Mamici de iulie-august 2007 (77)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

salutare!

acu bebe lorina sta la tzatza dreapta, asa ca scriu cu stanga. nu ma lasa deloc. are colici deja si ieri seara am tras o sperietura... era cam fierbinte si asta de la caldura din camera pe care nu o suporta

povestea noastra... mai tarziu, sa apuc sa fac si eu o baie

multumim tuturor pt flori si urari, sunteti niste dulci

si aici aveti poze cu scumpetea mea pe care nu ma mai satur sa o privesc
http://good-times.webshots.com/album/559834587ynOazh

Lavinia-nasica de moflea si mami fericita de Lorina Maria 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Lorina Maria esti o bombonica,o frumoasa.
Are asa trasaturi bine conturate,nici n-ai zice ca e nou-naskut.
Felicitari lui mami si tati

Samurai-lady 36 weeks si Kenta 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

POZE BB ECO 4D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

Paticut, Super optiune! Tocmai m-am uitat si eu pe site-ul medlife si arata extraordinar. Din cate am vazut si preturile sunt mult mai mici decat la Euroclinic. Si mai bine si decat CMU, care te naste la Elias. Oare poti sa nasti acolo cu orice medic sau doar cu cei care lucreaza cu Medlife-ul? Al meu e la Euroclinic asa ca ma indoiesc sa am vreo sansa. Ufff... incep sa regret ca n-am ramas la primul medic la care am fost si care era la Medlife ....tipic.

In alta ordine de idei, m-am gandit eu ca baietelul meu nu se grabeste sa vina pentru ca mami are masina murdara.... asa ca azi am fugit la spalatorie sa-i faca luna interiorul cu spalat tapiteria si tot tacamul. Poate e puiu mic deja fitzos si vrea masina gigea cand merge/vine de la spital. Am lasat masina la spalatorie si am plecat sa ma plimb prin zona si am ajuns la un magazinel dragut, Happy Baby unde in sfarsit am gasit cadite. Asa ca sunt foarte incantata! Nu mai am nimic de cumparat si sunt linistita ca avem totul pregatit.

Apropos de masini! Voi mai conduceti? Eu una nu am nici o problema. Ma simt mai bine cand sunt eu la volan decat altcineva, pentru am impresia ca in dreapta simt toate hopurile si gaurile din carosabil. Toata lumea stie clar ca oriunde plecam eu sunt la volan. Parca vad ca o sa ma conduc singura si la spital

fianna Matthew Peter
39
STARTING THE COUNTDOWN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

sigur va veni si intrebarea miraculoas: cat costa?

nasterea: cu tot ce inseamna ea: cezariana, naturala cu epi sau cum o fi, nenonatologul, anestezistul - 850 euro. si 150 euro pentru spitalizarea timp de 3 zile. avand in vedere ca sunt abonata medlife spitalizarea nu o mai platesc deci total: 2660 ron sau 26 milioane.

astept comentariile voastre.

oricum se pare ca la cat este de jos bebe nu v-a veni pe lume la termenul prestabilit adica 12 august ci mult mai devreme. pana una alta nu avem voie sa nastem pana duminica viitoare cand intram in saptamana 38. asa ca putem anunta un DPN estimat la 23-25 iulie. eu am ramas hotarata pe nastere naturala cu sau fara injuraturile de rigoare

ce va fi va fi si vom vedea. sanatosi sa fim.

Brazuca - spor la calcat cu toate ca e asa cald incat indiferent de cat de mici si dulci sunt hainutele tot mi se pare un calvar.

Jeni draga mea - te invidiez pentru somnul dulce la racorica.. la noi la snagoave a tunat si a fulgerat de mama focului am crezut ca o sa ne ia pe sus si o sa ne inunde la ce se preconiza.. dar surpriza....nici o picatura. am bananait prin casa pana la 3 jumate cand cu greu am reusit sa adorm. la 7 cand imi era somnul mai dulce si mai racorica suna ceasul si la dr cu noi.

e abia astept sa ma duc azi acasa dorm pe mine si am indicatie de la dr. sa stau intinsa cat de mult pot ca sa stea bebe la all inclusive inca cel putin 10 zile.

