Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (14)
Raspunsuri - Pagina 7
cria_bv spune:
Multumesc din suflet pt urari fetelor si cat de curand o sa pun si poze.
Nu prea am apucat sa citesc din urma asa ca ma pun la curent cu toate si revin.
Ane imi pare rau de situatia in care esti si imi pare rau ca motivul principal sunt socrii. Nu e corect, tu acum ai nevoie de sprijin, nu renunta asa repede.
doina.todor spune:
Buna fetele si !
ANE imi pare tare rau ca ai ajuns in situatia asta si sper din tot sufletul sa se rezolve cat mai repede. Sfaturi nu sunt in masura sa iti dau pentru ca nu am trecut prin asa ceva si oricum fiecare situatie este particulara dar pot sa imi dau cu parerea. Daca iti mai iubesti sotul si crezi ca mai vrei sa continuui relatia cu el cred ca ar trebui sa faci un compromis cu tine si sa "indulcesti" un pic relatia cu socrii (chiar daca ei te scot din toate alea cu comportamentul lor) si cel mai important este sa nu ii mai vorbesti de rau de fata cu sotul tau, incearca sa inghiti cuvintele rele ( daca vrei suna-ma cand iti vine sa ii injuri si promit ca ii injuram impreuna, nr meu de telefon e in lista de pe yahoo sau daca vrei ti-l dau pe mail numai sa imi spui mailu tau). Baga-l in sema mai des pe sotul tau, adica mai pupacestel, spune-i ca il iubesti, lasa-l sa se ocupe si el de copil si dupa aceea lauda-l ca te ajuta asa de mult chiar daca a astat doar cateva minute cu copilu ( cred ca la barbati le place mult sa fie laudati cand fac ceva si sa te vada ca apreciezi "eforturile" pe care lae "depun") si cred ca cel mai important lucru este COMUNICAREA discutati despre ce va deranjeaza, cere-ti scuze daca gresesti ca nu e nici o rusine sa iti ceri scuze fata de omul pe care il iubesti si spune-i si tu ce te deranjeaza la el ( dar finutz ca altfel o sa creada ca ii faci reprosuri ) si nu uita ca toti barbatii sunt orgoliosi asa ca "gadila-i orgoliul" chiar daca est obosita si cu nervii la pamant din cauza copilului. Sunt convinsa ca sti tu mai bine ca mine cum sa dregi situatia dar astea sunt cateva pareri neavizate din partea mea. Oricum iti tin pumnii sa iasa asa cum iti dorest tu!
Suptul degetului respectiv al pumnului si noi avem problema aceasta si suzeta nu o suporta cum i-am pus-o in gura cum o scuipa si se stramba de parca i-am pus rahat in gura! Am spus ca il fac ginecolog ca ii place sa isi bage doua degete odata si anume aratatorul si cel din mijloc exact cum fac doctorii tuseul
Solutii nu am dar sunt deschisa la sfaturi!
Fetele din TM daca va intalniti as veni si eu ca am un flacau pentru domnisoarele voasre Maria Cristina de Karra80 si Maria Alexandra de Selene si un prieten pentru Andrei de Danuta T - tare as vrea sa va cunosc pe voi si pe minunile voastre.
Va pup pe toti si toate
Revin mai tarziu
Doina & BB Radu (23 Martie 2007)
Poze Radu http://community.webshots.com/user/doinatodor
http://b1.lilypie.com/sJbup3.png
ElenaGiulia spune:
Alexia3si cine mai vrea sa vadaAsa arata instrumentul pentru vaccinul BCG in JapanNu va speriati!
Elena fericita Mamica a Alexandrei(2000)Giulia(2004)si Arthur 28-3-2007
martutza spune:
Buna dimineata.
Dupa ce am scris de mi-a sarit mana din cot imi zice ca am bagat user sau parola gresit.Nu mai am timp sa rescriu.Concluzia era ca am de trimsi pupici la fete ce stau in scaunel(Bianca), la baieti cu cipilici haioase ce stau in carseat(David), la mandre cu ochelari de soare(Giulia),la motzate ce papa bunatati(Criss),la falacai ce dorm in pozitii ciudate in carut(Luca) si la o fetita super vioaie si inteligenta(Ana) ce rade la o pisica alba.
