Mamici de iulie-august 2007 (77)
Raspunsuri - Pagina 12
aeperju spune:
quote:
Originally posted by jeni71quote:
Originally posted by aeperju
M-au indrumat colegele mele sa va intreb daca vreuna dintre voi a luat DETRALEX in sarcina pentru varice. Multumesc frumos!
Emma 29+
Mie imi daduse ginecologul sa iau Detralex, pt ca mi-au aparut niste vase sparte de sange pe un picior. Insa cand am ajuns la dr de familie, a zis ca nu exista cercetari f amanuntite pt Detralex in sarcina, si a zis ca daca vreau ea imi da, si atunci mi-a fost frica sa iau. A zis ca mai bine sa port ciorap elastic sa stranga si sa ma dau cu Lioton sau alte creme.
Jeni35+
Am inteles. Mersi. Si eu m-am lovit de aceeasi problema. Pana la urma o sa-l iau ca sa nu se agraveze varicele. Cu Lioton oricum ma dau.
Emma
AndraZ spune:
Jeni, eu am luat Detralex pt ca am edeme foarte mari la picoare si maini si trebuie sa le ti sub control, iar numai cu Lioton nu faceam fatza. Am luat doar 10 zile, dar efectul s-a vazut. Acum nu mai sunt atat de umflata, dar pt asta tre' sa stau numai la orizontala...ceea ce imi e imposibil ....asa ca ma umflu de cate ori am ocazia Dr mi-a zis ca este ok daca se ia sub sfatul si sub supravegherea medicului.
Andra
38s Mara Teodora
"Cere si ti se va da!"
www.flickr.com/photos/9662615@N06/" target="_blank">Mara Teodora
AMR 15 zile !!!!!
jeni71 spune:
oana si karligutza, nastere usoara, bebici sanatosi si refacere rapida! Suntem aici cu in picioare si facem galerie!
Claucia, nu te speria, pastram si pt tine la galerie. Sa-ti ajute Dumnezeu sa mearga usor si repede si te asteptam inapoi aici, acasuca pe DC.
Multi pupici
Jeni35+
Timi07 spune:
Nastere usoara mamicilor care nasc azi, domnisoarele cu pampoane au evadat de pe lista mea dar va tin pumnii.
Eu am crezut ca bebe al meu a dat un party in cinstea celor 4 ani ce-i implinim (eu si sotul)azi de cand ne mancam reciproc in mod oficial zilele....da vad ca bantuie un virus de insomnii la mamicile de iulie-august.
Dupa 3 nopti de somn redus (ultima fiind de 3 ore) imi pic de somn...daca nu adorm la birou o sa adorm sigur deseara la restaurant cu fata in farfurie.
Bebe al meu e in concediu pe Coasta MA-sii, ma loveste de nu mai pot (sigur se naste cu vanatai),se rasuceste,impinge...ma intreb cand doarme?!?!?
O zi frumoasa va doresc, incerc sa mai citesc cate ceva din urma....
Timi
36+
jeni71 spune:
AndraZ, inseamna ca eu am scapat usor, pt ca mie pana acuma nu mi s-au umflat picioarele si doar intr-un singur loc mi s-au spart vase de sange. De fapt de aiai nici nu am insistat sa iau Detralex, pt ca e doar o zona, ca asa a ramas, nici nu s-a marit nici nu s-a mai micsorat. Si nici eu nu am stat potolita, zi de zi m-am falfait in oras, am condus, am facut ce am avut chef.
Karligutza, meseriasa karligugurutza ta. Fitoasa de mica printesa ta. Cel mai naspa, e ca te tot pun pe tine pe drumuri, si plus emotiile de rigoare si stresul ia bagajul, adu inapoi bagajul. Dar, lasa sa iasa ea cand are chef, si sa fie sanatoasa si mancacioasa, cuminte si necolicoasa !
Roxanadum, ziceai ca poate nu-si mai fac cum trebuie majoretele treaba, pai am putea sa le penalizam c-un 10% asa de-nceput, apoi om mai vedea...
