Rog reteta de fasole pastai

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

quote:
Originally posted by madalina78

mama face o salata de fasole pastai de te lingi pe botic:
-tecile oparite ( sa nu se striveasca)
-maioneza
-usturoi
-patrunjel verde
scoasa de la frigider e ......mortala!
la fel face si conopida.

Sebastian



Cum se oparesc tecile?
Le trec putin prin apa fiarta ...??


------------------------
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3219207" target="_blank">Cununia civila; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3897115" target="_blank">Cuba; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4019345" target="_blank">Fuerteventura;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

eu pun apa sa fiarba si scufund tecile in apa care clocoteste pentru 1-2 min

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

La mine acasa, e traditional primavara-vara( depinde cand apar): cartofi noi cu fasole verde. Eu mai fac si iarna, desi nu e cu cartofi noi.
In principiu e aceeasi idee ca catutza, doar ca in loc de pui, pun cartofi. La sfarsit usturoi. Foarte bun, ii place si mofturoasei mele.

Lilia si Amelia(26.09.2004)


Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Va scriu si eu reteta mea preferata cu fasole galbena, desi e ciorba. In familie ii zicem ciorba ardeleneasca desi s-ar putea sa nu fie... nu stiu.

Pastai galbene, ceapa, morcov se calesc (dealtfel eu asa prepar si mancare de fasole galbena, calesc pastaile). Separat fierb costita afumata (separat pentru ca eu arunc prima apa din motive de dieta). Dupe ce am aruncat prima apa fierb coasta apoi adaug legumele, le las sa fiarba impreuna apoi adaug un iaurt mare in ciorba si verdeturi si condimente dupa gust.
este foarte buna! Desigur nu pentru copii din motive de afumatura.

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Eu ii dau Dianei facuta ca pentru noi (tot ciorba) :
adica un pic de rantas facut din usturoi(putin sau mai muuult,noua asa ne place), ulei,putina faina.Apoi se pune apa si cand fierbe apa se pune fasolea,de preferinta din cea galbena si lata.Mai punem marar,o rosie,sare,eventual patrunjel si la sfarsit smantana.E buna si cu cateva cuburi de bacon in ea.
Asa se gateste in Bihor si noi mancam asa de ani de zile,toata vara as manca Si Dianei tare ii place!

MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 3

Mergi la inceput