Mamici de iulie-august 2007 (77)
Raspunsuri - Pagina 14
brazuca25 spune:
paticut chiar ca arata foarte bine clinica! Cu siguranta asa conditii ar trebui sa fie peste tot. Nu e nevoie de lux. E chestie de bun simt sa fie curat si cat de cat igienic....Ma rog...nu ma mai enervez cu sistemul romanesc de sanatate. Te felicit ca ai ales sa nasti acolo. Cred ca o sa fii o rasfatata!
Denisa Maria 37+
poze cu noi + poze cununie
hainute bebe Denisa Maria
brazuca25 spune:
Am facut si eu un dusulet si cand am iesit din cada, normal ca udasem peste tot, am alunecat si mi s-a dus piciorul f brusc intr-o parte. Nu am cazut, nu m-am lovit, dar a fost o miscare f brusca si am simtit o intepatura ffff puternica in zona vaginului...si vad ca tot o am. Oare sa fi deranjat ceva pe acolo? Ar fi culmea sa largesc tocmai eu listuta azi!
Denisa Maria 37+
poze cu noi + poze cununie
hainute bebe Denisa Maria
lorinaoo1 spune:
ufff, n-am mai apucat sa fac dus
lorinuta sta cu ochii deschisi si nu doarmeeee. macar bine ca nu plange... deocamdata
Lary felicitari pt schimbarea sapt. . mai ai putin si te vei bucura si tu de gagalicea cea noua
multumesc pt aprecieri, Lary, Brazuca, Andreea
Karli, pai eu credeam ca ai ajuns si tu cu bebe acasa de cand am plecat eu la spital . vad ca nu se grabeste deloc Karligugurutza
felicitari fetelor care au mai nascut de pe 2 iulie incoace promit sa ma uit si la pozici.
Deni esti fantastica... tu deja te gandesti sa-ti gasesti nora ... eu zic sa mai astepti putin pana sa te legi la cap
Oana deci joi e momentul cel mare. Ai emotii? Nastere usoara si refacere rapida
Lavinia-nasica de moflea si mami fericita de Lorina Maria 5 zile
jadi spune:
Lavinia ai o fetita foarte frumoasa! Sa va bucurati de ea si sa fiti niste parinti relaxati!
Pati felicitari pentru alegerea facuta, stiu ca s-a deschis spitalul de la 1 iulie si mai stiu de la Pelinescu ca scaunele de nascut sunt super dotate si comfortabile! Pe mine ma intreba pediatra daca am nascut la ei si refacand calculul mi-a zis "ah, nu aveati cum, ca abia s-a deschis".
Deci maine cine naste? Andutzy parca mergea la dr, Andreea C si mai cine? Ca Hook nu crez ca mai indrazneste sa se planifice, ne suna ea cand o fi nascut Atunci sa curga pampoanele!
Intrebare pentru mamici: copilul meu are scaune mucoase, uneori partiale dar azi mi-a tras unul numa' muci verzi... o fi normal? Nu miroase aiurea dar prea e mucos asa, astept sa vad si urmatorul!
Deni & Vlad & Tudor
i_ulia spune:
lavinia si giana, bine ati revenit acasa!
lavi, multumim pentru pozele cu lorina este foarte dulce!
karli, tinem majoretele in stand by!
paticut, mi se pare foarte ok la banii astia. tinand cont ca pentru o nastere la stat scoti din buzunar cel putin o treime din cei 26 de milioane, si ai parte de conditii... stii si tu... toalete de nefolosit, despre dus si alte facilitati nici nu mai vorbesc, plus asistente scarbite cu ochii numai la buzunarul tau... mie mi se pare o optiune foarte buna.
ioana, de ce nu stai tu acasa linistita? tii cu dintii sa mergi pana vineri la birou? eu tau de luni acasa si e muuult mai bine, pentru ca ma pot aseza in pat si de 20 de ori pe zi. mai spal 5 farfurii, ma mai intind putin, mai calc 3 bodyuri, ma mai intind putin. am un ritm de melc, dar burta nu mai e tensionata si mai ales: mi s-au dezumflat picioarele. am din nou glezne, credeam ca le-am pierdut si mi-a dat cineva butuci in loc
Iulia 34+ Iris Maria /Paul David
liadorian spune:
Lavinia, felicitari pentru domnisoara ta frumoasa foc! Cum v-ati acomodat una cu cealalta? Alaptezi? Doamne, te-as intreba 1000 de lucruri dar ma gandesc sa nu se supere Lorinutza ca te fur de langa ea. amandurora!