La mine a plouat toata noaptea, a plouat si azi, e chiar rece. Din cauza fulgerelor a cazut netul de ieri dupa masa pana azi la 12. A fost singurul lucru care m-a deranjat la ploaia de ieri/azi, ca a cazut netul si nu puteam povesti cu voi, in rest a fost ideal sa dorm cu geamul deschis invelita c-un cerceaf si mirosind aer curat si rece. Cele care au dormit naspa nu ma injurati prea rau, pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeee !
Am facut o priji cu indulcitori, mmmmmmmmmmmmmmm bunutza rau va servesc si pe voi car doreste un pic de priji virtuala.
In weekend trebuiau sa-mi vina nasii sa imi aduca hainite si caruciorul lui bebe. dar sotul meu a fost anuntat ca trebuie sa plece fo 4 zile din localitate si atunci nu mai vin nici nasii. Vor veni saptamana viitoare cand eu voi fi ins evraj ca ma duc si ma internez luni pe 23.07. Pe undeva poate e mai bine, ca nu voi avea atata timp sa ma gandesc la ce va urma. Asta ca sa nu mai spun ca aveam si un botez saptamana viitoare la Iernut si atunci se duce al meu sot sta 1 ora face act de prezenta da darul si vine inapoi la mine.
M-am intins la povesti cat o zi de post, scuzati va rog, plecaciuni alea, alea.................
Jeni35+
estecri spune:
raspund si eu repejor, ca de azi de dimineata tot fac la abagaje si nu mai reusesc sa le termin.
Siminoc si Ghinetz de acum va urez bafta si sa aveti bebici papaciosi si sanatosi! Vin si majoretele :
Karligutza eu iti trimit de acum iar majoretele ca pana ma intorc eu de la spital sigur nasti si tu ...si sa nu lasam gugurutza mica fara majorete
Eu am racit ca naiba!! Curg mucii dupa mine...beau ceaiuri cu lamaie ...si sper sa nu se amane operatia de vineri ca mi-am facut si eu planuri sa ma intalnesc cu bebele !!
pup fete dulci si bebici
Sorina 38+
poze1; poza2; uite asa cresc 23 saptamani
AMR 5 ZILE
coltul lui bebe;
paticut spune:
buna ziua fetelor.
Iata-ma's si pe mine pe DC dupa ce am trecut prin emotii care mai de care.
Am fost azi la gine pentru controlul normal de la 2 saptamani. Totul bine si frumos: cules de pe col pentru streptococ .. dar surpriza vine de abia acum..nu mai nasc la Municipal ca Medlife-ul adeschis spitalul asa ca .. voi naste la medlife. am avut tupeu si am cerut sa vad spitalul, camera de neonatologie, camerele pentru gravidute respectiv pentru lauze si vreau sa va spun ca - pentru jumatate de ora am fost in occident. Camera in care voi fi cazata are baie proprie, aer conditionat propriu, plasma, laptop conectat on-line la net, patutul meu, canapea pentru apartinator, patutul lui bebe si ce imi place cel mai mult e ca nu e colorat in bleu de spital si NU MIROASE A SPITAL..
Daca in prima faza am fost socata de schimbarea de spital pentru final am fost impresionata de tot ce am vazut. am facut imediat cunostinta cu medicul neonatolog care a fost amabila si a explicat una alta...m-am simtit ca un om extrem de important. Cand am ridicat problema ce se intampla daca e sorocu' noaptea.. e cineva de garda .. raspunsul a fost categoric DA cel putin o echipa de medici ginecologi, una de anestezisti + neonato.
paticut 35+ cu Rares
roxanadum spune:
Liniste?
Toate burticile si mamicile la nanelul de dupaamiaza?
...
Eu am descoperit in ultima luna Mezzo - programul cu muzica clasica. Este fenomenal: pentru relaxare, somn, intr-un colt in surdina. Si lui Bulinutza ii place. Foarte mult :) Vi-l recomand cu multa caldura.
Roxana 38+ cu Robert
roxanadum spune:
Oaaau! PAticut ce bine suna. Seamana cu Euroclinic. Si preturi? Si ce capacitate are? au si ei macar 7- 10 rezerve? Este nemaipomenit daca a aparut si acest al 2-lea spital privat. Concurenta este motorul calitatii. Te rog, ne mai dai si alate detalii?
Roxana 38+ cu Robert