karli- felicitari! imi place cum isi face karligugurutza ta intrarea in lume cu surle si trambite -

Jadi - ce-ti mai pasa tie .. nascuta esti, acasa cu ajutoare esti, tzatzoance slava Domnului si pline cu laptic, cantarul care-ti face cu ochiul.... si doi printi minunati. felicitari mamico!

de mamii stiti ceva? de cristyne?

dupa ce m-am intins ca o pleasca tiganeasca.. va sarut fetelor...

paticut 35+ cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Am scapat de calcat cu mii de tone de transpiratie scurse! Dar sunt toate gata! O sa devin experta in calcat pana la urma.

Lavinia am vazut pozicile si este adorabila Lorina! E dulce rau de tot! Te cred ca nu te mai saturi sa o privesti! pt ea si pt tine! Si cat mai putini colici!

Denisa Maria 37+

poze cu noi + poze cununie
hainute bebe Denisa Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Am schimbat si noi saptamana.
Yupiiiiiii suntem in 37 sapt.,vineri cand mergem la medic o sa avem 37 sapt si 2 zile.
hai bebelika,iesi mai repejorrrr

Samurai-lady 37 weeks si Kenta 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

POZE BB ECO 4D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paticut spune:

roxanadum- eu am mers pe doua coridoare lungi si erau rezerve si pe o parte si pe alta (am numarat pe putin 20). exista si saloane cu 2 paturi pentru alte probleme de ginecologie insa pentru femei in travaliu -nasteri - si lauze nu sunt decat rezerve cu cate un pat si cu tot ce v-am povestit mai devreme.

m-au impresionat. Probabil ca sunt prima care a cerut sa vada spitalul dar mi s-a parut normal sa cer asta. cand am auzit-o pe Luna vorbind despre spitalul ei .. si avand crancena neplacere la instit. de hematologie cu nici doua zile in urma am vrut sa stiu la ce sa ma astept. ce mi-a placut cel mai tare nu este faptul ca era curat si mirosea a parfum ci faptul ca doi medici de garda la ora aceea au venit in intampinarea mea, au dat mana cu mine, s-au interesat pe cand.. si mi-au dat si amanunte. - FRATILOR ASA ESTE NORMAL SA SE INTAMPLE-

si vorba nasei lui bebe - cu toti banii la medic, la anestezist, la neonato si la asistente... tot ma costa ceva.. poate nu chiar atat dar aici nu mai dau nimic.. cel mult o pun pe mama sa faca un platou de prajituri (din alea bune ca la jeni) si o sampanie si gata.

paticut 35+ cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Paticut sunt impresionata! Mai ales ca spitalul Medlife (in in Hyperclinica?) e atat de aproape de mine!

Pana una alta, eu nu mai meg maine la spital, mi-a spus dr ca daca nu ma doare si nu simt nimic deosebit de ce sa deranjez copilul? Poate vineri, poate sambata. Pana una alta, sa mai stea si ea la caldurica, nu mi-a spus ca vrea sa iasa, asa ca o las in pace, de ce sa merg daca nu e cazul? Si asa imi faceam probleme de constiinta azi-noapte ca poate vrea sa mai stea si eu o oblig sa iasa...lasa pe sambata sau luni cel mai bine.

Va pup

Clau

saptamana 39 Alessia Maria

bb mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arhdy spune:

Buna burticute si mamicute.
Azi am facut putina treaba prin casa si am si iesit la o plimbare prin parc. Am iesit cu nasica fetitei, care are un baietel care implineste acum pe 24 iulie un anisor. A fost si ea o mamicuta de iulie-august dar 2006.
Nastere usoara si va asteptam cu vesti pe cele care se pregatesc acum.
paticut sa ai nsatere usoara si sedere frumoasa in spitalul pe care l-ai descris. Ma bucur pentru tine. Asa ar trebui sa fie in toate maternitatile.

Diana 37+ si Alexandra Maria
mai avem 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Lavinia e superba Lorina si pare asa mare . Imi place cum doarme cu manuta sub cap. Sunt convinsa ca iti vine sa stai toata ziua sa o privesti.

Andreea saptamana 41 Radu Stefan
AMR ...?
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput