Mamici de iulie-august 2007 (77)
Raspunsuri - Pagina 15
jadi spune:
Pana raspunde Pati vin eu cu cateva raspunsuri:
- Mirela Popa, cred ca cu e si dr lui Pati, e o dr foarte tanara dar draguta de la Sp.Universitar
- Pelinescu, care era inainte la Filantropia, stiu ca din martie nu mai lucreaza decat in mediu privat
- si mai stiu de Luis Medez cred ca de la Sp. Universitar si Decebal Hudita
Astia i-am recunoscut ca renumiti, eu am fost la Dr.Popa si la Dr.Pelinescu, la prima am fost cand am ramas gravida a doua oara si mi-a confirmat sarcina, la al doilea mi-am facut ecografiile dar e daca as vrea sa nasc as vrea cu el. si sora mamei si soacra mea au fost operate de el si are mana buna, in plus e un doctor foarte jovial si glumet, iti raspunde la intrebari si uneori comunicarea mi se pare esentiala!
Deni & Vlad & Tudor
jadi spune:
Mersic de raspunsuri, astept sa vad cum evolueaza cu kk si daca mai face mucus, il trimit pe sot cu coprocultura la analize!
Andutzy, ok, pana luni sa stai cuminte atunci!
Deni & Vlad & Tudor
Irinusha spune:
Ah, ca tot uitai ceva ... am citit mai demult ca se vaita o noua mamica si ma tot mir aici de una singura:
- Tot se mai face in tara epizio fara sa fie nevoie? ... adica asa, nastem natural, suntem taiate?
Stiu, poti sa te si rupi, dar am inteles ca-i tot asa de "nasol" ca si taietura. Eu de ex. la Cris m-am rupt (cred asta ptr. ca m-am cacait eu sa scot copilul o data), dar m-am refacut tot asa de rapid ca si cum as fi fost taiata. Acum, la Amélie, am scapat fara ruptura, fara taietura ... am avut o mica julitura (si nu sunt sigura daca n-a fost cauzata de moasa/doctora), iar dupa 2-3 zile nu mai simteam nimic. Mama, ce fain a fost ... cand imi aduc aminte ca dupa Cris nici in fund nu puteam sa stau ...
De ce nu faceti mai fetelor gura de epizio asta?
GAta, cu propunerile de greva ;)
ptr. toate mamicile care urmeaza!!! Nasteri usoare! ... asa ca a mea ;)
Pupici!
_
Mandra mamica de
Cristian (3 Mai 04)-alias: Cris, Leul, Misu & Amélie (26 Iunie 07)-alias Bb, "Fomista", "Frumusete mica"
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">Albumul lui Crisulica
paticut spune:
Andutzy - - Draga mea.. daca e vorba de bani si la cum se comporta cu tine.. nu cred ca e vreun medic care sa nu te accepte.
depinde de tine. eu daca vrei vorbesc imediat cu dr. mea si cred ca te vede in doi timp si trei miscari. e o tipa super draguta, atenta si pana acum nu am cotizat niciodata la ea (un buchet de flori si un iepuras de paie cu doua oua de Paste) si nu nasteam la Medlife ci la Municipal deci ar fi trebuit sa ma pregatesc.
paticut 35+ cu Rares
andutzy spune:
Dintre toti aia de la Medlife am auzit doar de Decebal Hudita care este seful maternitatii Cantacuzino. Ma oftic ca nu gasesc si eu nimic pe net de noua mmaternitate. 1000 de euro mi se pare mult mai decent decat 3200 cat am inteles ca a ajuns cezariana in Euroclinic.
AndraSapt37 cu Horia Andrei siDragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
cristina_ana spune:
Paticut, Jadi, multumesc pentru raspunsuri!!!!
Spitalul pare intr-adevar super, si daca e sa fac un calcul cit o sa ma coste la Elias, pai tot cam pe acolo ajung, sau ma rog, pe aproape. La bebe2 o sa il iau sigur in calcul!!!
Andutzi, pai de ce sa nu te primeasca un doctor de acolo, chiar si acum? Daca chiar te tenteaza o nastere acolo, eu zic sa incerci. Tinind cont ca abia s-a deschis,nici nu cred ca este foarte aglomerat si or sa fie bucurosi de pacienti noi!
Cristina, 36+ si bebe scump
www.flickr.com/photos/9304217@N08/?deleted=603767135" target="_blank"> POZE
andutzy spune:
Pati, stai asa sa vorbesc cu sotul! Plus ca mai intai ar trebui sa-si adune fatza de pe jos ca sigur o sa-i pice..... SI mai e ceva, momentan e cam greu de abordat ca saracu e surghiunit total cu toanele si nervii mei de femeie gravida. Fac cum fac si tot pe el imi descarc nervii(nu si ca nu ar merita de cele mai multe ori) si dupa aia ma simt mai usurata parca pt cateva ore. Nici el insa nu e ala super sensibil si rabdator ca sa zici ca vai saracul ce frumos se poarta! Sper sa ne revenim dupa nastere! Clar si lipsa totala de apropiere din ultima vreme isi spune cuvantul, cand citesc prin reviste de suplinirea sexului cu tandrete, imbratisari mi se ridica parul in cap. Eu nu mai suport nici sa ma atinga cu un deget! Sunt nebuna si acum va fac si voua capul mare! Scuze!
AndraSapt37 cu Horia Andrei siDragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
paticut spune:
Andutzy - iti stau la dispozitie - ai telefonul meu.. hotaraste-te si suna-ma.
va sarut fetelor ca plec acasica.
pe maine si sa auzim de noi bebei sanatosi si mancaciosi la listuta noastra.
paticut 35+ cu Rares
cristina26 spune:
Dragele mele,
am intrat si eu sa felicit fiecare noua mamica.
Viata mea se pare ca e fara ordine in ea. Jadi tu cum ai timp sa faci si alceva decat bebe ca eu nu prea fac nimic decat dorm sau alaptez (care nu merge prea bine). Tu alaptezi? Cum iti merge alaptatul?
Sunt atat de fericita sa o am pe Ingrid, uneori ma uit la ea si imi vine sa plang de fericire sau alteori de frica unui pericol care nu il pot preveni. Probabil ca e normal sa simt asa.
Va pup pe toate si va doresc copilasi sanatosi si mancaciosi si mult, mult lapte.
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul
ingerasul meu Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
]Ingrid Ecaterina si mami
nma spune:
TIMI LA MAI MULTI ANI!
sorina incearca si cu oscilo. poate iti trece mai repede. sanatate multa.
paticut ma bucur pt tine. doar atat costa? pai vreau si eu. astept sa vad cum a fost la tine si poate ma inscriu si eu.
lavinia mica printesa. e frumoasa foc.
fianna eu una nu mai pot sa stau in masina. de copndus nici o sansa. daca merg undeva trebuie condus cu mare grija.
brazuca cum te mai sumti? a cedat durerea?
irinusha felicitari pt bb mancacioasa.
nico34+ 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze