Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (14)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

Am revenit

HELP! De doua zile Ana mananca foarte putin :ba 160,ba 50,ba 85! Ce este asta? Voi patiti cu micutii vostri la fel? Sunt un pic ingrijorata!

loradin
poze cu albinuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Fetelor, am pus poooooozeee!Asa ca va invit sa ne admirati!!!Sunt la POZE MULTE CU ALBINUTE SI BONDARI, pe www.webshots.com.Scuze, dar nu stiu cum sa fac sa punpe ecran in asa fel incat sa dati clic si sa fie mai simplu!!!

ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

loradin: tocmai ce spuneam si eu... alex de 3 saptamani incoace, desi acum are doar 2 luni si 2 saptamani, ia numai cate 100-150 de grame/saptamana, ca mananca mai prost... si azi noapte a si sarit 2 mese Eu cred ca de la caldura, dar... stiu eu?

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

quote:
Originally posted by loradin

Am revenit

HELP! De doua zile Ana mananca foarte putin :ba 160,ba 50,ba 85! Ce este asta? Voi patiti cu micutii vostri la fel? Sunt un pic ingrijorata!

loradin
poze cu albinuta mea

Incearca sa-i mai dai iar dupa o ora.....eu am obs la Criss de ex azi a mancat 100 ml si dupa juma de ora i-am mai facut asa de incercare si a mai bagat 40...si aseara a facut la fel a mancat 70 si dupa o ora a bagat si restul pana la 140.....cateodata functioneaza la noi alta data nu.....

Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007

Luna 5

Luna 4
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Criss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

quote:
Originally posted by ElenaGiulia

Karra80 ce scumpica e Criss cu albinutza in brate din partea mea si a lui Arthur.

Elena fericita Mamica a Alexandrei(2000)Giulia(2004)si Arthur 28-3-2007

Si noi micutzul japonez......draga de el cat a treb sa indure cu atatea intepaturi...

Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007

Luna 5

Luna 4
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Criss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

ia uitati-va cum face mai nou fi-miu cand e pozat aici

Raluca si Luca(8 aprilie 2007)

Luca, dragostea mea

Poze Luca
http://photos.yahoo.com/ralucamoise2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

loradin e posibil sa fie de la caldura, sau sa treaca printr-o perioada mai proasta. a avut si matei hachite de-astea, de abia ii picuram 30-40 ml si treceau orele si el nu vroia sa pape. ajunsesem sa nu mai stiu cand si cat a mancat, mi-era si frica sa nu-i dau programul peste cap.

karla32 super tare!!!!

mami de Matei Stefan 12.03.2007

poze cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElenaGiulia spune:

Karla32 ce scump e Luca asa cu ochisori mari e speriat sau mirat?
Gibuadinasa o pupi pe Alexia din partea mea vaiiiiiii ce frumoasa e si la nunta imbracata ca o printesa e dulcica foc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

ElenaGiulia, cred ca il distreaza ca dupa poza da din maini si din picioare cu o viteza si o energie uluitoare si scoate si tipete de bucurie!

Raluca si Luca(8 aprilie 2007)

Luca, dragostea mea

Poze Luca
http://photos.yahoo.com/ralucamoise2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ElenaGiulia spune:

Super Karla si Arthur tipa si da din picioare la facut poze dar asa cum se uita Luca nu sa uitat niciodata.

Mergi la inceput