Ane subscriu la ce au zis fetele.Daca vrei sa ramaneti impreuna fi inteleapta.Da-te la el ca in tinerete.Fa-i pe plac.Implica-l si nu ii mai lua in seama pe socrii si nu-i mai repezi.El cum vb cu ai tai? Nu uita: sa-ti pastrezi calmul e greu dar aduce liniste in casa.Eu am vrut sa divortez acu 2 luni dar mi-a trecut.Toti gresim si e mare lucru sa stii sa-ti repari greselile si sa remediezi defectele dar daca o faci rezultatele vor fi in favoarea voastra ca familie.
Paxela da detalii despre comportamentul Deliei la mare.poate mergem si noi daca prindem curaj.Apropo Delia sta pe toata talpa in poza?
Diana si Victor baga suzi dar si degetelul e de nepretuit.Lasa-l.Pana la adolescenta ii trece.
Tzuna nu am ami ajuns nici noi in IOR ca uitasem de ziau mea si cum sambata m-am rasfatat;duminica am recuperat la treburi casnice si nu am iesit. pe Maria si sper ca dr sa se fi inselat.Nu te supara pe mine dar prea descopera si ast aatatea rele la fetita ta.Sa ma ierti daca te-am suparat dar tot la el ai fost si acu 2 luni si atunci de ce nu a vazut pareza? Fizioterapeuta care ii face masaj de ce nu a vazut?Dar tu ..?Mie draga Mariuca pt ca o stiu de cand era in burtica si cand am luat -o inbrate "fulgusor de papadie nazdravana" am simtit-o si mai aproape si refuz sa cred ca ar avea atatea probleme.Sper din tot sufletul sa nu fie asa si dr sa se insele.Liv52 e pt protectie hepatica.Ce legatura are cu pareza
????Va pup si va doresc numai bine.
Karla32totu-i bine cand se termina cu bine.Nu te mai gandi la toate relele ca d'aia se sperie si baiatu.Si daca tot vine mamaia poate iesi in oras sa te relaxezi si ii cumperi sotului alte zorele.
Despre noi: dormim din nou toata noaptea si mai nou dormim si ziua pt ca DORMIM PE BURTA.sE PARE CA II PLACE MAI MULT ASA.
Trebuie doar sa scot pe suzi din gura ca altfel iar apare pata rosie pe barba ca duminica si stau sa ma gandesc apoi de unde e...
Acum doarme de 2 ore si trebuei sa ma astept la o trezire de masa.
Sa nu uit.Alexia3multam de pontul cu scutecelele.Voi incerca pt ca noi suntem copanosi si ne cam strang toti.
O zi buna si fara incidente.
Marta mama lui Victor 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
roxygeo spune:
Buna ziua stup!
Am incercat de ieri sa scriu, dar iditotul asta de calculator de la sserviciu nu vroia sa ma logheze...asa ca am cam uitat ce vroiam sa raspund......oricum
Ane - suntem alaturi de tine in aceasta grea incercare...in loc sa te ajute ei pe tine ...sa-ti revii dupa nastere, dupa perioada de adaptare la bebe, oboseala si toate celelalte ei pun paie pe foc asta ar merita...ma altur si eu celor spuse in stup: cauta solutii, in primul rind pentru bebe ca el merita o familie, dar si pentru tine. Bafta!
Diana Casa de piatra si multa fericire!
Loradin Aici in Stup stocu` de baterii e ok...asa ca ia cite poftesti
Ana alina Ceaiul de musetel a facut minuni la noi, care ne hranim numai cu formula, daca nu incearca si cu Debritdat
Madybulancea Multa sanatate!