LIA si domnita Miruna Demetra
Inca 3 saptamani si apoi...
cristina_ana spune:
Lavinia, felicitari pentru Lorina cea frumoasa!!!
Paticut, stii cumva ce medici ginecologi sunt la spitalul Medlife? Am intrat pe site, dar nu vad unde scrie de medici!!!! Poate nu stiu eu unde sa caut!
Cristina, 36+ si bebe scump
www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE
paticut spune:
Cristina_ana - la ginecologie si obstetrica sunt urmatorii medici din cate stiu eu:
Conf. Dr. Dimitrie Pelinescu-Onciul,
Prof. Dr. Decebal Hudita,
Dr. Ion Briceag, Dr. Stfania Ciuca, Dr. Luiz Mendez,
Dr. Mirela Popa (dr. mea),
Dr. Maura Popescu,
Dr. Ruxandra Stanculescu
si Dr. Mihaela Steriu
Multumesc fetelor care m-au incurajat fata de aceasta alegere - initial eram tare tematoare.. dar mi-a trecut.. ce m-as face fara voi?
paticut 35+ cu Rares
andutzy spune:
Paticut, m-ai lasat cu gura cascata ca la dentist! Pe mine ma ajunge nasterea cam 20 mil in Caritas care stim cu totii cat e de jegos! Dar cine m-ar mai lua pe mine acum la Medlife?
Jadi, pt linistea mea i-as face o coprocultura lui Tudor. SCaunele mucoase nu sunt normale. Stiu ca se mai inverzesc d ela colici, dar mucozitatile alea...asta e parerea mea. A, si maine sper sa nu nasc ca abia luni merg la doctor la consult
Lavinia, scumpa foc Lorina ta
AndraSapt37 cu Horia Andrei siDragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
Irinusha spune:
Felicitari noilor mamici: Lavinia, Giana, Carla!!! Sa va traiasca minunile si sa va aduca numai bucurii!!!!
Lavinia, frumusete mica mai ai, ptiu, ptiu, ptiu sa n-o deochi! :) Vazut pozele si placut!
Ptr. colicele: masaj (in sensul ceasului) pe burtica, in jurul buricului, ceva cald pus pe burtica, tinut copilul pe burtica (pe pieptul tau) sau carat asa pe o mana. Ajuta uneori! Si multa, multa rabdare!!!!
Paticut, felicitari ptr. hotarare!!! Asa zic si eu, ca "bagi" la toti in buzunar sau ca platesti la sfarsit omeneste e tot una ... doar ca la a doua varianta esti si tratat ca atare! Eu zic de acum "Nastere usoara" ... si normala daca asa iti doresti!
Jadi, da, asa fire de mucus, nu? A facut si a mea ... nu numai, dar era printre kkutza ... si asta tocmai cand a dat din galben in verde, dupa care a ramas galbena si a disparut si mucusul.
Lui Amélie ii curge un ochisor, am fost cu ea la doctorita (ca-s mai panicoasa de fel) si cica e normal, cand schimba temperaturile ... si culmea, i-a curs mai rau cand am iesit cu ea la aer (vant adica). Mi-a dat niste picaturi ... acum sa vedem.
A luat deja 270 g in 2 sapt. ... mie mi se pare mult ... wow! Dar la felul cum papa nici o mirare.
Pupici pe burtici sa fie totul bine ... si acum si pe pitici, sa treaca colicelele!!!
_
Mandra mamica de
Cristian (3 Mai 04)-alias: Cris, Leul, Misu & Amélie (26 Iunie 07)-alias Bb, "Fomista", "Frumusete mica"
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">Albumul lui Crisulica