in pozitia corecta pentru nasteree.
am sa incerc sa urc scarile desi in viata mea nu am urcat etaje, de cand ma stiu numai la et 1 am stat, dar gasesc eu niste scari de urcat...
37+ bb Kevin Alexander
vacanta Brasil
foto burtik
Sea Paradise
otim spune:
Buna mamicilor si bebeilor , azi mai tarziu ca nu am avut acces la forum (ma si speriasem la inceupt ca zicea ca am fost restrictionata )
Mai mamicilor dar frumosi copii stiti sa faceti (am vazut toate pozele una mai frumoasa ca alta , ptiu ptiu sa nu va deochi ... )
Ashera pe noi ne cheama saptamanal deja , in locul tau m-as duce si la noul medic ce ai de pierdut ??? nimic si pe langa faptul ca vezi si ce face bebe tau ai ocazia sa-l si cunosti pe noul medic sa-ti faci o parere despre el (poate chiar o sa-ti placa mai mult noul medic )
Otiliainceput 36+Laurentiu
nikole spune:
Fetelor spuneti-mi si mie, circulara de cordon se vede la echo?mai ales acum la o varsta a sarcinii inaintata?
mie dr mi-a spus ca nu se vede la echo si ca doar testul non-stress poate arata daca copilul are sau nu circulara de cordon in fct. de bataile inimii....asa este?
37+ bb Kevin Alexander
vacanta Brasil
foto burtik
Sea Paradise
Ashera spune:
Multumesc mult fetele ptr raspunsuri . Si eu ma gandeam ca e mult o luna fara control la varsta asta a sarcinii. O sa il sun pe noul dr si o sa imi fac o programare saptamana viitoare.
35+
Christian
Timi07 spune:
Ashera pe mine din saptamana 34 m-a programat sa merg la control in saptamana 38, cu mentiunea ca daca nu ma simt bine sa merg fie la cabinet la moasa fie la spital.
Nikoleexact acelasi lucru ni s-a spus la cursul prenatal referitor la circulara de cordon.
Dupa ce nastem avem aceleasi restrictii la mancare, adica nimic crud ce e de origine animala(sunca,mezeluri, branza), nu ficatei, pateu si alte bunatati?
Timi
36+
Ashera spune:
Nikole, si eu am intrebat la ultimul eco cum e pozitionat cordonul. Si se poate vedea la eco. Ori la 4 D, unde chiar se vede tot, dar si la 2 D, cu Doppler cred ca se cheama, unde vezi vasesele de sange si circulatia sangelui la bb si prin cordon, si poti sa vezi cum e cordonul. Asa mi-a expicat mie dr.
35+
Christian
Luna1 spune:
Hook esti tepara rau dar tare imi place de fiica-ta. Asa sa faca si cand o merge la intalnire cu baietii.
Lavinia fiica-ta e o frumoasa. Si eu m-as holba la ea non stop in locul tau.
Alina felicitari pentru gramaj, pupici Elisei.
Paticut buna alegere, ai dreptate ,asa trebuie sa fie un spital in care nasti, nu e nimic iesit din comun. (poate doar internetul dar in rest cam asa trebuie sa fie standardele si atitudinea).
Jadi stiu ca scaunele cu mucozitati sunt normale verzui mai ales la bebeii alaptati la san dar imi dau si eu cu parerea, tu f ace crezi ca e mai bine. Insa daca nu pute rau am inteles ca e ok.
Irinusha pupici lui Amelie. Si Cosmin a avut un ochisor care curgea si il curatam doar cu ser fiziologic sau apa fiarta si racita din exterior spre interior fara a folosi acelasi tampon steril de la un ochi la altul ca sa nu se mute infectia. Ce picaturi ti-a dat?
Timi felicitari pentru aniversare, multi inainte.
Fianna eu conduc fara probleme si nu cred ca ma voi lasa pana nasc ca nu vad de ce. Cat timp ma simt bine voi conduce in continuare.
Anya Bine ai revenit iar Arinei ii doresc toata sanatatea din lume ca frumoasa stiu sigur ca este.
Luna 35 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin
Is the final countdown!!!
Luna1 spune:
Karliga moralul sus ca ma superi. Pa ice e aia? Lasa fata sa se nasca de ziua ei cum se zice pe acilea. Hai
Simo aici iti intoarce copilul daca e nevoie (incearca evident) insa nu implica durere sau anestezie insa procedura se face dupa 36 sapt caci e adevarat ca poate provoca nasterea. Mai exista niste exercitii, de genul, stai pe spate cu picioarele flexate si ridici doar fundul si mentii asa cat poti de mult. Nu trebuie neaparat sa folosesti muschii deci poti pune o parghie care sa tina practice pelvisul sus in aer iar capul tau pe podea. Merita incercat pt cine are nevoie.
Ilenutza si mie mi-a zis sotul sa nu nasc in iulie ca l-as cam incurca, are proiecte multe la serviciu.
Ashera eu din sapt 32 merg la fiecare 2 sapt.
Nikole mie mi-a zis la ultimul scan ca se vede la echo circulara de cordon insa e irrelevant pentru ca poate sa nu aiba acum insa sa isi puna fularul in timpul travaliului sau pana atunci deci… Mi-a zis sa stau linistita atat timp cat bebe e intors ca moasele sunt pregatite super pt astfel de cazuri de asta iti zice sa impingi pana iese capul apoi iti zice sa nu impingi tocmai sa verifice daca are cordonul dupa gat.
Eu sunt bine, sunt foarte obosita caci fie-mea e din ce in ce mai activa noaptea si nu ma lasa sa dorm, mi-a descoperit coastele si azi-noapte mi-a tras-o la coaste la greu. In plus n-am chef de nimic, trebuie sa dau un examen, trebuie sa ma apuc de deep cleaning, trebuie sa imi fac bagajul just in case dar zac...
Luna 35 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin
Is the final countdown!!!
Agri spune:
Anya va doresc sanatate multa si incearca sa uiti prin ce ai trecut, acum conteaza doar ca micuta este bine.Va doresc multa sanatatae si nesfarsit de multe bucurii.
Jadi mucozitati elimina si Eva si stiu de la pediatra ca este normal nu te speria.
Cristina multumesc tare mult de admiratie, chiar sunt frumoase <modesta de mine>, m~am ingrasat 13kg, dar am dat deja jos 7kg, cam 4 la nastere si restul de cad am venit acasa, elimin inca foarte mult lichid, transpir si fac pp la greu si beau foarte multe lichide.
Am reusit doar pe sarite sa citesc… imi cer mi de scuze.
In rest suntem bine pe mine ma chinuie rauuuuuuu constipatia si un hemoroid de la prima sarcina de nu mai stiu ce sa fac.
Ioana papa si doarme este foarte cuminte sper sa o tina tot asa…
Va pup mult.
Vio si Eva (27.09.05)