Aku despre noi; am ajuns la concluzia ca 600ml pe zi nu-i mai ajung, de exemplu aseara dupa baita a papat biberonul 150ml si nici chip sa adoarma, ea care de cele mai multe ori nici nu-l termina, minca 100 si adormea...iar de citeva zile papa tot...deci sa revin...aseara am pus-o in patut si nici chip sa adoarma...se auzeau niste plescaieli de mama focului...asa ca i-am mai facut 30 si de abia dupa a adormit in rest suntem bine, am inceput deja sa fim rasfatati...mai ales seara cind e invatata la plimbare in brate cu fata spre lume si nu rateaza o frunzulita din vie...partea haioasa e ca am scos-o si cind batea un pic vintu si acu e nelamurita ca de ce nu se mai misca frunzele
Pupici
Roxygeo si Teodora Maria 13.04.2007
ghibuadina spune:
Neata fetelor,
Nicio reactie dupa vaccin dar au trecut decat 24 de ore.Dr zicea sa nu-i fac baie si sa n-o scot 48 e ore din casa.Asa ca stam si azi ca sa fim siguri.Voi ziceai ca in urma vaccinului unii copii si-au pierdut apetitul.Alexia mananca mai multe.,..Sparge...A mancat aseara de nu se mai satura.Vreo 180 plus ceai...Aoleu....foamea..ma bucur oricum ca mananca..ii dau, doar n-o tin la cura de slabire.
ALEXIA3 si FETELOR DIN BUCURESTI...Scutecele despre care vb sunt produse de FIPPI ITALIA.Sunt ff bune, italienesti, eu le stiu ca am avut o afacere cu distributie de scutece.Acolo unde ai fost tu este firma care impacheteaza scutecele aduse din Italia.Sunt mai ieftine ca nu sunt de caliatea 1(poate ma insel, insa singura diferenta este ca sunt un pic mai sifonate).Asta oricum nu conteaza, materialul e super si bretelutele acelea cu arici sunt elastice incat permit copilului o buna miscare.Eu am o prietena care aduce din Italia si distrubuie in Ro.Insa nu se prea gasesc prin magazine.Eu i-am luat Alexiei tot de la FIPPI, ultimele cele mai faine, MOMI se cheama.Cine vrea, vb cu ea, imi zice pretul si va trimit la sediu sa cumparati...Repet,...sunt super...
ANE, am citit povestea ta.Imi pare rau.Cred ca te simti groaznic mai ales acum cd ar trebui sa te centrezi pe copil.Undeva este o greseala.Comunicarea e esenta tuturor lucrurilor.Trebuie sa vb, sa vddeti ce s-a intamplat.Dc te iubeste cum spui nu-i normal sa se intample asa.Pbl ca si socrii au vina lor.Dar lupta, nu te lasa, macar sa aflii ce s-a intamplat, apoi o sa iei o hotarare.
PAXELA, ai fost la mare si nu m-ai anuntat????
Azi postez si eu ultimele pose cu Alexia, de la nunta vara-mii si de la munte.
ALEXUTA din capitolul progrese...a inceput sa cante.Pare incredibil.Canta cu mama.Mama ii zice..tra la la, ea repeta pe acelasi ton, cum poate, a reusita sa scoata si...ta...la.
Am si eu o plb.Ieri la control, dr a observat ca pupila de la ochisorul stang se apropie mai mult de coltul interior al ochiului decat cea dreapta.Mi-a zis ca-i normal, ca sigur e fiziologic, ca pana la 1 an ei n-au muschii ochisorilor bine formati.Dar totusi s-o urmaresc.Ce sa zic se intampla uneori nu permanent.Voi v-ati confruntat cu o pbl similara?Ma gandesc ca totusi e cazul sa astept sa n-o duc la oftalmolog.Dar ma piseaza chestia, imi vine s-o urmaresc mereu acum????
ADINA si mititica ALEXIA-23.02.2007-
karra80 spune:
'neata....
Va invit la o ...in sfarsit Criss s-a trezit iar la 6.....cred ca nu se mai satura lapticul si cum i-am dat de 2 seri milumil 2 s-a trezit la 5 si acuma la 6 si imediat a adormit la loc...pana la 10.....
Ieri Criss a fost teroare...inainte de fiecare somnic in timpul zilei tragea cate o portie de palns plus ca mai mult de 10 min nu statea intr-o pozitie a treb sa fiu numai dupa ea.....am cazut rupta aseara....
Cu suptul pumnilor, degetelor si noi avem probleme....Criss le suge pe fiecare in parte....mai putzin pe cel mare dar le executa pe fiecare ii plac primele 2 le savureaza din plin...de fiecare data i le scot cand o prind si bag suzeta...dar nu o tine prea mult si iar revine la manutza....fac operatiunea asta de cel putin 50 ori pe zi ...asta e i-am luat si inel gingival dar e prea gros si nu-l cuprinde cum trebuie cu manutza...poate mai incolo...daca-i dau degetul meu musca, ca un catelus cred ca o manca gingiile......
si noi mergem maine la vacinn...si sa ne cantarim sa vedem ce mai zice doctoritza....ca dupa aia imi fac programare si la celalalt dr la particular sa vad el ce-mi zice de diversificare.....
oricum cred ca voi astepta pana la 5 luni pana atunci ne mai jucam asa cu suculete si cu cereale si fructe sa invete sa mance din lingura ca daca ii dau inainte de lapte cum ar treb a mea numai vrea lapte dupa....asa ii dau acuma lapte si dupa o ora ii dau fructele sau cerealele...intre 2 mese de lapte.....stiu ca normal se da alimentul nou si apoi lapte pana se satura dar a mea nu papa nici cereale cum trebuie si dupa nu ar mai vrea lapte...asa ca deocamdata ne jucam de-a diversificarea.....testam mancatul din liguritza....
Rebiana dulce tare pozitia lui Luca din carutz......dar ce mare pare...cred ca si poza e facut de aproape ....
Diana incearca cu suzeta in locul degetului...stai cateva zile pe capul lui pana se mai dezvata....e mai usor mai incolo sa-l dezveti de suzy decta de deget....suzy se poate arunca la 'pisica' degetul nu prea ai unde sa-l arunci...eu de aia insist cu suzy non stop....
Doina o sa vb si cu Selene si stabilim o intalnire intr-o duminica seara.....oricum noi aproape in fiecare seara iesim si cu taticul din dotare in parcul ala din Soareluli din spate de la Billa de langa Judetean.....dupa 20 iesim.....
Cam atat ca ma apuc sa mai bag niste facturi cat ma lasa copchila
tot stupul si la multe lunisoare sarbatoritzilor de azi....
Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007
Luna 5
Luna 4
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Criss
karra80 spune:
am vrut sa testez ce inseamna linia aia orizontala ca eram curioasa rau
Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007
Luna 5
Luna 4
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.youngnutrition.net/member/tickers/75683/ticker2.png%22%20border=%220%22%20%3E%3C/a%3E" target="_blank">Varsta Criss
diana_jors spune:
ghibuadina: si lui Alex ii fuge un ochisor cand e obosit. Dupa ce doarme bine nu are problema asta, dar seara pe la 7-8-9 cat suntem la plimbare si se uita dupa toate cele, atunci se vede...
Azi puiul meu e marait... dupa atatea evenimente s-a obisnuit iar in brate, si acuma incearca sa ma santajeze. E mult mai linistit decat in cealalta serie de dezvatat de brate, dar cum ma vede intinde manutele catre mine si plange... l-am mai luat putin in brate, dar acuma stau putin departe de el, ca altfel ma topeste toata si se prinde ...
Culmea, acuma cat e marait nu isi suge degetul... dar nici suzeta n-o vrea. Ce sa fac, il mai las sa maraie putin...
Aa, ultima saptamana iar a luat 140 de grame Nu prea inteleg de ce, ca doar mananca binisor. Uf, toate cartile spun ca trebuie tinuti inter 18 si 24 de grade, dar nici una nu spune cum afecteaza luatul in greutate daca stau in 27-30 Sau sa fie de la altceva?
Probabil ca suntem cei mai migratori - parasum clubul cheliosilor si o sa intram in cel al fotomodelelor, ca vad ca in lungime ia binisor.
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
ElenaGiulia spune:
Karra80 ce scumpica e Criss cu albinutza in brate din partea mea si a lui Arthur.
Elena fericita Mamica a Alexandrei(2000)Giulia(2004)si Arthur 28-3-2007